ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Va rog? mi se pune ceva in piept sau in gat, ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă

08-07-2019
Madalina900u
Nu este medic/terapeut
Madalina900u
Buna seama, numele meu este Madalina, cu ceva timp in urma tatal meu a decedat de 1 an si.jumatate, din cauza inimi a facut infarct de atunci am inceput sa fac atacuri de panica că și cum si eu as avea aceeași boală ca si el, am fost si mi-am facut analizele la inima toate au ieșit bune si de sânge, toate au ieșit perfecte doar ca una singură cu bacteria la stomac Helycobacter Pylori, am trecut peste asta, de ceva timp mi se pune ceva in piept s-au in gat nu stiu cum sa explic mai bine dar asta simt ca si cum as avea ceva acolo si se mișcă, sunt fumatoare am 22 de ani si niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva, dacă mă puteți ajuta să stiu despre ce este vorba si ce sa fac ! Multumesc
2 comentarii
0
08-07-2019, ora 06:30
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeti la un psiholog clinician cu experiență sau psihiatru pentru diagnostic, iar pe baza diagnosticului veți face psihoterapie sau psihoterapie șî medicație
0
08-07-2019, ora 10:39
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
buna Madalina, evenimentul traumatic prin care ai trecut si pentru care nu ai fost deloc pregatita, te-a impactat foarte puternic si ai dezvoltat o anxietate asociata. Cateva sedinte de psihoterapia traumei (EMDR), combinata cu sedinte clasice pentru anxietate si stil de viata, iti vor aduce imbunatatirea starii curente.
Mult succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: