Tsh foarte scazut
Buna ziua,
In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3.
Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am repetat analizele tsh-ul fiind de 0.9. In urma cu doua zile tsh-ul Mi-a ieșit 0.007. Se poate sa nu mai trebuiască sa iau medicamente? Doctorul nu mi-a dat nici un răspuns clar. Va rog sa îmi răspundeți. Mulțumesc.
In urma unor analize in anul 2017 am fost diagnosticata cu hipotiroidism boala Hashimoto. La vremea aceea Tsh-ul meu era de 5.3.
Medicul mi-a prescris eutyrox de 25 mg in fiecare dimineața. Am repetat analizele 6 săptămâni mai târziu. Tsh-ul a ieșit de 3. In Februarie 2018 am repetat analizele tsh-ul fiind de 0.9. In urma cu doua zile tsh-ul Mi-a ieșit 0.007. Se poate sa nu mai trebuiască sa iau medicamente? Doctorul nu mi-a dat nici un răspuns clar. Va rog sa îmi răspundeți. Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43ganglioni limfatici
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 1Tiroidita Hashimoto si Sindr. ovarelor polichistice imi fac viata un calvar
- 3SARCINA, hashimoto, prolactina marita, hipotiroidism subclinic
- 1tiroida hashimoto
- 5Hipotiroidie Hashimoto-dureri musculare
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 29Cracmente generalizate intot corpul
- 0tsh scazut
- 0Tiroida hashimoto subacuta
- 1Tsh marit
- 0TSH foartee mare!
- 0Durere ochi la miscare
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 2Tiroida si disfuncțiile sexuale
- 0Ciclu neregulat. Contact sexual neprotejat dar testul a ieșit negativ, sunt însărcinată?
- 1Tiroidita si biotina
- 2Urgent va rog
Mai multe informații despre: Tiroidita Hashimoto tsh
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: