tricomonaza vaginala
buna ziua, in urma unui test papanicolau mi s-a descoperit ca am tricomonaza si mi s-a dat un tratament de 10 zile cu ovule si pastile, in prima si ultima zi, cate 4 odata.iar ovulele una dimineata si una seara. faza e ca eu nu am inghitit acele 4 pastile pt ca de felul meu nu pot inghiti pastile, mai ales ca acestea sunt si maricele.voiam sa intreb daca isi fac la fel efectul.sotul meu ia si el acele pastile.stiti cumva naturist cum se poate trata ceea ce am?
4 comentarii
Tratament naturist eficient la trichomonaza exista numai in homeopatie. Consultati un medic homeopat cu experienta, tratementul medicamentos NU VA ADUCE ABSOLUT NIMIC, trichomonadele nu se sperie de ovule si pastilele date de doctori care le favorizeaza prin slabirea organismului si toxifierea sangelui imprastierea si in alte organe, lucru care poate duce la boli mai grave.
Din articolul de mai sus:
Tamara Lebedewa - o celebra doctorita rusa care vindeca cu succes cancerul - recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale.
· mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
· boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
· Suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry )
· Suc de pelin alb (Wermut)
Tamara Lebedewa - o celebra doctorita rusa care vindeca cu succes cancerul - recomanda pacientilor cu boli cauzate de trichomonade, dupa ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale.
· mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
· boabe de ienupar ( mestecate crude si ceai din ele)
· Suc de rachitea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry )
· Suc de pelin alb (Wermut)
0
07-09-2009, ora 17:20
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
DEja vi s-au recomandat remedii foarte bune, dar indraznesc sa va recomand si eu ovule Propolicium + bai de sezut cu plante medicinale : rostopasca, busuioc, salvie, coada calului si pelin.
ZILNIC SEARA:
* O baie de sezut cu plante medicinale. (ceaiul pentru baie poate fi folosit de 2-3 ori)
* Durata baii: 10-15 minute; apa sa fie potrivita, nu fierbinte
PREPARAREA BĂII:
* câte 2 linguri de plante (în amestec) pentru fiecare litru de apă clocotită
* se infuzează 10-15 minute;
* se strecoară în ligheanul pentru baia de şezut.
DUPĂ BAIE:
* nu vă ştergeţi, ci vă înveliţi cu un cearceaf sau un halat pentru a vă încălzi;
* in fiecare seara un ovul, trecut bine prin alifie(unguent de galbenele sau unguent cu propolis sau tataneasa) se va introduce în vagin;
* după introducerea ovulului se pune un tampon pentru protejarea lanjeriei intime
* Ovulele şi alifia se pastrează în frigider; cel ce va fi utilizat şi alifia se ţine 10-15 min. la temperatura camerei. Dimineaţa - igienă locală externa cu dusul si cu sapun de copii cu galbenele sau cu PH neutru. Se va pune din nou tampon pentru protejarea lenjeriei intime.
IMPORTANT:
* Tratamentul este interzis persoanelor alergice la propolis şi/sau alte produse apicole. O serie de tratament este pentru 21 de zile şi se urmează între cicluri. Tratamentul este blând, neinvaziv, fără efecte secundare, fără reacţii adverse. Veţi repeta tratamentul până la vindecarea deplină, cu pauză doar la ciclu(3-5 zile cand ciclul este mai abundent), sau in cazul menopauzei pauză de 3-5 zile intre seriile de tratament. Este important ca tratamentul să aibă continuitate pentru a va vindeca.
ATENTIE!
În timpul tratamentului: interzis consumul de alcool, murături, condimente - piper, ardei iute.
Multa sanatate!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
ZILNIC SEARA:
* O baie de sezut cu plante medicinale. (ceaiul pentru baie poate fi folosit de 2-3 ori)
* Durata baii: 10-15 minute; apa sa fie potrivita, nu fierbinte
PREPARAREA BĂII:
* câte 2 linguri de plante (în amestec) pentru fiecare litru de apă clocotită
* se infuzează 10-15 minute;
* se strecoară în ligheanul pentru baia de şezut.
DUPĂ BAIE:
* nu vă ştergeţi, ci vă înveliţi cu un cearceaf sau un halat pentru a vă încălzi;
* in fiecare seara un ovul, trecut bine prin alifie(unguent de galbenele sau unguent cu propolis sau tataneasa) se va introduce în vagin;
* după introducerea ovulului se pune un tampon pentru protejarea lanjeriei intime
* Ovulele şi alifia se pastrează în frigider; cel ce va fi utilizat şi alifia se ţine 10-15 min. la temperatura camerei. Dimineaţa - igienă locală externa cu dusul si cu sapun de copii cu galbenele sau cu PH neutru. Se va pune din nou tampon pentru protejarea lenjeriei intime.
IMPORTANT:
* Tratamentul este interzis persoanelor alergice la propolis şi/sau alte produse apicole. O serie de tratament este pentru 21 de zile şi se urmează între cicluri. Tratamentul este blând, neinvaziv, fără efecte secundare, fără reacţii adverse. Veţi repeta tratamentul până la vindecarea deplină, cu pauză doar la ciclu(3-5 zile cand ciclul este mai abundent), sau in cazul menopauzei pauză de 3-5 zile intre seriile de tratament. Este important ca tratamentul să aibă continuitate pentru a va vindeca.
ATENTIE!
În timpul tratamentului: interzis consumul de alcool, murături, condimente - piper, ardei iute.
Multa sanatate!
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
Eu am scapat de tricomonaza cu Tinizol si ovule. Asa ca vreau sa contrazic utilizatorul scarface in legatura cu faptul ca nu isi fac efectul.
tratament de 10 zile: 1 si a 8a zi cate 4 pastile de tinizol, 1 - 10 zi ovule dim si seara. Fara consum de alcool. Tratati ambii parteneri si fara contact sexual in perioada tratamentului.
tratament de 10 zile: 1 si a 8a zi cate 4 pastile de tinizol, 1 - 10 zi ovule dim si seara. Fara consum de alcool. Tratati ambii parteneri si fara contact sexual in perioada tratamentului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Tricomicoza pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: