Papaya, enzime benefice (120 capsule)
Producator: Santaflor Franta
Produs publicat de: KRILL OIL IMPEX -- Bucuresti (Bucuresti) , telefon: 0764477646
Intareste sistemul imunitar.
Extract fermentat de papaya contine multe vitamine, dar nu are nimic de-a face cu fructele proaspete de papaya.
Într-adevăr, aceasta a dobândit proprietăţi noi şi compuşi noi de drojdii. Inclusiv cele de enzime antioxidante care stimulează organismul şi de asemenea sistemul imunitar.
Papaya este fructul cu cel mai ridicat conţinut de enzime digestive, fiind folosit de-a lungul timpului în tratarea diverselor afecţiuni sau în curele de slăbire. Introdus în dieta zilnică, fructul aduce un aport mare de vitamine, precum C, A sau E şi astfel previne oxidarea colesterolului (atunci când colesterolul oxidează se depunde în pereţii vaselor de sânge şi favorizează formarea plăcilor ateromatoase).
Medicii specialişti în tratamente naturiste îl recomandă pentru prevenirea aterosclerozei şi a diabetului. De asemenea, fibrele din compoziţia acestuia au rolul de a reduce colesterolul "rău". Acidul folic ajută la convertirea substanţei numită homocisteină, care în alte condiţii poate să distrugă pereţii vaselor de sânge.
Primul şi poate cel mai important beneficiu al fructului de papaya este ajutorul în digestie. Nutrienţii din compoziţie au un rol important în prevenirea cancerului de colon.
Betacarotenul din compoziţia fructului, alături de vitaminele C şi A ajută la prevenirea stărilor de răceală şi gripă şi a infecţiilor recurente la nivelul urechiilor.
Beneficii Papaya
Are proprietăţi antiinflamatoare. Conţine papaină şi chimopapaină, enzime recunoscute pentru acţiunea antiinflamatoare şi de calmare (sau chiar vindecare) a arsurilor. Se recomandă persoanelor care suferă de osteoartrită, artrită reumatoidă şi astm.
Previne apariţia cancerului de prostată. În cazul bărbaţilor, o dietă echilibrată care include şi fructul de papaya poate preveni cu până la 80% apariţia cancerului de prostată. Totodată, dieta trebuie să includă şi alte fructe bogate în licopen (papaya, caise, pepene roşu), precum şi ceai verde.
Previne degenerescenţa maculară. Potrivit unui studiu, publicat în Arhivele de Oftalmologie, trei porţii de fructe, consumate în fiecare zi, reduc cu până la 35% riscul de apariţie a degenerescenţei maculare, principala cauză a pierderii vederii. De aceea este bine să consumaţi papaya cu iaurt, la masa de dimineaţă, sau cu brânzică dulce, ca desert la prânz.
Uşureaza simptomele osteoartritei şi ale artritei reumatoide. Conţinutul ridicat de vitamina C – unul dintre cei mai importanţi antioxidanţi cunoscuţi – ajută la neutralizarea radicalilor liberi ce pot afecta celulele din organism.
Asigură sănătatea plămânilor. Papaya este bogat în beta-criptoxantină, carotenoid pe care îl găsim şi în portocale, porumb, ardei roşu sau dovleac, fapt pentru care poate să scadă riscul de apariţie a cancerului pulmonar. Un studiu realizat în 2003, la care au participat aproximativ 60.000 de persoane adulte, cu diferite vârste, a arătat că o dietă bogată în alimente care conţin beta-criptoxantină scade riscul de cancer pulmonary cu 27%.
Sursa descriere: Pharma Food.
Ingrediente: papaya pulbere (300 mg).
Mod de administrare: 4-6 capsule pe zi.
Prezentare: 120 capsule.
https://krilloil.ro/slabire-si-definire/49-papaya-120-240-capsule-prospect-efecte-beneficii-pret-indicatii.html