Test paternitate
Buna, Mi am facut profilul genetic la My Heritage SUA, unde a reiesit ca am urmatorul profil 35% grec, 15% nord vest european si 50% roman. Din partea materna nu exista niciun grec in neam, dupa spusele mamei si bunicii materne, Exista o singura explicatie furnizata de bunica materna cum ca bunica din partea tatalui ar fi avut legaturi cu un grec.Cum atat bunicii paterni cat si tatal si fratii acestuia sunt decedati cat de plauzibila din punct de vedere genetic este aceasta teorie ?Precizez ca nici in ramura paterna nu au existat greci in neam.
Va multumesc.
Va multumesc.
2 comentarii
Deci, poti avea stramosi greci si foarte indepartati, chiar si cu sute de ani. Si eu mi-am facut testul si acolo se arata arealul geografic, nu exact țara. Cel putin la mine asa e. Deci pot fi din zona Greciei sau veniti candva de acolo, nu neaparat recenti. Eu am stramosi inca din Imperiul Persan, din Iranul de azi, deci poate chiar in urma cu mii de ani.
Poti avea stramosi indepartati dar depinde de procent.Poti avea un procent de 35% grec de la stramosi foarte indepartati daca printre parinti. bunici sau strabunici nu a fost niciun grec ? Astept raspuns de la cineva care profeseaza in domeniul geneticii sa mi explice daca e posibil ca eu cu acest profil genetic sa fiu copilul lor.Precizez ca am facut profilul genetic la My Heritage si fiicei mele la care a rezultat un procent de 18% grec.Prin urmare procentul de grec mostenit de la un parinte se injumatateste in lipsa unui aport de la celalalt parinte.Daca sotia nu a avut niciun procent de grec fiica a primit jumatate din cat am avut eu.Atunci cum e posibil ca eu sa am 35% grec cand printre parinti, bunici sau strabunici nu a fost nicun grec ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Este copilul meu sau, nu?
- 18al cui poate fi copilul
- 0Test de paternitate in Bacau
- 0Test de paternitate
- 2Test paternitate prenatal
Mai multe informații despre: Testul de paternitate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: