Ulcior de 2 saptamani
De 2 saptamani mi-a aparut un ulcior pe pleaoapa inferioara la ochiul drept, am fost la medicul de familie care mi-a confirmat ca este ulcior. Am folosit Tobradex timp de 5 zile de 2 ori pe zi, ochiul nu mai ma doare insa pleoapa este putin umflata iar ulciorul inca este.. desi se vede foarte greu!
Ce sa fac? In cat timp dispare complet?!
Ce sa fac? In cat timp dispare complet?!
1 comentarii
fetita mea de 2 ani a cazut din pat si a fost diagnosticata cu fractura de clavicula cu deplasare medie 1/3, in seara in care am ajuns la urgenta medicul de garda i-a aplicat o fasa pt a-i imobiliza bratul, insa nu inteleg de ce nu i-a tras umarul pt a-i aseza osul deoare se putea, ulterior am mers la alt medic ortoped dar fiindca trecusera trei zile de la accident nici acesta nu a mai putut sa-i aseze osul, spunand ca trebuia facuta in seara cu pricina, acesta i-a aplicat un bandaj din jurul umerilor pentru a-i i se aseza osul si trei sapt cu acest bandaj urmand a merge la control, mentionez ca si cand am nascut-o a avut fractua de clavicula tot la acea mana. vreau sa stiu daca se va vindeca complet, daca i se va forma calcicul si daca exista sansa sa ii cedeze clavicula usor in viitor la un alt accident.
ms
ms
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6-furuncule- -ulcioare- ce as putea sa fac?
- 1de 2 zile i s-a umflat treptat ochiul stang, este ulcior?
- 2Orjeletul la ochi... de data asta am doi
- 5Charazion infectie
- 2ulcior
- 4Chalazion?
- 3ulcior care apare si dispare!
- 0infectie ochi
- 0Ulcior problematic
- 0Ulcior/orjelet recidivant la acelasi ochi (peste 15 in ultimul an)
- 0Ulcior netratat
Mai multe informații despre: Ulciorul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: