Urgent am nevoie de răspuns - nu poate înainta încât sa mi găsească nervul din canale!

22-02-2022
Andreeann
Nu este medic/terapeut
Andreeann
Am avut o intervenție la măseaua de jos din dreapta și a durat ceva timp in care mi au fost curățate canalele și mi au pus tratament, însă m a durut enorm de mult, am sângerat, mi a făcut 6 Injecții și a spus ca nu poate înainta încât sa mi găsească nervul din canale! Care ar putea fi problema????
1 comentarii
0
20-03-2023, ora 06:48
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

durerea severă, sângerarea și numeroasele injecții sugerează că extracția nervului din canalul radicular (tratamentul de canal) a fost dificilă și a necesitat o anestezie adecvată. Uneori, atunci când nervul este foarte inflamat sau infectat, este posibil ca anestezia să nu funcționeze la fel de bine ca în mod normal.

În ceea ce privește incapacitatea de a găsi nervul din canal, există mai multe motive posibile. Este posibil c, canalul să fie foarte îngust sau curbat, ceea ce face dificilă identificarea nervului. De asemenea, este posibil ca inflamația sau infecția să fi afectat nervul într-un mod care îl face dificil de identificat.

Este important să discutați cu dentistul dumneavoastră despre această problemă și să stabiliți un plan de tratament adecvat pentru a împiedica infecția să se agraveze. În unele cazuri, poate fi necesară o intervenție la microscop pentru a accesa și trata canalul afectat.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul