ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

transplant de cornee

05-12-2011
virgilliviu
Nu este medic/terapeut
virgilliviu
Am facut un transplant de cornee in urma cu 2 ani, la o luna a rejectat, am continuat tratamentul timp de un an, dupa care am intrerupt acest tratament.mentionez ca vad putin dar foarte incetosat si m-i se dubleaza imaginile.Am facut transplantul in strainatate si de acolo m-i sa spus ca pt.al doilea transplant sansele sint foarte minime.Rejectul sa produs in urma cresterii presiunii f.mari in ochi.Rog parerea unui medic daca mai are rost sa fac al doilea transplant, sau daca se mai poate face ceva pentru remedierea vederii?
4 comentarii
0
09-01-2012, ora 22:36
alinnush82
Nu este medic/terapeut
alinnush82
POT SA INTREB UNDE AI FACUT TRANSPLANTUL SI CAT A COSTAT SI MOTIVUL PENTRU CARE AI FACUT TRANSPLANT, MUKLTUMESC
0
11-01-2012, ora 16:03
virgilliviu
Nu este medic/terapeut
virgilliviu
BUNA! alinnush82. Motivul a fost pierderea vederii la un ochi in urma unui accident.Nu m-a costat transplantul nimic, doar zilele de spital, adica 100 euro pe ziua de spital.Transplantul l-am facut la oclinica de stat de ochi si urechi din Irlanda.
0
11-01-2012, ora 21:08
alinnush82
Nu este medic/terapeut
alinnush82
multumesc de raspuns
0
25-05-2015, ora 09:31
BADEA1203
Nu este medic/terapeut
BADEA1203
Buna ziua

Ma numesc Florin, as vrea sa stiu cat costa o operatie de cornee in Romania si unde ma pot inscrie
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: