Va rog? mi se pune ceva in piept sau in gat, ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă
Buna seama, numele meu este Madalina, cu ceva timp in urma tatal meu a decedat de 1 an si.jumatate, din cauza inimi a facut infarct de atunci am inceput sa fac atacuri de panica că și cum si eu as avea aceeași boală ca si el, am fost si mi-am facut analizele la inima toate au ieșit bune si de sânge, toate au ieșit perfecte doar ca una singură cu bacteria la stomac Helycobacter Pylori, am trecut peste asta, de ceva timp mi se pune ceva in piept s-au in gat nu stiu cum sa explic mai bine dar asta simt ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă, sunt fumatoare am 22 de ani si niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva, dacă mă puteți ajuta să stiu despre ce este vorba si ce sa fac ! Multumesc
2 comentarii
Mergeti la un psiholog clinician cu experiență sau psihiatru pentru diagnostic, iar pe baza diagnosticului veți face psihoterapie sau psihoterapie șî medicație
buna Madalina, evenimentul traumatic prin care ai trecut si pentru care nu ai fost deloc pregatita, te-a impactat foarte puternic si ai dezvoltat o anxietate asociata. Cateva sedinte de psihoterapia traumei (EMDR), combinata cu sedinte clasice pentru anxietate si stil de viata, iti vor aduce imbunatatirea starii curente.
Mult succes!
Mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15Schizofrenie sau anxietate??
- 2Frica de boala
- 5Urgent! Vaccinare antirabica
- 2Anxietate, frica
- 1In legatura cu distonia neurovegetativa si fasciculul posterior stang.
- 6Frica de lesin
- 0Colesterol LDL
- 4Depresie ???
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 10Anxietate/frica
- 2Anxietate sau probleme cardiace ?
- 1Sintome și dureri la nivelul corpului
- 3Ipohondrie si somatizari
- 5Teama de boala(cancer)
- 3Disconfort în zona inimi
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
Mai multe informații despre: anxietatea de boala anxietatea de sanatate