Vis- Mireasa moarta ?
Ce semn este daca am visat o mireasa, care a murit inainte de nunta? Nu am vazut-o, dar o cunosc.In schimb m-am vazut apoi pe mine in rochie si probabnd pantofii...spunand ca daca o sa mor vreau sa fiu imbaracata in mireasa. E semn rau? VA ROG
3 comentarii
Cand visezi mireasa stiu ca nu este de bine.Cauta pe net la talmacirea viselor si vezi ce spune mai concret!
0
09-11-2010, ora 20:34
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-ră/d-nă Adela,
Vă rog foarte frumos să nu vă lăsaţi influenţată negativ de un simplu vis negativ.
Activitatea onirică - cea privitoare la formarea şi desfăşurarea viselor - se află într-o continuă fluctuaţie, ea fiind influenţată de mult prea mulţi factori (de la alimentaţie până la stres şi diferite condiţii medicale), tocmai de accea NU trebuie să fie considerată ca fiind "ceva" ce vă poate "prezice" afectarea prezentului sau a viitorului.
Aşa este şi viaţa, într-o continuă fluctuaţie - o fluctuaţie care atinge şi fericirea, dar şi tristeţea! După un "ceva" urmează "altceva", iar după "altceva" urmează "altfel"...
Gândiţi pozitiv, păstraţi-vă sau cultivaţi-vă credinţă în Dumnezeu, şi totul va fi bine.
Post Scriptum - NU apelaţi la vreun tip de "mama omida", pentru a vi se interpreta visele, pentru că ONIROMANÈšIA este o practică ocultă de tălmăcire a viselor. NU aduce nimic pozitiv în viaţa unui om, ci din contră.
Vă rog foarte frumos să nu vă lăsaţi influenţată negativ de un simplu vis negativ.
Activitatea onirică - cea privitoare la formarea şi desfăşurarea viselor - se află într-o continuă fluctuaţie, ea fiind influenţată de mult prea mulţi factori (de la alimentaţie până la stres şi diferite condiţii medicale), tocmai de accea NU trebuie să fie considerată ca fiind "ceva" ce vă poate "prezice" afectarea prezentului sau a viitorului.
Aşa este şi viaţa, într-o continuă fluctuaţie - o fluctuaţie care atinge şi fericirea, dar şi tristeţea! După un "ceva" urmează "altceva", iar după "altceva" urmează "altfel"...
Gândiţi pozitiv, păstraţi-vă sau cultivaţi-vă credinţă în Dumnezeu, şi totul va fi bine.
Post Scriptum - NU apelaţi la vreun tip de "mama omida", pentru a vi se interpreta visele, pentru că ONIROMANÈšIA este o practică ocultă de tălmăcire a viselor. NU aduce nimic pozitiv în viaţa unui om, ci din contră.
visele sunt pline de simboluri..in vis inconstientul lucreaza.ce inseamna pentru tine o mireasa moarta?este o frica de a ta...nu cauta semne rele..raspunsurile sunt in interior, nu in exterior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12visez visez visez
- 4Cresteri mari de adrenalina in somn
- 3Tulburari ale viselor
- 2Vise
- 3Îmi este frica sa mai dorm..
- 0Ii o problema?
Mai multe informații despre: visele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: