Torsiune hidatida Morgagni sunt foarte ingrijorat...
De 3-4 saptamani am senzatii de discomfort la nivelul testicolului drept.Am fost la un medic chirurg, m-a internat m-a programat pentru operatie, dar a doua zi a spus ca nu este necesara si ca se poate trata prin medicamente(antibiotice).
Am fost externat din spital unde am stat 3 zile, si am aceasi senzatie de discomfort la nivelul testicolului drept.
Am avut o singura data dureri insotite de senzati de greata si voma, dar in rest doar o senzatie de discomfort.
Credeti ca diagosticul e bun?Mi-am facut o auto examinare si am un "bulb" in partea de sus a testicolului.
Sunt foarte ingrijorat si nu stiu ce sa fac.
Am 16 ani si o singura interventie la nivelul genital, o circumcizie.
singurele examinari facute au fost palpatul si analiza la sange, nu s-a efectuat o examinare cu ecograful
Acum mi-a prescris un tratament cu oxacilina.In spital am fost tratat cu antibiotice anti infectii.
Multumesc anticipat si astept un rasuns daca e posibil.
Am fost externat din spital unde am stat 3 zile, si am aceasi senzatie de discomfort la nivelul testicolului drept.
Am avut o singura data dureri insotite de senzati de greata si voma, dar in rest doar o senzatie de discomfort.
Credeti ca diagosticul e bun?Mi-am facut o auto examinare si am un "bulb" in partea de sus a testicolului.
Sunt foarte ingrijorat si nu stiu ce sa fac.
Am 16 ani si o singura interventie la nivelul genital, o circumcizie.
singurele examinari facute au fost palpatul si analiza la sange, nu s-a efectuat o examinare cu ecograful
Acum mi-a prescris un tratament cu oxacilina.In spital am fost tratat cu antibiotice anti infectii.
Multumesc anticipat si astept un rasuns daca e posibil.
2 comentarii
Ar trebui făcută cel puţin una din următoarele 2 examinări: ecografie sau transiluminare. Părerea mea.
copilul meu in virsta de 12 ani a fost operat si acum se simte bine dar la el era foarte umflat testiculul si avea culoarea schimbata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Frenoplastie laser adult
- 2Inflamare testicului
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 0Pietre pe tractul testicolui drept
- 0Papule perlate la 39 de ani
- 0Imi apare o vena pe testicul și am observat în susul testiculului ceva ca o pietricică
- 0După o lovitura în testicul pot face varicocel?
- 0Cum se manifesta epididimita la copii (după o lovitura)?
- 0Pot face varicocel din cauza unei lovituri?
- 1Vena care se umfla pe testicul când stau in picioare produsa de o lovitură.