unghii fragile - un tratament va rog...
as dori si eu un tratament pt unghii.Sunt fragile, se rup si se exfoliaza cum incep sa creasca...multumesc
3 comentarii
Ar fi bine sa faci o hemoleucograma, sideremie, calcemie; O sugestie: cura cu Multiminerale si multivitamine 1 cpr pe zi, 1 luna, utilizeaza sapun cu ph neutru pentru igiena mainilor, un lac de unghii antimicotic, cu multivitamine; numai bine
du te la un salon de infrumusetare si intreaba o manichiurista daca chiar este asa cum crezi.si daca situatia nu este atat de grava iti va comanda produse profesionale.pt unghii exfoliate..etc..
PS.fiindca si eu lucrez in domeniu si am multe cliente care pretind ca au unghiile distruse pe cand ele sunt foarte sanatoase..sau au lipsa de calciu.si defapt au circulatia f proasta.
PS.fiindca si eu lucrez in domeniu si am multe cliente care pretind ca au unghiile distruse pe cand ele sunt foarte sanatoase..sau au lipsa de calciu.si defapt au circulatia f proasta.
Si eu sunt interesata de un tratament pentru cresterea rapida a unghiilor.Ma poate ajuta cineva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Inlaturarea unghiei
- 4Unghiile mari de la picior. rosii-negre acum cam cad
- 6unghii cu un canal longitudinal - e vreo problema?
- 12Infectie unghie de la piciorul stang
- 9trebuie sa consult medic ORL, stomatolog sau neurolog?
- 1Unghia mare ingrosata, galbena si dureroasa la apasare(de la picior)
- 2Pielita crescut sub unghie!! Ajutor!!!
- 1piele moarta langa unghie
- 1Unghii albastruii vinetii
- 1Unghie incarnata
- 0Unghie încarnata
- 3Unghie infectata
- 0Intrebare unghie degetul mic de la picior
Mai multe informații despre: Ingrijirea unghiilor Unghiile sfarimicioase
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: