veruca plana care se inmultesc
Buna. Am 20 de ani si de vreo 3 ani au inceput sa imi apara veruci pe fata. Am fost la dr. dermatolog si m-a tratat cu zapada carbonica, podoxilina, smoderm chiar si cu chiureta si tot nu au trecut, ba mai mult s-au inmultit. Ce imi recomandati?
3 comentarii
am avut veruci plane pe fata si pe brate si am incercat foarte multe tratamente inclusic cauterizare si zapada carbonica. in cele din urma am scapat de ele, dar era vorba de un preparat urmat de o lotiune ce continea alcool. din pacate plec in concediu si nu am timp sa caut reteta, dar stiu sigur ca o am si voi reveni cu un raspuns cand ma intorc. dr care m-a tratat se numeste mircescu tania si este din ploiesti, spit dermato. sunt sigura ca va fi ok.
Buna ziua.
Fetita mea(2 ani) are pe barbie aprox 20 bubite f mici, ca punctele de grasime.Am fost la doi dermatologi, si diagnosticele au fost: moluscum contagios(tratament nu exista, ci numai sa ii fie scoase cu acul), si veruci plane juvenile(am primit reteta pentru smooderm-care nu se mai importa).Din pacate acum nu mai stiu ce sa fac.Ce sfat imi puteti da?Multumesc!
Fetita mea(2 ani) are pe barbie aprox 20 bubite f mici, ca punctele de grasime.Am fost la doi dermatologi, si diagnosticele au fost: moluscum contagios(tratament nu exista, ci numai sa ii fie scoase cu acul), si veruci plane juvenile(am primit reteta pentru smooderm-care nu se mai importa).Din pacate acum nu mai stiu ce sa fac.Ce sfat imi puteti da?Multumesc!
Baietelul meu a avut si el moluscum, acum aproape 2 ani. Dupa consultarea a mai multor medici alopati si tratament cu smooderm, ceva sirop iprosine sau asa ceva si mai o crema dar nu mai ii stiu numele, nu i-a trecut, ba chiar i-au aparut mai multe.Pe atunci avea 8 luni si m-am opus chiuretarii.
Am fost la dr homeopat, chiar daca pe atunci nu credeam in homeopatie, care in 3 luni de zile mi l-a vindecat. Va scriu tratamentul homeopat pe care l-a urmat, dar din pacate nu mi-am notat modul de administrare, dar oricum am inteles ca este individualizat.
Asta ne-a dat noua:
THUYA D30, ANTIMONIT D10, THUYA OCCIDENTALIS 200, luate pe rand, sau in combinatii.
Sper sa va fie de folos.
Am fost la dr homeopat, chiar daca pe atunci nu credeam in homeopatie, care in 3 luni de zile mi l-a vindecat. Va scriu tratamentul homeopat pe care l-a urmat, dar din pacate nu mi-am notat modul de administrare, dar oricum am inteles ca este individualizat.
Asta ne-a dat noua:
THUYA D30, ANTIMONIT D10, THUYA OCCIDENTALIS 200, luate pe rand, sau in combinatii.
Sper sa va fie de folos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Verucile plane
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: