Tsh foarte scazut

Buna ziua,
In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3.
Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am repetat analizele tsh-ul fiind de 0.9. In urma cu doua zile tsh-ul Mi-a ieșit 0.007. Se poate sa nu mai trebuiască sa iau medicamente? Doctorul nu mi-a dat nici un răspuns clar. Va rog sa îmi răspundeți. Mulțumesc.
In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3.
Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am repetat analizele tsh-ul fiind de 0.9. In urma cu doua zile tsh-ul Mi-a ieșit 0.007. Se poate sa nu mai trebuiască sa iau medicamente? Doctorul nu mi-a dat nici un răspuns clar. Va rog sa îmi răspundeți. Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Tiroidita Hashimoto? Rog interpretare
- 1Tiroidita Hashimoto si Sindr. ovarelor polichistice imi fac viata un calvar
- 5Hipotiroidie Hashimoto-dureri musculare
- 3Tiroidita Hashimoto
- 2Hashimoto
- 2Mai este cineva care are vreo forma de tulburare psihica si probleme cu TIROIDA!?
- 2Rezultate analize sange tiroida cu diagnostic Hashimoto- solicit opnie
- 3TSH crescut la un copil
- 0Interpretare valoare mica TSH
- 5Despre TSH
- 0Ovare polichistice
- 2Durere ceafa si ochi
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
- 0Interpretare analize
- 2Urgent va rog
- 4Tinitus
Mai multe informații despre: Tiroidita Hashimoto tsh
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: