Va rog sa imi răspundeti! Fractura de coloana cervicală

01-06-2021
Ra9393
Nu este medic/terapeut
Ra9393
Logodnicul meu a avut o fractura de coloana cervicala atunci când a sărit cap intr-o parte mai mică a unei piscine. In momentul de fata se afla la un spital din Houston, TX. A fost operat la vertebrele 3, 4 și 5 (de la gât- am înțeles ca ar fi fost fisurate) iar medicii spun ca operația a decurs bine. După accident își simțea tot corpul amortit, a fost mereu lucid. La 24 de ore după operație își simțea mâinile și pieptul însă partea de jos a corpului nu. Medicii spun ca e devreme pentru ca operația încă este inflamata De asta va cer părerea... este normal sa nu își simtă picioarele încă ? Menționez ca este sedat ca sa nu se miste prea tare însă ii recunoaște pe prietenii lui și comunica cu ajutorul capului. Se mai afla in pericol ? Primesc atât de putine informații de la medicii de acolo. Urmează sa merg la el dar v-as fi etern recunoscători dacă mi-ați raspunde, orice detalii legate de operația asta m-ar ajuta sa ma liniștesc
2 comentarii
0
01-06-2021, ora 08:46
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Orice opinie este absolut inimaginabila: este o situatie delicata, trebuie cunoscute toate detaliile cazului, toate detalile intra-operatorii si post-operatorii.
Medicina moderna se bazeaza pe dovezi si nu pe presupuneri.
In orice caz, aceste intrebari trebuie adresate unui neurochirurg specializat in chirurgia coloanei cervicale.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
0
01-06-2021, ora 23:10
Ra9393
Nu este medic/terapeut
Ra9393
Am primit o noua informație, ca are diafragma paralizata și ca o sa i se pună furtunase la gat și stomac deoarece nu poate respira singur. Orice aud ma sperie îngrozitor. Aceasta paralizie a diafragmei este vindecabila ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: