Tratament dependenta jocuri pe calculator
Am fost dependent ani de zile de jocuri pe calculator!
Am ajuns sa slăbesc pentru ca nu mai mancam, ma jucam cate 14 ore pe zii, perioada in care chiar si nevoile fiziologice erau un stres permanent!
Acuma dependenta se manifesta in ecranul telefonului si sunt disperat, vreau sa scap dar dependenta este prea puternica!
Am si unele garduri autodistructive care imi repeta ca trebuie sa na otravesc, in special trebuie sa imi distrug personalitarea!
Urnaresc filme horror violente cu criminali psihopati si cateodata cu canibali care mananca oaneni dar ele sunt contra voinței mele!
Am o activitate neibisnuita fiind noaptea mai energic, activ, si nu pot adormi decat dupa ora 3-4.dimineata pentru ca acest gand zece ca i insomnia poate distruge personalutatea iar eu as face bine sa nu mai dorm!
Draga doamna psiholog:
Eu si daca iau sau nu tratamentul ma simt la fel!
Am decis sa il intrerup abia acum cateva saptamani dar nu de tot!
Cum pot sa scot di. Capul neu gândurile de a imi face rau??
Eu gandesc ca sunt un nenorocit si ca merit sa ma pedepsesc!
Sunt acestea simptome de tulburare obsesiv convulsivă pentru ca mi sa validat acum careva luni dar nu na simt mai bine de la serodeps!
Am fost la psihoterapie si mi sa sugerat sa scap de aceste gânduri dar eu am urmatiarea senzatie:
Sunt la 10000000000 de ani de a mai incearca sa redevin o persoaba echilibrată si la cateva minute de a ma transforma intrun siciopat cu tendinte violente!
Ceea ce cred ca sunt deja!
Am ajuns sa slăbesc pentru ca nu mai mancam, ma jucam cate 14 ore pe zii, perioada in care chiar si nevoile fiziologice erau un stres permanent!
Acuma dependenta se manifesta in ecranul telefonului si sunt disperat, vreau sa scap dar dependenta este prea puternica!
Am si unele garduri autodistructive care imi repeta ca trebuie sa na otravesc, in special trebuie sa imi distrug personalitarea!
Urnaresc filme horror violente cu criminali psihopati si cateodata cu canibali care mananca oaneni dar ele sunt contra voinței mele!
Am o activitate neibisnuita fiind noaptea mai energic, activ, si nu pot adormi decat dupa ora 3-4.dimineata pentru ca acest gand zece ca i insomnia poate distruge personalutatea iar eu as face bine sa nu mai dorm!
Draga doamna psiholog:
Eu si daca iau sau nu tratamentul ma simt la fel!
Am decis sa il intrerup abia acum cateva saptamani dar nu de tot!
Cum pot sa scot di. Capul neu gândurile de a imi face rau??
Eu gandesc ca sunt un nenorocit si ca merit sa ma pedepsesc!
Sunt acestea simptome de tulburare obsesiv convulsivă pentru ca mi sa validat acum careva luni dar nu na simt mai bine de la serodeps!
Am fost la psihoterapie si mi sa sugerat sa scap de aceste gânduri dar eu am urmatiarea senzatie:
Sunt la 10000000000 de ani de a mai incearca sa redevin o persoaba echilibrată si la cateva minute de a ma transforma intrun siciopat cu tendinte violente!
Ceea ce cred ca sunt deja!
1 comentarii
Ai vorbit cu psihiatrul? Nu se poate sa nu aducă tratamentul nici- o schimbare, dacă este adecvat problemei tale. Poate trebuie sa- ți mai adauge sau sa- ți schimbe ceva. Cât despre dependență nu ai făcut decât să înlocuiești dependențele, de aceea nu obții schimbare. Încearcă să- ți găsești ceva care- ți place, dar care să- ți facă și bine în același timp. De ex. O plimbare în aer liber.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: dependenta de calculator dependenta de smartphone
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: