Uretrită?
Bună ziua! De o lună mă chinuie o mâncărime în zona uretrei, la început am crezut că am infecție urinară, deoarece urinam mai des și uneori cu usturimi, am făcut sumar de urină și urocultură, dar au ieșit negative. Apoi simptomele s-au mai redus, am mers și la controlul ginecologic, am efectuat testul Papanicolau, al cărui rezultat a fost ok, iar acum, după menstruație iar s-au înrăutățit simptomele. Este posibil să fie uretrită? Ieri am avut o secreție de culoare maro deschis, în partea din față a lenjeriei. Să fie de la uretră? Am mâncărimi tot timpul, fără urinări frecvente și durere după contactul sexual. Medicul de familie mi-a spus să nu fie nisip la rinichi sau să merg să fac și o cultură vaginală la un laborator. Am nevoie și de o a doua părere. Vă mulțumesc anticipat!
4 comentarii
Cumpărați de la farmacie urosuport forte 4 cutii pt 4 saptamini, una dimineața una seara și o sa va treacă, este un supliment alimentar care conține și albastru de metil.
Vă mulțumesc! O să încerc și tratamentul acesta. Chiar nu știu ce să mai iau, am luat antibiotic la început și Uractiv forte, dar m-au ajutat pe termen scurt.
Inca din prima saptamina se simte inbunatatirea situatiei.
Deci...a apărut în cuplu o infectie urogenitală, care din start s-au complicat cu o Cistită post coitală ( apare după sex )..apoi cistita a intrat în remisie și s-au instalat ceea ce aveți la moment: Uretrita subacută !
Este necesar de abordat ambii parteneri; de dorit de evitat auto diagnosticul și auto tratamentul!
Succese și multă sănătate
Este necesar de abordat ambii parteneri; de dorit de evitat auto diagnosticul și auto tratamentul!
Succese și multă sănătate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Uretrita cu i.v
- 4legatura intre rana pe col si inflamatia uretrei?
- 3anexita sau uretrita
- 3Uretrita candidozica confundata cu blenoragie si mutle altele
- 1Uretrita micotica
- 0Infectie urinara dupa sex
- 2Usturime zona uretrei
- 37Uretrita cu enteroccocus spp care nu cedeaza la antibiotic
Mai multe informații despre: Uretrita la femei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: