Carnea rosie Informații în Ghidul de sănătate despre Carnea rosie: Legătura dintre consumul de carne roșie și cancerul de colon la femei Prognosticul până în anul 2030 este unul sumbru, fiind estimate peste 2,2 milioane de cazuri noi de cancer color... Riscul crescut de apariție a bolilor cardiace din carnea roșie poate proveni din răspunsul microbilor intestinali la digestie Un nou studiu al cercetătorilor de la Universitatea Tufts din Boston arată că substanțele chimice produse în t... Diferenţele dintre carnea de porc, vită şi pui - avantaje şi dezavantaje Atunci când iau decizia de a adopta un stil de viață sănătos, cei mai mulți oameni încep prin modificări î... Carnea roșie și cerealele integrale nu influențează în mod negativ o dietă sănătoasă Consumul de carne roșie a fost asociat cu un risc crescut de diabet tip 2 Asocierea consumului de carne roșie cu inflamația - care sunt dovezile științifice? Legătura puternică între consumul de carne roșie, procesată și afectarea severă a rinichilor la femeile cu diabet Consumul de carne roșie și procesată asociat cu un risc crescut de diabet de tip 2, conform unui studiu realizat pe două milioane de persoane Oamenii de știință descoperă cum consumul excesiv de carne roșie crește riscul de cancer colorectal