trarumatism vertebro medular

ma numesc cosmin, pentru inceput tin sa va salut pe toti.Ancep prin a va spune povestea mea pe scurt, ân timp ce ma aflam la munca o fractiune de neatentie si am cazut de pe un acoperis, diagnosticul find traumatism vertebro medular cu fractura d12 d11 d10 si L1 an urma cazaturi am ramas cu paraplegie flasca rugamintea mea la dumneavoastra este de a ma ajuta cu ori ce fel sfat sa pot merge din nou, cine a mai trecut pirin asa ceva al rog sa ma contacteze -* va multumesc...
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
2 comentarii

Dupa eventuala interventie chirurgicala sau cea gipsata va trebui sa porti un corset toracolombar cu pozitionare in hiperextensie, corset realizat din plastic de tip termoformabil sau din compozit carbon in baza unui mulja intrucat trebuie sa se potriveasca foarte bine pe corp.

Am avut un caz similar in familie. Recuperarea dupa un traumatism vertebro medular necesita mult timp si multa munca. Exista diferite teste clinice care ajuta la recuperarea functiilor dupa o astfel de leziune. Important este sa nu va pierdeti speranta si sa incercati sa preveniti efectele neplacute ale unui astfel de traumatism precum: tulburarile gastro-instestinale, prevenirea escarelor de decubit, prevenirea trombembolismului pulmonar. Oricum sunt multe produse care va pot usura viata: carje, cadre de mers, scaune cu rotile si multe altele, eu as recomanda magazinul online http://sistemeortopedice.ro/, sunt foarte buni pe probleme de mers.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Traumatismele maduvei spinarii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: