Tinea Corporis
Stimate Domnule Dr. sunt sanse de vindecare totala din aceasta boala de piele " Tinea Corporis "ca aceasta sa nu mai apara ?
Cum dau caldurile imediat apare in forma de pata rosiatica, semiluna, iar apoi se extinde in pata mare. Am facut tratament cu tablete de Ketokonazol, timp de 1luna cate 2 tabl./ zi si local cu crema de Nizoral si Biazol. Acum au trecut petele mai apar pe deget sau pe brat cate o bubita rosie. Ar trebui sa fac tratament de intretinere cu tablete de Ketokonazol din cand in cand si la ce perioade ? Aceste fungi sunt chiar asa de rezistenti ca nu au leac puternic ca sa-i distruga ? Nu s-ar putea arde cu raze laser ?
Va multumesc pt.timpul acordat si mie.
Cum dau caldurile imediat apare in forma de pata rosiatica, semiluna, iar apoi se extinde in pata mare. Am facut tratament cu tablete de Ketokonazol, timp de 1luna cate 2 tabl./ zi si local cu crema de Nizoral si Biazol. Acum au trecut petele mai apar pe deget sau pe brat cate o bubita rosie. Ar trebui sa fac tratament de intretinere cu tablete de Ketokonazol din cand in cand si la ce perioade ? Aceste fungi sunt chiar asa de rezistenti ca nu au leac puternic ca sa-i distruga ? Nu s-ar putea arde cu raze laser ?
Va multumesc pt.timpul acordat si mie.
2 comentarii
Buna ziua,
Consider ca ar trebui sa faceti un examen micologic pentru a confirma diagnosticul de epidermofitie.
De asemenea, pe langa tratamentul medicamentos trebuie sa va dezinfectati si hainele si prosoapele.
Nu va recomand sa luati preventiv antimicotic pentru ca s-ar putea sa aveti probleme hepatice.
Numai bine,
Consider ca ar trebui sa faceti un examen micologic pentru a confirma diagnosticul de epidermofitie.
De asemenea, pe langa tratamentul medicamentos trebuie sa va dezinfectati si hainele si prosoapele.
Nu va recomand sa luati preventiv antimicotic pentru ca s-ar putea sa aveti probleme hepatice.
Numai bine,
Buna ziua D-na Dr. Va multumesc din suflet pt.timpul acordat si mie. Da, sa stiti ca pun accent foarte mare pe igiena, saptamanal schimb lenjeria si camasa de noapte si de 2 ori pe saptamana, la fel si prosoapele. (fiecare are prosopul lui). In familie nu a mai luat-o nimeni, asta e foarte interesant pentru ca totusi ne atingem, si nimeni nu a contactat-o (pt.asta ma si bucur). Am sa procedez cum mi-ati sugerat, n-am sa fac tratament medicamentos pt.ca am si o marire de ficat. Va multumesc pt. raspuns, va doresc sanatate si succes in profesia Dvs. O zi buna sa aveti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0tinea corporis
- 3Tinea corporis, tratament si pete noi
- 3herpes circinat. va rog un sfat
- 3Tinea corporis, tratament si efecte
- 3tinea corporis
- 0Tinea corporis (Transmitere de la om la om)
- 0Tinea corporis
- 0Tinea corporis - Microsporum canis
Mai multe informații despre: tinea corporis