Testicul necoborât.
Salutare.
Vin și eu cu o problemă destul de serioasă aș spune, și anume: Am un testicul necoborât. Am vârsta de 30 de ani, și până în prezent nu i-am acordat prea mare atenție, nu m-a deranjat. Deși eram conștient că nu este tocmai în regulă, nu știam nimic de posibilele riscuri ce pot apărea în viitor. Documentându-mă, am devenit tot mai anxios. Nu caut rezolvarea pe forum, ci mai degrabă niște sugestii de urmat, la ce specialiști să merg, având în vedere faptul că sufăr și de fobie socială. Ajutați-mă !
Vin și eu cu o problemă destul de serioasă aș spune, și anume: Am un testicul necoborât. Am vârsta de 30 de ani, și până în prezent nu i-am acordat prea mare atenție, nu m-a deranjat. Deși eram conștient că nu este tocmai în regulă, nu știam nimic de posibilele riscuri ce pot apărea în viitor. Documentându-mă, am devenit tot mai anxios. Nu caut rezolvarea pe forum, ci mai degrabă niște sugestii de urmat, la ce specialiști să merg, având în vedere faptul că sufăr și de fobie socială. Ajutați-mă !
4 comentarii
Buna ziua
Pentru a evalua care este situatia si ce urmari (sau daca poate avea urmari) trebuie sa va adresati unui urolog sau unui medic sexolog.
Doar ei pot stabili care este situatia, daca este nevoie sa faceti investigatii medicale etc.
Pentru a evalua care este situatia si ce urmari (sau daca poate avea urmari) trebuie sa va adresati unui urolog sau unui medic sexolog.
Doar ei pot stabili care este situatia, daca este nevoie sa faceti investigatii medicale etc.
Buna dimineata faceți un control urologice va rog.
Bună dimineața. Încă nu am reușit să merg la control. Habar nu am care este diferența dintre ginecolog și urolog. Unde ar fi mai indicat să merg, la privat sau la stat? Îmi puteți recomanda un medic din Constanța care să mă consulte?
Eu va recomand medic urolog nu cunosc un coleg în constwnta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Testicul necoborat
- 2baietelul meu de 3 ani si 2 luni are testicolele necoborate in scrot
- 3Criptorhidism - sfaturi
- 4Baiat de 1 an si 7 luni, testicul necoborat
- 4testicul necoborat total in scrot, umflatura deasupra scrotului (abdomen)
- 4testiculul stang mai jos decat cel drept
- 3Testicul necoborât şi hernie inghinală.
- 1Nu am un testicul coborat si am 17 ani.
- 1Testicul necoborat - pot sa joc fotbal de performanta?
- 0Testicul necoborat și hernie inghinala
- 1Testicul stang necoborat baiat 4 luni
- 1Testicule reactile baietel de aproape 6 luni
- 2Ce sugerati, dureri testicul
Mai multe informații despre: testicul necoborat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: