Uretrită?

10-08-2023
Ioana Zaicanu
Nu este medic/terapeut
Ioana Zaicanu
Bună ziua! De o lună mă chinuie o mâncărime în zona uretrei, la început am crezut că am infecție urinară, deoarece urinam mai des și uneori cu usturimi, am făcut sumar de urină și urocultură, dar au ieșit negative. Apoi simptomele s-au mai redus, am mers și la controlul ginecologic, am efectuat testul Papanicolau, al cărui rezultat a fost ok, iar acum, după menstruație iar s-au înrăutățit simptomele. Este posibil să fie uretrită? Ieri am avut o secreție de culoare maro deschis, în partea din față a lenjeriei. Să fie de la uretră? Am mâncărimi tot timpul, fără urinări frecvente și durere după contactul sexual. Medicul de familie mi-a spus să nu fie nisip la rinichi sau să merg să fac și o cultură vaginală la un laborator. Am nevoie și de o a doua părere. Vă mulțumesc anticipat!
4 comentarii
1
10-08-2023, ora 16:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cumpărați de la farmacie urosuport forte 4 cutii pt 4 saptamini, una dimineața una seara și o sa va treacă, este un supliment alimentar care conține și albastru de metil.
1
10-08-2023, ora 19:46
Ioana Zaicanu
Nu este medic/terapeut
Ioana Zaicanu
Vă mulțumesc! O să încerc și tratamentul acesta. Chiar nu știu ce să mai iau, am luat antibiotic la început și Uractiv forte, dar m-au ajutat pe termen scurt.
0
10-08-2023, ora 21:56
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Inca din prima saptamina se simte inbunatatirea situatiei.
0
28-08-2023, ora 09:36
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Deci...a apărut în cuplu o infectie urogenitală, care din start s-au complicat cu o Cistită post coitală ( apare după sex )..apoi cistita a intrat în remisie și s-au instalat ceea ce aveți la moment: Uretrita subacută !
Este necesar de abordat ambii parteneri; de dorit de evitat auto diagnosticul și auto tratamentul!
Succese și multă sănătate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: