Uree serica scazuta
Buna ziua, mi-am facut recent o serie de analize generale si ca valori anormale am trecuta urea serica scazuta (12, 45 mg/dl) si LDL colesterol bordeline crescut (147.87 mg/dl). Colesterolul nu este o surpriza, avand un stil de viata destul de sedentar, dar ce inseama urea serica scazuta?
Restul de analize (hemoleucograma completa, VSH, acid uric seric, bilirubina directa, bilirubina indirecta, calciu seric, creatinina serica, GGT, glicemie, HDL colesterol, magneziu, proteine totale, tgo, tgp, trigliceride, fosfatoza alcalina) au iesit in intervalul indicat de analize, doar creatinina find pe limita de jos (0, 54 mg/dl unde limita de jos este 0, 5 mg/dl).
Alte mentiuni care ar putea fi utile din ce am citit pe internet despre urea seric scazuta: am o dieta ovo-lacto-vegetariana de 14 ani, acum 3 saptamani am luat Diflucan(antifungic bazat pe flucozanol) pentru o candidoza pe limba (am citit ca anti-fungicele pot afecta ficatul), am obiceiul de a consuma destul de multa apa pe zi - undeva pe la 3 litri si de cand ma stiu am avut parte de urinari dese (am citit ca urea scazuta ar putea avea legatura cu hidratarea excesiva).
Restul de analize (hemoleucograma completa, VSH, acid uric seric, bilirubina directa, bilirubina indirecta, calciu seric, creatinina serica, GGT, glicemie, HDL colesterol, magneziu, proteine totale, tgo, tgp, trigliceride, fosfatoza alcalina) au iesit in intervalul indicat de analize, doar creatinina find pe limita de jos (0, 54 mg/dl unde limita de jos este 0, 5 mg/dl).
Alte mentiuni care ar putea fi utile din ce am citit pe internet despre urea seric scazuta: am o dieta ovo-lacto-vegetariana de 14 ani, acum 3 saptamani am luat Diflucan(antifungic bazat pe flucozanol) pentru o candidoza pe limba (am citit ca anti-fungicele pot afecta ficatul), am obiceiul de a consuma destul de multa apa pe zi - undeva pe la 3 litri si de cand ma stiu am avut parte de urinari dese (am citit ca urea scazuta ar putea avea legatura cu hidratarea excesiva).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3excesul de uree influenteaza greutatea
- 4interpretarea rezultatelor analizelor: Uree Serica, Calciu Seric, Magneziu Seric
- 2ureea serica
- 0uree serica scazuta
- 0Interpretare analize uree si densitate urina
- 0Interpretare analize - neutrofile mai putine, uree mica
Mai multe informații despre: Ureea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: