teste grila reatestare AMG, 2017

Doresc testele grilă cu răspunsuri pt reatestare AMG.
Mulțumesc !
Mulțumesc !

Am tot cautat si eu testele si nu am gasit sa descarc.
Am gasit o varianta online: https://jackstips.co.uk/teste/teste-online.html.
Stima!
Am gasit o varianta online: https://jackstips.co.uk/teste/teste-online.html.
Stima!

Buna. As dori si va rog grjlele reatestare asistent medical... Multumesc

Am făcut rost de ele, am învățat zi noapte, am și dat examen.
Am luat examen cu brio !
Suntem în 2018 !
Am luat examen cu brio !
Suntem în 2018 !

Eu doresc sa plec în străinătate. Știți vreo oferta buna ?

Poti sa pui testele si ptr noi?Eu nu reudesc sa fac rost de ele

Imi spune cineva, va rog, in ce consta aceasta reatestare? NU AM PROFESAT NICIODATA SI AU TRECUT 5 ANI DE LA TERMINAREA SCOLII.Va multumesc!

Vreau plec în străinătate. Știe cineva o firma serioasa?

Buna, as dori si eu un link cu testele de la reatestare, va rog frumos. Multumesc!

Bună...as dori si eu testele pentru reatestare asistent medical..in curând mă așteaptă marele test..Multumesc.

Buna, as dori si eu un link cu testele de la reatestare, va rog frumos. Multumesc!

Le gasiti la jackstips.co.uk. Eu acolo am facut toate testele si am luat examenul fara probleme anul trecut.
Bafta!
Bafta!

S-a reatestat cineva? Unde a facut practica cele 3 luni? La examen cum a fost? Va roooog, cum e? Nu vreau sa pierd timpul. Nu cred ca mai stiu ceva teorie din scoala.

Sunteți din Vâlcea careva? Eu o sa am examen luna aceasta, testele de pe jackstips le stiu dar nu stiu dacă o să fie de acolo.

Aissia dupa ce dai examen sa imi spui si mie cum a fost, te rog. Tu ai facut practica 3 luni? Unde? De cand ai terminat scoala de asistenti?

Buna ziua , puteti sa-mi explicati procedura pentru reatestare profesionala. Ce acte trebuie depuse si unde??

Daniela eu am făcut practica pe neurologie la Dragasani. Am avut fișa de stagiu, pontajul si un raport de activitate pe care le-am dus la oammr, acum aștept să mă sune pentru a-mi zice când e examenul.

Ok. Ms mult. Astept sa-mi spui cum a fost la examen. Succes.

Buna, are cineva teste si pt reatestare asistent de farmacie?

Si eu am nevoie de testele pentru asistent de farmacie. Daca are cineva ceva mai recent.

Buna ziua imi doresc foarte mult testele pentru reatestare asistenti medicali.Ma poate ajuta cineva?

Buna ziua.
Va rog sa mi spuneti cele care ati sustinut examen la oammr ptr reatestare profesionala.
Am terminat stagiul de 3 luni si acum urmeaza sa sustin un examen.
De unde pot face rost de teste.
Multumiri si aprecieri.
Va rog sa mi spuneti cele care ati sustinut examen la oammr ptr reatestare profesionala.
Am terminat stagiul de 3 luni si acum urmeaza sa sustin un examen.
De unde pot face rost de teste.
Multumiri si aprecieri.

Va rog foarte mult daca puteti sa ma ajutati si pe mine.Am mare nevoie de teste.Examenul se aproprie si nu reusesc sa le gasesc.

Bună ziua.
Am trimis testele la toată lumea.
Am nevoie ajutorul vostru.
Vreau sa plec în Germania. Știți o oferta buna ?
Lăsați mesaj.
Am trimis testele la toată lumea.
Am nevoie ajutorul vostru.
Vreau sa plec în Germania. Știți o oferta buna ?
Lăsați mesaj.

salut!dacă te rog frumos imi trimiți si mie testele pentru reatestare!Iti multumesc frumos

Buna seara! As dori si eu grilele de reatestare pentru asistenți medicali generalisti daca le are cineva... Mulțumesc frumos!

Buna ziua, ma puteti ajuta si pe mine cu grilele pentru reatestare asistenti medicali generalisti?multumesc

Am si eu nevoie de grilele pt.examen-reatestare AMG
Multumesc
Multumesc

Buna ziua! As dori si eu grilele de pentru examenul de reatestare pentru asistenți medicali generalisti. Mulțumesc frumos!

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu testele pentru reatestare OAMMR, asistent de farmacie. Multumesc anticipat!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Doar facultatea va mai fi valabila, nu și postliceala?
- 0Caut informații/asistent radiolog
- 1Anunț angajare asistent medical generalist
- 0Reatestare AMG.
- 0Am posibilitatea sa particip la examen pe un post de asistent?
- 0Intrebare despre procesul de angajare/ respectiv aviz libera practica.
- 1Teste reatestare amg
- 1Asistenti medicali fara BAC
- 4Grile reatestare profesionala asistent medical genera;isst
- 0Angajam asistenți medicali pentru Italia