Toxocara
Buna ziua! Dupa ce am depistat toxocara intamplator, am intrat la tratament cu duador timp de 14 zile.
Dupa cateva luni(aprox. 6 la numar) am reluat analizele si anticorpii igg au iesit pozitivi. Am reluat tratamentul pt inca 14 zile cu duador si iar analizele dupa mai mult de 6 luni. Tot pozitiv... 29.66NTU. Astfel ca am facut si Anti toxocara IGM iar acestia mi-au iesit negativ. Astfel analizele mele arata astfel :
-anticorpii igg - 29.66 NTU
-anticorpii igm - negativ.
Intrebarea mea este, mai am toxocaroza? Daca da, ce analize pot face pentru a afla daca o mai am sau sunt doar anticorpii care au ramas?
Multumesc frumos!
Dupa cateva luni(aprox. 6 la numar) am reluat analizele si anticorpii igg au iesit pozitivi. Am reluat tratamentul pt inca 14 zile cu duador si iar analizele dupa mai mult de 6 luni. Tot pozitiv... 29.66NTU. Astfel ca am facut si Anti toxocara IGM iar acestia mi-au iesit negativ. Astfel analizele mele arata astfel :
-anticorpii igg - 29.66 NTU
-anticorpii igm - negativ.
Intrebarea mea este, mai am toxocaroza? Daca da, ce analize pot face pentru a afla daca o mai am sau sunt doar anticorpii care au ramas?
Multumesc frumos!
1 comentarii
Buna seara, ati reusit sa scapati de toxocara?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0din nou toxocarioza
- 2analize toxocaroza
- 0Albendazol
- 1Toxocara(viermi intestinali)?
- 5ajutati-ma! Nu reusesc sa scap de toxocaroza
- 2medicament pentru toxocaroza
- 1homeopatia poate vindeca pericardita si sau toxocaroza?
- 7Toxocara
- 1Eozinofile
- 2Infectie toxacara - infectie renala?
- 3Ganglioni
- 0Întrebare toxocara
- 0Toxocara canis Igg 1.38
Mai multe informații despre: Toxocaroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: