Va rog un sfat!!! urechea stanga inflamata, gatul, ganglioni inflamati si durere din spatele capului

26-09-2023
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Buna ziua. De cateva luni ma tot confrunt cu o problema. Totul incepuse cu o durere de ureche si de cap pe partea stanga. Am fost la 3 ORL, am luat toate tratamentele posibile si inca nu mi-a trecut. Am urechea stanga inflamata, gatul, ganglioni inflamati si durere din spatele capului care urca spre cap, si in fata gatului. In urma tratamentelor cu antibiotic am facut Clostridium dificile, colonizarea, fara toxina A si B, am luat Metronidazol o saptamana, dar se pare ca iar s-au intors simptomele, doar ca mult mai usoare.
Am o durere de spate in stanga sus, cateodata nici nu ma pot apleca de durere, si mi se duce pana in picior, sau amorteala in mana.. nu stiu unde sa ma mai duc ca m-am saturat de atatea tratamente fara nici un rost. Durerile si inflamarile gatului imi fac viata un chin, nici antiinflamatoarele nu ma mai ajuta…
3 comentarii
0
26-09-2023, ora 20:27
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu mai mergeti cu geamul deschis la masina pe partea stinga, ori aer conditionat pe partea aceia.
0
27-09-2023, ora 10:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. schimbi stilul alimentar.. renunti la tot ce este acru, vitC, lamaie, usturoi, prajeli.. care pot produce reflux si irita gatul cu acidul gastric
2. consult Stomatologic cu radiografii sau CT3D la radacina dintilor
3. CT.. coloana vertebrala
0
27-09-2023, ora 23:56
Cristina22)
Nu este medic/terapeut
Cristina22)
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Gât inflamat - remedii și recomandări
  •