va rog niste sfaturi: scurgeri vaginale la fetita de 9 ani
Va rog am nevoie de niste sfaturi.Am o fetita de 9 ani /.Ea de mica mia fost mai bolnavicioasa si i-am dat multe antibiotice si cred ca din cauza asta are de mica o scurgere alba care din cand in cand miroase urat.Medicul de familie i-a dat un tratament dar nu i-a trecut.Si tot in zona anusului are niste brobonele albe, oare de la scurgere???ce ma sfatuiti sa fac.va rog a mai trecut cineva cu copii prin asa ceva??
4 comentarii
Acele brobonele albe lasa-le in pace, nu semnifica nimic patologic. In privinta scurgerii mirositoare cred ca trebuie sa te adresezi unui pediatru pentru un tratament mai eficient.spala chiloteii fetitei separat de ai vostri si dezinfecteaza-i .Ce tratament a facut fetita ultima data si acum cat timp ?
Va multumesc mult pentru raspuns.I-am facut ultimul tratament cu KETOCONAZOL in ianuarie anul acesta.Un medic pediatru mi l-a recomandat.I-am facut analize la sange si urina si toate ia-au iesit bine.
Daca secretia era urat mirositoare, nu a fost de ajuns doar Ketoconazolul.eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet particular de ginecologie cu fetita sa vezi daca se poate face un examen al secretiei vaginale, inclusiv antibiograma.cu rezultatul mergi la medicul de familie si vei primi tratament.
Secretia cateodata miroase urat nu tot timpul, Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Am sa fac asa cum ati spus.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgeri vaginale la o fetita de 12 ani
- 3Secretie vaginala fetita 11 ani
- 2Scurgere vaginala fetița, oxiuri
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale la copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: