tratament pt vitiligo?
exista un tratament pt vitiligo?mama mea are de cativa ani vitiligo si in ultima perioada a inceput sa se extinda in special pe membrele superioare si pe trunchi si fata.
cele mai multe pete sunt in zonele in care exista frecari coate articulatia mainii cu antebratul.daca stiti vre-un tratament sau un medic dermatolog care a avut rezultate in aceasta boala v-as ramane recunoscatoare.
cele mai multe pete sunt in zonele in care exista frecari coate articulatia mainii cu antebratul.daca stiti vre-un tratament sau un medic dermatolog care a avut rezultate in aceasta boala v-as ramane recunoscatoare.
3 comentarii
Vitiligo este una din bolile carora, din pacate, nu li s-a descoperit un tratament.
am 29 de ani si am fost diagnosticata cu vitiligo la varsta de 15-16 ani. atunci nu exista tratament in Romania. Mi_au aparut pete albe pe zona abdomenului si cateva pe spate. Nu mi s-au mai intins cu toate astea as vrea sa stiu daca exista acum vreun tratament in Romania pt disparitia lor sau daca nu, in ce alta tara?multumesc..astept rasp dvs!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7depigmentare vitiligo
- 3VITILIGO-remediu?
- 3Vitiligo...transmis genetic?!
- 11depigmentare vitiligo
- 36Vitiligo pe pleoapa si in zona genitala
- 6Medicamente pt herpes genitale, sifilis, candidoze, vitiligo
- 16tratament pentru vitiligo?
- 4Tratament pentru Vitiligo (care-i mai bun?)
- 13vitiligo?
- 11vitiligo - tratament?
- 25circumcizie?
- 5analize hematologie
- 1Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 0Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 1vitiligo
- 1Pete pe fata
- 1Vitiligo tratament cu lampa UVB
- 23Vitiligo
- 1Boala vitiligo
Mai multe informații despre: Vitiligo