transplant de cornee
Am facut un transplant de cornee in urma cu 2 ani, la o luna a rejectat, am continuat tratamentul timp de un an, dupa care am intrerupt acest tratament.mentionez ca vad putin dar foarte incetosat si m-i se dubleaza imaginile.Am facut transplantul in strainatate si de acolo m-i sa spus ca pt.al doilea transplant sansele sint foarte minime.Rejectul sa produs in urma cresterii presiunii f.mari in ochi.Rog parerea unui medic daca mai are rost sa fac al doilea transplant, sau daca se mai poate face ceva pentru remedierea vederii?
4 comentarii
POT SA INTREB UNDE AI FACUT TRANSPLANTUL SI CAT A COSTAT SI MOTIVUL PENTRU CARE AI FACUT TRANSPLANT, MUKLTUMESC
BUNA! alinnush82. Motivul a fost pierderea vederii la un ochi in urma unui accident.Nu m-a costat transplantul nimic, doar zilele de spital, adica 100 euro pe ziua de spital.Transplantul l-am facut la oclinica de stat de ochi si urechi din Irlanda.
Buna ziua
Ma numesc Florin, as vrea sa stiu cat costa o operatie de cornee in Romania si unde ma pot inscrie
Va multumesc
Ma numesc Florin, as vrea sa stiu cat costa o operatie de cornee in Romania si unde ma pot inscrie
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 556keratoconus
- 0transplant de cornee si implant de cristalin
- 20se poate face transplant de ochi?
- 3leucom corneean congenital
- 5transplantul de cornee
- 0Transplant cornee artificiala
- 3transplant de cornee
- 4transplant de cornee
- 3Transplant de cornee?
- 0Transplant de cornee
Mai multe informații despre: Transplantul de cornee