ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Vasectomia - a fi sau a nu fi ?

02-02-2010
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
A facut cineva asa ceva ?
Cum te simti pe urma, poti avea contact sexual normal ? E ceva diferit ?
Cit de sigura e ?
Are efecte secundare ?
7 comentarii
0
02-02-2010, ora 22:30
adinistor
Nu este medic/terapeut
adinistor
prietenul sotului meu a facu-o, dar in spania, interventia a durat juma se ora, cu 3 zile pauza la sex si gata.nu are nici un efect secundar asa zice sotia lui.dar ai copii ca sa termini cu cu indivizii inotatori
0
11-02-2010, ora 02:12
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Vasectomia este o pierdere de timp, de bani şi de...un dar de la Dumnezeu, darul procreării.
Efecte secundare: nu mai poţi face copii, adică nu mai poţi fi binecuvântat cu sânge din sângele tău. Alt efect secundar posibil? Gândeşte-te tu.

Daniel, vrei să-ţi faci aşa ceva, sau din curiozitate ai pus această întrebare?
Toate cele bune!

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
11-02-2010, ora 19:54
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Nu intreb doar din curiozitate, chiar as vrea sa-mi fac.
Pierdere de timp n-are cum sa fie, pt ca se face in 30 min. Bani... nustiu cit costa, dar nu cred sa fie scumpa, e o interventie foarte simpla.
Faptul ca nu mai poti face copii crezi ca e efect secundar ? :)) Eu cred ca e efectul chiar principal ! Pt. asta o faci, nu de altceva. Eh, uite ca eu nu vreau acest dar de la Dumnezeu, nu vreau sa fac copii. N-as vrea sa iasa tot asa timpiti ca mine. Plus ca asta nu e o lume in care sa merite sa mai aduci copii. Ce sa faca pe lumea asta ? sa se chinuie ? Uita-te la tine, ai zis ca nu a fost o zi in viata ta in care sa nu suferi. E bine asa ? E asta o lume in care sa merite sa traiesti ? Asa ca... nu, mersi, nu vreau copii. Imi ajunge cite belele am, nu mai vreau altele in plus. Vreau sa ma bucur si eu cit mai pot de viata asta mizerabila care mai mi-a ramas...
0
11-02-2010, ora 20:28
Medicina naturista, complementara, alternativa
" Faptul ca nu mai poti face copii crezi ca e efect secundar ? :)) Eu cred ca e efectul chiar principal ! Pt. asta o faci, nu de altceva. "
- Când am spus efect secundar, m-am rezumat strict la privire medicală peiorativ, defavoravilă, nu la "beneficiul" pe care ţi-l doreşti tu.

" Uita-te la tine, ai zis ca nu a fost o zi in viata ta in care sa nu suferi. E bine asa ? "
- Eu am meritat şi merit să sufăr. Ce am şi experimentez eu, nu trebuie să fie generalizat, trebuie observat doar din unghiul particularităţii, atât, nimic mai mult.

Cum doreşti, este decizia ta.
Numai bine :)
0
27-03-2010, ora 01:37
dora_s
Nu este medic/terapeut
dora_s
vasectomia ar fi scutit zeci de mii de femei de chinurile avortului. asta mai ales intr-o tara ca a noastra, unde barbatii generatiilor mai varstnice credeau ca e exclusiv datoria femeii sa limiteze nr de urmasi. adica, sa fim seriosi, cum credeti ca aveti 1 sau 2 frati maxim si nu 7-8?.cu siguranta nu datorita abstinentei, nici calendarului si nici datorita altor metode de contraceptie.pe care nu le cunosteau.
si nu cred ca a face copii "fara numar" ar fi raspunsul corect.
vasectomia ar trebui sa fie primul lucru pe care sa il ia in calcul orice don juan nepricopsit pt care femeile sunt consumabile.
0
27-06-2011, ora 22:35
Lucifer from Hell
Nu este medic/terapeut
Lucifer from Hell
Chiar nu stie nimeni nimic despre acest subiect ?
As vrea sa stiu daca ti se poate intimpla ceva dupa aceasta interventie sau e totul ok ?
0
07-03-2018, ora 11:31
Alexandru_crangasi
Nu este medic/terapeut
Alexandru_crangasi
am făcut eu. Nu are efecte secundare, este o operație foarte minoră (anestezie locală, fără internare). E sigură, oricum se verifică prin analize. Nu e nimic diferit după.
Costă (în 2017) 2500 lei la clinica Elite (dr. Ștefan Voiculescu) - îl recomand, e foarte profesionist și amabil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: