Ureterohidronefroză
Bună seara,
Acum câteva zile, am început să acuz niște dureri groaznice, în partea dreaptă frontală, zona apendicelui și în spate tot pe partea dreaptă...de nu puteam coborâ din pat.
După ce am luat mai multe calmante (Solpadeine 500 mg), am mai ”amortizat” durerea și am mers la Urgențe.
Am fost internat pe secția Urologie cu diagnosticul ”Cronică Renală”.
Mi s-au recoltat probe de sânge și de urină pentru analize. Am făcut EKG, ECO, Rx, Urolografie, Oscilotomografie și altele.
Motivul externării, după 3 zile, a fost pentru că am refuzat intervenția chirurgicală, deoarece mi-a fost teamă.
Diagnosticul cu care am fost externat este:
MIC CALCUL URETERAL ILIAC DREPT
URETEROHIDRONEFROZĂ GR. I - II
La nici 2 zile de la externare, încă mai acuz acele dureri și mai am crize de moment, plus că obosesc groaznic de repede la efort.
Am 24 de ani, vă rog din suflet să-mi dați un sfat... Am căutat pe internet despre ureterohidronefroză și m-am speriat din ce-am citit.
Să iau în calcul intervenția chirurgicală?
Vă mulțumesc anticipat!
Acum câteva zile, am început să acuz niște dureri groaznice, în partea dreaptă frontală, zona apendicelui și în spate tot pe partea dreaptă...de nu puteam coborâ din pat.
După ce am luat mai multe calmante (Solpadeine 500 mg), am mai ”amortizat” durerea și am mers la Urgențe.
Am fost internat pe secția Urologie cu diagnosticul ”Cronică Renală”.
Mi s-au recoltat probe de sânge și de urină pentru analize. Am făcut EKG, ECO, Rx, Urolografie, Oscilotomografie și altele.
Motivul externării, după 3 zile, a fost pentru că am refuzat intervenția chirurgicală, deoarece mi-a fost teamă.
Diagnosticul cu care am fost externat este:
MIC CALCUL URETERAL ILIAC DREPT
URETEROHIDRONEFROZĂ GR. I - II
La nici 2 zile de la externare, încă mai acuz acele dureri și mai am crize de moment, plus că obosesc groaznic de repede la efort.
Am 24 de ani, vă rog din suflet să-mi dați un sfat... Am căutat pe internet despre ureterohidronefroză și m-am speriat din ce-am citit.
Să iau în calcul intervenția chirurgicală?
Vă mulțumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4legatura intre rana pe col si inflamatia uretrei?
- 7infectie a orificiului extern al uretrei de cateva luni
- 5Condiloame... nici nu stiu cu ce sa ma dau. Ajutati-ma!
- 5O problema legata de hiv, o intrebare care ma macina..
- 3usturimi uretra
- 3senzatie de usturime uretra
- 6Examen bacteriologic secretie uretrala
- 0Uretra - mancarime si senzatie de arsura la urinat
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 6Mancarimi si scurgeri pe canalul uretral
- 0Problema uretra, posibila infectie urinara recurenta
- 1Inflamarea uretrei
- 3Secretie uretrala
- 0Lamurire proceduri urologice
- 0Rana sangerie uretra
Mai multe informații despre: uretra ureterohidronefroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: