tumora san si pervoabdominala

sunt din galati, am fost operata la fundeni de o echipa excelenta, dar e greu sa ajung mereu la dansi pentru lamuriri
pe 1.08.2007 am fost operata la san, am avut noroc si mi s-a facut doar sectoe am avut o tumora care pleca de sub mamelon pana in partea inferioara a sanului
acum am dureri, nu mereu cand sub mamelon cand in partea de jos a sanului
sunt normale aceste dureri dupa atata timp
pe 17.09.2007 am fost operata de histerectomie totala cu anexetomie bilaterala, operatia fiind facuta pe orizontala abdomeniului
nu am rezultatele de la biopsie la parafina, dar medicii mi-au garantat ca este tumora benigna
intrebare- am piciorul drept amortit, dureri la nivelul abdomenului si in interior pe partea dreapta si de asemenea o scurgere galbuie si o jena in partea genitala
e normal? poate cineva sa-mi raspunda?
pe 1.08.2007 am fost operata la san, am avut noroc si mi s-a facut doar sectoe am avut o tumora care pleca de sub mamelon pana in partea inferioara a sanului
acum am dureri, nu mereu cand sub mamelon cand in partea de jos a sanului
sunt normale aceste dureri dupa atata timp
pe 17.09.2007 am fost operata de histerectomie totala cu anexetomie bilaterala, operatia fiind facuta pe orizontala abdomeniului
nu am rezultatele de la biopsie la parafina, dar medicii mi-au garantat ca este tumora benigna
intrebare- am piciorul drept amortit, dureri la nivelul abdomenului si in interior pe partea dreapta si de asemenea o scurgere galbuie si o jena in partea genitala
e normal? poate cineva sa-mi raspunda?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii
- 1Recuperare după operația de hernie ombilicala
- 1Cezariana - probleme dupa 12 saptamani
- 1Reacții alergice
- 1Operație ruptură de femur
- 1După operația de hemoroizi
- 1Ligaturarea hemoroizilor interni