Tumora suprarenala copil 10 ani

27-01-2019
riannarianna
Nu este medic/terapeut
riannarianna
Buna ziua! Sunt disperata. Facand o ecografie abdominala banala copilului meu de 10 ani(era prina data) am descoperit ca are o formatiune tumorala suprarenala la rinichiul drept. A fost un soc ptr noi ptr ca este o fetita activa face gimnastica, nu are probleme de sanatate, mananca normal, are o greutate normala ptr varsta ei etc.
Dupa asta am mai facut alte 2 ecografii, la medici diferiti, care arata acelasi lucru, doar ca dimensiunile difera. Prima a aratat o tumora de 7cm/6cm, a doua un diametru de 5 cm, iar a treia de 9 cm. Nu pot descrie in cuvinte cat este de greu.
Ne-au trimis la buc la oncologie pediatrica iar acolo i-au facut analize de sange, de urina si CT. Markarii tumorali inca nu au sosit, probabil maine, iar CT marti. O parte din analize au sosit si au iesit foarte bune. Doctorul de la CT( a facut cu subst de contrast) a spus la prima vedere ca nu mai este nimic afectat, nici la oase, deci arata ok. Doar ca tumora este acolo dar nu atinge rinichiul(el functioneaza normal) si are o forma neregulata dar bine definita.
Mai multe nu stih inca, dar pentu mine zilele pana la un raspuns par ani.
Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns. A mak trecut cineva prin situatia azta?
Poate fi tumoare benîgna sau maligna?
2 comentarii
0
29-01-2019, ora 11:07
riannarianna
Nu este medic/terapeut
riannarianna
Pana acum nu am primit niciun raspuns.
0
11-06-2020, ora 15:31
Reyi
Nu este medic/terapeut
Reyi
buna,
cum sunteti?
cum e fetita?
sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: