Usturime a piciorului
Buna ziua!
Va scriu in legatura cu o problema de sanatate pe care o are mama mea. De vreo doua saptamani, dupa ce a avut o gripa, acuza usturime foarte puternica la un picior. Uneori aceasta usturime se manifesta intre genunchi si incheietura coapsei, fiind foarte accentuata la nivelul musculaturii, alteori pe tot piciorul. Usturimea este foarte puternica la nivelul musculaturii. Mama face tratament cu un antiinflamator, ia Mydocalm, foloseste tot felul de unguente, dar nu se simte vreo imbunatatire a starii de sanatate. Mama mea are diabet, glicemia fiind in jurul valorii de 130-140mg/dl.
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut.
Toate cele bune!
Va scriu in legatura cu o problema de sanatate pe care o are mama mea. De vreo doua saptamani, dupa ce a avut o gripa, acuza usturime foarte puternica la un picior. Uneori aceasta usturime se manifesta intre genunchi si incheietura coapsei, fiind foarte accentuata la nivelul musculaturii, alteori pe tot piciorul. Usturimea este foarte puternica la nivelul musculaturii. Mama face tratament cu un antiinflamator, ia Mydocalm, foloseste tot felul de unguente, dar nu se simte vreo imbunatatire a starii de sanatate. Mama mea are diabet, glicemia fiind in jurul valorii de 130-140mg/dl.
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut.
Toate cele bune!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21arsuri la picioare in diferite zone
- 1Senzatie de usturime/arsura pe partea din spate a coapsei
- 2Usturime a genunchiului stang
- 1Mâncărimea pielea
- 0Lezare nerv sciatic
- 3Senzatie de arsura la picioare
Mai multe informații despre: senzatie de usturime la picioare