Tiuit in cap si un ton mai apasat
Buna!
Am si eu o problema ce ma sperie de ceva timp.
Imi tiuie capul si totodata un alt fel de ton il aud tot in zona capului ( spate / ceafa ).Aceste probleme sunt mai accentuate cand incerc sa ma concentrez, sa dorm sau cand este liniste. Am fost la medicul de familie si acesta mi-a spus ca am racit si am si o imflamatie la urechi prescriindu-mi antibiotice si un spray nasal. Nu au ajutat. I-am explicat ca problema o am de aproape 2 ani dar acum e mult mai accentuata, ma sperie nu pot sa dorm sa gandesc cateodata cred ca am tensiunea crescuta ma sperii singur.
As dori sa stiu daca a mai trecut cineva printr-un asemenea caz si daca da cum a procedat.
Va multumesc!
Am si eu o problema ce ma sperie de ceva timp.
Imi tiuie capul si totodata un alt fel de ton il aud tot in zona capului ( spate / ceafa ).Aceste probleme sunt mai accentuate cand incerc sa ma concentrez, sa dorm sau cand este liniste. Am fost la medicul de familie si acesta mi-a spus ca am racit si am si o imflamatie la urechi prescriindu-mi antibiotice si un spray nasal. Nu au ajutat. I-am explicat ca problema o am de aproape 2 ani dar acum e mult mai accentuata, ma sperie nu pot sa dorm sa gandesc cateodata cred ca am tensiunea crescuta ma sperii singur.
As dori sa stiu daca a mai trecut cineva printr-un asemenea caz si daca da cum a procedat.
Va multumesc!
2 comentarii
Cel mai probabil este vorba de tensiune, in momentul ala ai tensiunea usor marita.
Problema asta ma supara 24din24h tensiunea mi-am luat este chiar buna.
Ms oricum.
Ms oricum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Tiuit permanent
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 1tiuit in cap[
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 2Ameteala si tiuit in cap
- 0Interpretare irm urgent
- 4țiuit permanent
- 4Tiuit ureche plus durere
Mai multe informații despre: tiuit
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: