tratament teniaza
V-am trimis adresa farmaciei din Germania pe email.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Va rog frumos sa-mi dati si mie adresa pentru medicamentul Niclosamid pe adresa de email.Multumesc
vreau si eu adresa pi niclosamid, va rog mult de tot
Sa imi dati adresa de emal sau whatup.
Cu stima,
Cu stima,
Buna ziua, as dori sa adaug un comentariu referitor la aceasta boala, anu trecut m-am confruntat si eu cu asa ceva dupa ce sora mea a facut cancer la stomac din cauza unei teni, ia facut operatie sa ii scoata tumora si i-a scos si o tenie, noi zicem ca asta i-a provocat boala, am luat si eu, am fost internata la boli parazitare la colentina, mi-a dat tratament si nu scapasem de ia, am repetat tratamentul de 3 ori fara rezultat, am comandat Niclosamid din strainatate si tot degeaba, o doamna farmacista m-a indrumat sa fac comanda din strainatate pe sait de la noi de Paraziquatel de 600 si am luat, la 73 de kg ale mele o pastila de 600 si un sfert adica cate 10g de pastila la 1 kg de al meu, , dupa o luna am dublat doza si am mai luat o data si multumesc lui Dumnezeu ca am scapat, am trecut prin asa ceva si am dorit sa ajut si pe alcineva daca are nevoie , sanatate multa
Buna, ma confrunt si eu cu aceasta oribila tenia solium si nu reusesc sa scap de ea. Va rog sa imi recomandati un medic bun sau un tratament. As lua Yomesan dar am inteles ca nu e recomandat in cazul teniei solium deoarece poate provoca cisticercoza. Praziquantel nu gasesc. Multumesc mult!
Bună ziua, și eu ma confrunt din 2018 cu probleme parazitare, cred ca și la mine este o tenie, am încercat mai multe tratamente cu albendazol, mebendazol, semințe de dovleac, parasite cleanse, dar fără rezultat, nu mai știi ce sa iau ca să scap, am slăbit cca 27 de kg și nu ma simt bine, pe lângă slăbiciune am dezvoltat și un astm. Situația se îmbunătățește cât timp iau tratament, dar după revine. Am fost și eu la Colentina în 2018, am făcut tratament cu albendazol, fără rezultat pozitiv.
Dacă cineva poate sa ma ajute, mulțumesc.
Dacă cineva poate sa ma ajute, mulțumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Teniaza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: