pH-metru portabil pentru produse din carne
Pret: 810 EURO fara TVA
Producator: IMPORT
Produs publicat de: EPRUBETA FARM -- Localitatea Maracineni (Buzau) , telefon: 0238716555 Fax: 0238713255 / 0238716555
Producator: IMPORT
Produs publicat de: EPRUBETA FARM -- Localitatea Maracineni (Buzau) , telefon: 0238716555 Fax: 0238713255 / 0238716555
HI 99163 este un instrument specific pentru analiza pH-ului produselor din carne. Aparatul este dotat cu un electrod FC 232D special conceput pentru a efectua măsurători de pH fără a deteriora eşantionul. Electrodul are încorporat un senzor de temperatură pentru compensare termică automată, joncţiune deschisă pentru a preveni obturarea iar corpul este construit din material atoxic, compatibil cu produsele alimentare.
Corpul electrodului dispune de un filet exterior pentru a putea înfileta lama de penetrare FC 099, din oţel inoxidabil, inclusă în kit. Lama de penetrare substituibilă permite utilizatorului măsurarea pH-ului atât la suprafaţa cât şi în innteriorul eşantionului de carne.
Acest pH-metru este simplu de utilizat, cu doar 2 butoane. Toate informaţiile necesare sunt afişate în mod clar pe ecranul LCD. Calibrarea se face automat în 1 sau 2 puncte, selectabile între 2 seturi de valori tampon memorate.
Descriere:
pH-metru portabil pentru produse din carne
· Domenii: -2,00…16,00 pH; -5,0…105,0ºC
· Rezolutie: 0,01 pH; 0,1ºC
· Acuratete: ±0,02 pH; ±0,5ºC
· Calibrare automatã în 1 sau 2 puncte
· Compensare termicã automatã
· Alimentare: baterii AAA 3x1,5 V
· Factori de mediu: Temp.0…50ºC; RH max. 100%
· Dimensiuni/greutate: 152x58x30 mm / 205 g
· Se livrează cu cu electrod pH cu senzor de temperatura incorporat
model FC 432D, FC 009 lama inox pentru penetrare, 20 ml solutie 4.01 pH, 20 ml solutie 7.01
pH, 2x20 ml solutii curatare electrod, cutie de protectie, baterii si instructiuni
Solutii recomandate:
Soluţie tampon 4,01 pH, 500 ml
Soluţie tampon 7,01 pH, 500 ml
Solutie acida de curatare electrozi pH, pentru grasimi din carne
Solutie bazica de curatare electrozi pH, pentru grasimi din carne
Corpul electrodului dispune de un filet exterior pentru a putea înfileta lama de penetrare FC 099, din oţel inoxidabil, inclusă în kit. Lama de penetrare substituibilă permite utilizatorului măsurarea pH-ului atât la suprafaţa cât şi în innteriorul eşantionului de carne.
Acest pH-metru este simplu de utilizat, cu doar 2 butoane. Toate informaţiile necesare sunt afişate în mod clar pe ecranul LCD. Calibrarea se face automat în 1 sau 2 puncte, selectabile între 2 seturi de valori tampon memorate.
Descriere:
pH-metru portabil pentru produse din carne
· Domenii: -2,00…16,00 pH; -5,0…105,0ºC
· Rezolutie: 0,01 pH; 0,1ºC
· Acuratete: ±0,02 pH; ±0,5ºC
· Calibrare automatã în 1 sau 2 puncte
· Compensare termicã automatã
· Alimentare: baterii AAA 3x1,5 V
· Factori de mediu: Temp.0…50ºC; RH max. 100%
· Dimensiuni/greutate: 152x58x30 mm / 205 g
· Se livrează cu cu electrod pH cu senzor de temperatura incorporat
model FC 432D, FC 009 lama inox pentru penetrare, 20 ml solutie 4.01 pH, 20 ml solutie 7.01
pH, 2x20 ml solutii curatare electrod, cutie de protectie, baterii si instructiuni
Solutii recomandate:
Soluţie tampon 4,01 pH, 500 ml
Soluţie tampon 7,01 pH, 500 ml
Solutie acida de curatare electrozi pH, pentru grasimi din carne
Solutie bazica de curatare electrozi pH, pentru grasimi din carne
COMANDA MINIM ACCEPTATA 300 RON FARA TVA( UNUL SAU MAI MULTE PRODUSE CUMULATE)
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI 500 RON FARA TVA, ALTFEL CADE IN SARCINA BENEFICIARULUI.
SC EPRUBETA FARM SRL NU VINDE LA PERSOANE FIZICE
Livrare doar pe baza de comanda ferma , cu datele de identificare soci
Solicitare informații / comandă produs (mesaj către EPRUBETA FARM):
Nr. vizite 2067