Urgent am nevoie de răspuns - nu poate înainta încât sa mi găsească nervul din canale!
![Andreeann](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am avut o intervenție la măseaua de jos din dreapta și a durat ceva timp in care mi au fost curățate canalele și mi au pus tratament, însă m a durut enorm de mult, am sângerat, mi a făcut 6 Injecții și a spus ca nu poate înainta încât sa mi găsească nervul din canale! Care ar putea fi problema????
1 comentarii
![Dr. dentist: Maier Marius](/arata_img.php?img=cont_225391.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bună ziua,
durerea severă, sângerarea și numeroasele injecții sugerează că extracția nervului din canalul radicular (tratamentul de canal) a fost dificilă și a necesitat o anestezie adecvată. Uneori, atunci când nervul este foarte inflamat sau infectat, este posibil ca anestezia să nu funcționeze la fel de bine ca în mod normal.
În ceea ce privește incapacitatea de a găsi nervul din canal, există mai multe motive posibile. Este posibil c, canalul să fie foarte îngust sau curbat, ceea ce face dificilă identificarea nervului. De asemenea, este posibil ca inflamația sau infecția să fi afectat nervul într-un mod care îl face dificil de identificat.
Este important să discutați cu dentistul dumneavoastră despre această problemă și să stabiliți un plan de tratament adecvat pentru a împiedica infecția să se agraveze. În unele cazuri, poate fi necesară o intervenție la microscop pentru a accesa și trata canalul afectat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
durerea severă, sângerarea și numeroasele injecții sugerează că extracția nervului din canalul radicular (tratamentul de canal) a fost dificilă și a necesitat o anestezie adecvată. Uneori, atunci când nervul este foarte inflamat sau infectat, este posibil ca anestezia să nu funcționeze la fel de bine ca în mod normal.
În ceea ce privește incapacitatea de a găsi nervul din canal, există mai multe motive posibile. Este posibil c, canalul să fie foarte îngust sau curbat, ceea ce face dificilă identificarea nervului. De asemenea, este posibil ca inflamația sau infecția să fi afectat nervul într-un mod care îl face dificil de identificat.
Este important să discutați cu dentistul dumneavoastră despre această problemă și să stabiliți un plan de tratament adecvat pentru a împiedica infecția să se agraveze. În unele cazuri, poate fi necesară o intervenție la microscop pentru a accesa și trata canalul afectat.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
- 1Umflatura sub limba care nu se mai vindeca
- 2Retractie gingivala
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
- 2Tumoare benigna la radacina molarului de minte extras
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic