Vin cu o problema ochiul roșu a tras curent
Buna seara sunt o mămică la primul copil și nu știu cum sa ma exprim aici sunt și speriată și hotarata în același timp sa fac orice daca se poate sa îi fie la copilul meu (1/4luni)bine de 2 zile are ochișorul roșu și umflat un pic îi curge și se mai lipește cate o dată după ce se trezește.O să mă duc la oftalmolog dar noi fiind în sat nu este deschis decât de luni la cabinet, se poate face ceva sa îi treaca macar un pic pana ajung la medic, sa mai confruntat cineva cu aceasta problema, daca se poate și este cineva online va rog să-mi dați măcar un sfat, până ajung la medic mai este și nu mai pot sincer sa o vad asa :-(mereu plânge și vrea să se scarpine la ochi ce pot face????????
2 comentarii
Faceti un pic de ciai de galbenele si o stergeti cu putina vata la ochi, de citeva ori pe zi, cind ciaiul e caldut.
@ tassevasi, ceaiul de galbenele este contraindicat!
Singurul ceai antiseptic ocular este ceaiul de albastrele. Orice alt ceai, cu atat mai mult ceaiul de galbenele irita ochiul.
Singurul ceai care se foloseste pentru ochi este ceaiul de albastrele dar nu stiu de unde puteti procura.
Parerea mea este sa mergeti la farmacie si sa vedeti ce va pot da de acolo sau sa mergeti la camera de garda a unui spital la oras.
Singurul ceai antiseptic ocular este ceaiul de albastrele. Orice alt ceai, cu atat mai mult ceaiul de galbenele irita ochiul.
Singurul ceai care se foloseste pentru ochi este ceaiul de albastrele dar nu stiu de unde puteti procura.
Parerea mea este sa mergeti la farmacie si sa vedeti ce va pot da de acolo sau sa mergeti la camera de garda a unui spital la oras.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Ochi rosii si uscati dimineata si usoare usturimi la privitul la PC.
- 1Pete rosii sub ochi, copil 2 ani jumate
- 0Vase de sange aparute la ochi.
Mai multe informații despre: ochi inrositi ochiul rosu la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: