Usoara inflamatie a orificiului extern al uretrei
In urma unei relatii (neprotejat), am simtit o usoara senzatie de prurit chiar in ziua respectiva, dupa o zi doua mi-a aparut la baza capului penisului niste "decolorari" albe, clar candida pt ca mi-a aparut si in cavitatea bucala. In acelasi timp am observat si o usoara roseata la orificiul extern al uretrei. Am luat imediat fluconazol(pt candida) doza unica, si clotrimazol unguent pt zona penisului. Mi-a trecut foarte repede petele albe, dar roseata in jurul orificiului o mai am. Simt si o usoara senzatie de usturime, mancarime, nici nu stiu exact care dintre ele. Ceva intre ele. Mai ales la urinare. Nu am secretie, dar parca, in erectie se scurge putin lichid transparent vascos fara miros. Nu stiu daca e normal sau eu imi induc in minte tot felul de afectiuni. In orice caz ce e cu roseata orificiului extern al uretrei si senzatia neplacuta?
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Intreaba-ti si partenera daca are scurgeri suspecte poate ca are si ea o candidoza care intretine infectia si pana nu se trateaza si ea nu-ti va trece nici tie. Schimba Clotrimazol cu Nidoflor.
Nu a fost partenera a fost o mica mare prostie din partea mea. Ma gandeam sa nu fie si altceva in afara de candida... Voi folosi Nidoflor pt ca am in continuare o usoare roseata la nivelul orificiului si o oarecare senzatie de jena cateodata mai ales la urinare parca caldura nu chiar usturime. Va multumesc.
Si eu am aceeasi problema. Am fost depistat cu candida in orificiul bucal dar am si eu aceeasi roseata/inflamatie la orificiul extern al uretrei. Simt o anuminta jena si in interiorul uretrei ca o oarecare arsura. Ce poate sa fie?
Tin sa precisez ca ultimul contact sexual a fost cu aprox 3 luni inainte de aparitia acesti probleme.
Va multumesc!
Tin sa precisez ca ultimul contact sexual a fost cu aprox 3 luni inainte de aparitia acesti probleme.
Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Va rog! Balanita - transmitere, simptome, tratament?
- 13Boli cu transmitere sexuala
- 4Mancarimi inauntru pe tubul din penis!!! Ajutor !
- 8va rog ajutor prostatita
- 3prostata, uretrita, infectie urinara
- 7infectie a orificiului extern al uretrei de cateva luni
- 11In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita
- 0boala la uretra?
- 0uretrita cu enterococcus spp
- 2Infectie uretrala - secretie
- 0uretrita cu complicatii?
- 1uretrita rezistenta la tratament♤
- 2uretrita acuta
- 0Recomandare medic bun dermato-venerolog
- 2Problema foarte mare la penis.
- 3Jet modificat
Mai multe informații despre: Uretrita la barbati
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: