vaccin hepatita
Buna ziua, as avea nevoie de un sfat. In curand va veni cineva sa locuiasca o perioada cu mine in apartament si aceasta persoana este puratoare de virus hepatic. Nu stiu de ce fel e, dar banuiesc ca este vorba despre hepatita b, intrucat spunea ca e cea mai comuna. Mi-a sugerat sa ma vaccinez sa nu avem probleme, dar am o nedumerire: sunt necesare 3 vaccinuri in decurs de mai mult de 6 luni din cate am inteles. Daca apuc sa fac doar primul vaccin si aceasta persoana se muta aici, pana tratamentul meu nu este complet (6 luni) pot fi infectata? Am inteles ca si de la folosirea veselei sau baii se poate infecta si mi-e teama.
Inca o intrebare care ma preocupa este daca as putea sa fac vaccin pentru toate formele de hepatita deodata sau trebuie sa astept o perioada intre unul si celalalt? Cred ca as fi mai linistita daca s-ar putea face toate deodata. Mentionez ca nu am si nici nu am avut vreun fel de hepatita vreodata, nici nu m-am vaccinat.
As avea nevoie de un raspuns urgent. Multumesc anticipat.
Inca o intrebare care ma preocupa este daca as putea sa fac vaccin pentru toate formele de hepatita deodata sau trebuie sa astept o perioada intre unul si celalalt? Cred ca as fi mai linistita daca s-ar putea face toate deodata. Mentionez ca nu am si nici nu am avut vreun fel de hepatita vreodata, nici nu m-am vaccinat.
As avea nevoie de un raspuns urgent. Multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hepatita?
- 39transaminaze crescute?
- 2insuficienta hepatica - cat de grav este?
- 3O hepatita mai rara?
- 1pot sa am si eu hepatita
- 8este o hepatita B sau mai e nevoie de analize ?
- 14Hepatita
- 5As dori sa stiu daca am Hepatita?
- 10Suplimentele alimentare
- 1Tratament naturist cu efect antiviral adjuvant in Hepatite virale
- 3hepatita sau nu?
- 5Dupa 3 saptamani de spitalizare: lipsa diagnostic
- 6Analiza Fibromax
- 6Tanara de 29 de ani cu probleme pulmonare neelucidate. Va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 1Hepatita la copil nou nascut
- 3Ficat mărit sau hepatita
- 2hepatita retroactiva sau reactiva toxica
- 0hepatita retroactiva sau reactiva toxica
Mai multe informații despre: Hepatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: