Va rog raspuns...epididimita

salut am 14 ani si am fost diagnosticat cu epididimita acuta in urma ecografiei si analizelor. Am facut o injectie si iau tratament de 20 de zile cu ciprinol si de 5 zile cu doxicilina.Mai am 5 zilede tratament si nu se vad semne de vindecare ce credetzi ca ar trebui sa fac astept raspuns... Ma sperie ca nu se desumfla testiculul. S-ar putea sa nu fie epididimita?
4 comentarii

Nu, medicamentele chimice pur si simplu nu vindeca si nici nu au cum.

Cu atata antibiotic trebuia sa iti treaca o epididimita.si pentru o boala acuta tratamentul nu-i de 25 de zile.Du-te neaparat, cu analizele efectuate sa te vada un chirurg.Maine nu te du la scoala, mergi cu unul din parinti sau cu cineva mai mare in triajul unui spital de pediatrie.S-ar putea sa nu fie doar o epididimita.

Am 30 ani, in urma cu 3 saptamani am simtit un nodul sub testiculul stang, m-am dus de urgenta la doctor si am fost diagnosticat cu epididimita acuta, am urmat un tratament de 7 zile cu Amoxiklav de 1000 si nu s-a intamplat nimic.Am fost operat, totul a decurs foarte bine, acum sunt in refacere.Daca infectia epididimului afecteaza testiculul, functiile de reproducere sunt preluate de testiculul sanatos.In cazul meu a fost salvat epididimul cu problema.In cazul in care observati ca ceva nu este in regula, va sfatuiesc sa mergeti de urgenta la un control de specialitate.

buna ziua, in urma cu 6 ani am fost diagnosticat cu epididimita la un testicul si am fost operat.dupa un an a recidivat la celalalt testicul si am fost operat la fel ca la primul la spitalul CF2 BUCURESTI si doctorul mi-a spus ca nu mai pot avea copii.Acum intrebarea este exista o posibilitate pentru a putea avea copii?MULTUMESC ANTICIPAT.Imi puteti trimite raspuns -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1epididimita acuta
- 2chist epididimar
- 2Epididimita
- 2Epididimita acuta acum 10 ani - consecinte actuale
- 22Orhita, epididimita si epididimo-orhita fara abces
- 1epididimita
- 1epididimita
- 0Epidimita
- 1Epididimita, varicocel, chist, lichid la testicule!
- 1Infectie, infectie... dar ce fel de ?
- 0Orhita, orhiepididimita fara abces
- 1Orhita, orhiepididimita fara abces
- 1Durere testicol epididim inflamat
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 4Hernie inghinala și prostatita
Mai multe informații despre: Epididimita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: