Teama

30-10-2017
Utilizator 890
Nu este medic/terapeut
Utilizator 890
Salut. Am 17 ani. Vara cu prietenul meu m-am dezverginat daca sincer nam vrut ptr ca ma temeam co sa ma lase da am facut ptr placerea lui. In toamna ma lasat si traiesc cu teama ca sunt insarcinata dupa ce am facut 3 teste de sarcina si sunt negative. Am aflat ca ma folosit nu ma iubit imbla cu altele am fost doar o jucarie ptr el. Nu demult un prieten de a lui mia scris sa intretin relatii cu el credca fostul meu ia zis ce a fost. Ma simt incomod. Nu vreau sa le zic parintilor nu vreau sa afle ca sunt dezverginata. Dar si stau cu situatia asta nu pot.pe deoparte ma gindesc cum a putut el face asta ? Chear nu mo iubit. Pe de alta daca vor afla toti cea s fac eu?
4 comentarii
0
30-10-2017, ora 21:14
Psiholog Neacsu Virginia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Neacsu Virginia
Ai mare nevoie de cineva matur si de incredere cu care sa discuti si sa te indrume, parintii sau un consilier scolar. Stai f prost cu educatia sexuala (se vede clar din toate mesajele tale) si nici nu prea pari sa stii sa ai grija de tine (se vede clar din povestea cu fostul).
Nu imi dau seama de ce ti e asa frica daca afla altii ca nu mai esti virgina dar, daca tot au iesit negative testele calmeaza-te si cauta pe cineva cu care sa vorbesti si sa te invete cum sa te protejezi, chestii de baza despre sanatatea ta ca viitoare femeie si, f important, cate ceva despre viata!
Degeaba tot postezi aici, mai ales ca nici nu esti multumita cu unele raspunsuri date de colegii mei ( f bune!)
Invata sa discuti cu un medic, cu un/o ginecoloaga, ca esti un mare pericol sa iti ratezi viata daca nu te maturizezi un pic!
0
30-10-2017, ora 21:14
Psiholog Croitoru Marinela
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Croitoru Marinela
Buna seara,
Care este intrebarea dvs, vis a vis de ceea ce ati povestit?
1
31-10-2017, ora 11:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Ți-am mai scris și la altă postare că nu-i în ordine să trăiești tot timpul cu teamă. Fă-ți un control ginecologic și discută cu medicul ce anume te interesează și vrei să știi despre viața sexuală. Un om informat știe să prevină orice situație din care ar avea de suferit. Ai nevoie de educație sexuală pentru că pe lângă plăcere sexul înseamnă și multă responsabilitate. Nu numai sarcina trebuie prevenită ci și bolile cu transmitere sexuală care sunt mult mai grave decât o sarcină. Orice om poate greși la un moment dat, dar e nevoie să-ți asumi greșelile, să înveți din ele, astfel ca în viitor să nu le mai repeți. Ai o vârstă frumoasă, pe care s-o trăiești fără a fi umbrită de greșeli care să-ți aducă suferință mai târziu.
1
31-10-2017, ora 16:57
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Eu iti recomand sa nu mai faci sex vreo 5-10'ani de acum incolo, pana nu te maturizezi si nu iti dai seama ce inseamna viata si cum merg lucrurile...
Si adauga ceva educatie, sexuala si...generala, te va ajuta sa intelegi mai bine lumea...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul