va rog, recomandare medic nutritionist

30-08-2008
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Am "rasfoit" paginile si am gasit multe subiecte de genul "medic nutritionist"..si totusi nimeni nu poate recomanda unul? As avea si eu nevoie de o astfel de recomandare..poate totusi din cati oameni viziteaza acest site se gaseste unul sa sacrifice un minut din timpul sau...Cu multumiri
11 comentarii
0
30-08-2008, ora 00:00
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
ar fi bine sa precizezi din ce oras esti
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Corect, imi cer scuze. Bucuresti..Ideal era ca prin postul meu sa-si gaseasca raspunsul si celelalte persoane dinr estul tarii, care au solicitat recomandarea.
0
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
e unul care-si face reclama pe mai multe siteuri.serban damian. dai f usor de el cu un search pe google:D cu reclama sta f bine... nu stiu cat e de bun profesional.
dar cu siguranta sunt mai multi prin policlinicile de stat sau private... in bucuresti oferta e variata
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Am dat search pe google..si am gasit 3 nume..despre care nu stiu nimic concret. In ceea ce priveste clinicile de stat/private, nu sunt atatea variante pe cum s-ar crede. Si din nou...atata timp cat nu am o recomandare oricat de mica..nu-mi vine sa ma duc
0
01-09-2008, ora 00:00
katiaba
Nu este medic/terapeut
katiaba
dieta montignac+2l de apa pe zi numaidecat !!o folosesc si eu..:)
nu necesita mari griji uite dieta montignac :
http://www.idieta.ro/dieta_michael_montignac.html
succes la slabit :-*
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
am tinut dieta montignac un an si jumate.dupa care au inceput problemele. Buna incercare ;)
0
katiaba
Nu este medic/terapeut
katiaba
serios :-O vai de mine...
imi spui si mie ce probleme?:((
bineinteles daca doresti...
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Constipatie culmea..puneam foarte mare accent pe legume si fructe. Problemele se puteau rezolva daca mancam numai legume si fructe..sau daca introduceam soia in regim. Totusi cu cat manancam mai putina carne ma simteam mai slabita. Daca mancam fibre dimineata, peste 2 ore eram lesinata de foame. Daca mancam carne si lactate, nu era bine nici asa.. Deci problemele sunt de ordinul constipatiei, hemoroizi, slabiciune, balonari, chiar stari de lesin in perioadele de efort intelectual sau stres..lipsa de calciu desi nu sunt certate cu lactatele, si glicemia usor scazuta.
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Incep curand ultimul an de facultate si nu imi permit sa ma neglijez. Da, mi-as dori sa dau jos 4 kg si stiu ca prin montignac pot face asta, dar nu atata timp cat ma poate afecta pe alte planuri. Am nevoie de un regim plin de vitamine..dar care sa poata fi combinat si cu stilul de viata. Nu cer mult nu? :(
0
katiaba
Nu este medic/terapeut
katiaba
:( pai uite constipatia apare de la alimente sarace in fibre sau lichide si insuficienta miscare.poti folosi in regimul montignac si ceai verde pe zi 4-5 cani, el ajuta contra balonarilor si constipatiei, in plus te dezintoxifici...
in caz ca nu mai doresti in nici un caz sa urmezi regimul montignac, foloseste dieta beverly hills
http://frumusete.ele.ro/Noua_dieta_Beverly_Hills_--a5615.html
sincer nu stiu ce sa-ti mai recomand.p/u m-am uitat atent peste ditele ca: beverly hills, south beach si montignac si cam toate se aseamana.unde se cere ca glucidele sa fie separate de proteine, pentru ca se depoziteaza grasimi si fructele sa fie mancate separat :( imi pare rau...
0
spiritosa
Nu este medic/terapeut
spiritosa
Multumesc ca te agiti pentru mine. Stiu cum apare constipatia..acum caut o metoda de a scapa de ea..dar si de celelalte probleme. In ceea ce priveste lichidele si ceaiul verde.. Ajunsesem sa inlocuiesc apa cu ceai verde...cel la pliculetz, cu putzina fructoza sau deloc. Din acte motive as prefera sa merg la un medic..si sa nu mai fac nimic de capul meu. Cu analizele in fata, e cel mai sigur. Cu multumiri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: medicul nutritionist