trauma

23-01-2007
danooo
Nu este medic/terapeut
danooo
mi-am amputat degetul mare de la mana stanga acum 2 luni intr-un accident... pare destul de bine vindecat acum insa daca ma lovesc am dureri puternice dar de scurta durata... vor trece vreodata durerile? inca mai am jumatatede deget si macar sa pot folosi ce mi-a mai ramas. este foarte dificil fara :(
2 comentarii
0
11-02-2007, ora 00:00
DrCosmin
Nu este medic/terapeut
DrCosmin
E greu lainceput si va inteleg.Incercati sa folositi degetul cat mai mult avand grija sa nu va loviti.Durerile vor trece cu siguranta si este un lucru bun ca nu vi s-a amputat mai mult.Pastrati igiena degetului si pentru calmarea durerilor luati antiinflamatoare, oral sau in unguente.
0
20-02-2007, ora 00:00
Dr Marius Mihai PERIDE
Identitate neconfirmată
Dr Marius Mihai PERIDE
Durerile pe care le ai dupa ce te lovesti ar trebui de fapt sa nu le ai, pt k trebuie sa ai grija de mana o vreme...Durerile de tip membru-fantoma, daca le ai, vor trece in mod elegant cu Neuriplege, sau levomepromazina 1/4 cp-0-1/2cp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul