tromboflebita
Buna.Caut si eu un raspuns pentru mama mea.A avut cancer la san iar dupa mai multe operatii sanul a fost extirpat.Dupa operatie a facut tromboflebita la mana pe partea cu sanul.Nu dupa mult timp si-a fracturat piciorul si nu a putut tine prea mult ghipsul deoarece facuse tromboflebita si la picior. A tratat cu medicamente dar piciorul se tot umfla si cu timpul i-a aparut niste vinisoare de sange. Piciorul s-a invinetit, este tare si in unele locuri i-a spart si ii curge puroi.Unde se poate trata sau opera de asa ceva? Ce poate sa faca?
2 comentarii
cautati-l pe dl doctor ciubotaru de la clinica de flebologie -centrul medical de tratament ambulator din bucuresti.. e undeva in zona piata victoriei, strada washington (parca)..
Si pentru rezultate maxime combinati cu suplimentii nutritivi FLP. Mama dv.se va simti mult mai bine cit de curind. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1tromboflebita de 8 luni, e periculos sa avem un copil?
- 22Tromboflebita. Picioarele ma dor in continuare
- 3am tromboflebita... unde sa ma adresez?
- 6ce inseamna aceste valori, ce trebuie sa fac in continuare?
- 18Tromboflebita postpartum
- 4tot tromboflebita
- 2tromboflebita
- 2tromboflebita profunda
- 7tromboflebita profunda - ce sa fac sa-mi tratez boala?
- 6de curand m-am speriat f tare de o tromboflebita deoarece fumez si iau anticonceptionale
- 4Recuperarea dupa tromboflebita..
- 7tromboflebita - sfaturi
- 6dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita
- 0despre tromboflebita profunda si complicatii
- 0tromboflebita sau nu?
- 0Tromboflebita in sarcina
- 0Tromboflebita
- 0tromboflebita tratament
Mai multe informații despre: tromboflebita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: