Tasare vertebra T9
M-ar ajuta foarte mult un sfat... iata anamneza -
In urma cu 6 luni am suferit o cazatura de pe role in fund. A durut puternic, dar nu i-am dat prea mare importanta si am inceput recuperarea cu gimnastica medicala si masaj. Am facut RMN tocmai dupa 2 luni si a iesit o discreta tasare T9.
Dupa ce a mai trecut durerea am reluat antrenamentul la sala de forta si dupa cateva luni a revenit, destul de puternica, incat a trebuit sa renunt. Am facut cateva sedinte de fizioterapie si acum inca mai am o durere reziduala.
Sunt ingrijorat si nu cred ca e posibila recuperarea completa. Incep sa ma gandesc la proceduri minim invazive ca vertebroplastie si cifoplastie.
Cele 6 luni ce au trecut de la cazatura ar putea fi o contraindicatie absoluta pentru acestea? Imi puteti recomanda doctori buni ce practica aceste proceduri in Bucuresti? (am auzit doar de dr Dorobat si Nechifor, dar as dori si alte pareri)
Sunt tanar si mi se face rau numai la gandul ca nu voi putea relua antrenamnetul si voi ramane cu durere cronica.
Va multumesc anticipat.
In urma cu 6 luni am suferit o cazatura de pe role in fund. A durut puternic, dar nu i-am dat prea mare importanta si am inceput recuperarea cu gimnastica medicala si masaj. Am facut RMN tocmai dupa 2 luni si a iesit o discreta tasare T9.
Dupa ce a mai trecut durerea am reluat antrenamentul la sala de forta si dupa cateva luni a revenit, destul de puternica, incat a trebuit sa renunt. Am facut cateva sedinte de fizioterapie si acum inca mai am o durere reziduala.
Sunt ingrijorat si nu cred ca e posibila recuperarea completa. Incep sa ma gandesc la proceduri minim invazive ca vertebroplastie si cifoplastie.
Cele 6 luni ce au trecut de la cazatura ar putea fi o contraindicatie absoluta pentru acestea? Imi puteti recomanda doctori buni ce practica aceste proceduri in Bucuresti? (am auzit doar de dr Dorobat si Nechifor, dar as dori si alte pareri)
Sunt tanar si mi se face rau numai la gandul ca nu voi putea relua antrenamnetul si voi ramane cu durere cronica.
Va multumesc anticipat.
2 comentarii
Buna ziua!
Orice decizie terapeutica trebuie sa aiba la baza o consultatie la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Orice decizie terapeutica trebuie sa aiba la baza o consultatie la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va multumesc, domnule doctor. Urmeaza sa ajung curand la un neurochirurg. Sper sa am indicatie pentru una din proceduri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iar operatie la coloana?
- 3dureri la coloana medicala.
- 58dureri articulare
- 3Coloana lombara
- 30vertebre deplasate din prostie...ceva incurabil
- 10coloana vertebrala - dureri
- 21discopatie lombara, dureri de coloana zilnice si cateodata ale soldului
- 5dureri coloana vertebrala de aproape 3 saptamani
- 3Tratare si sfaturi privind ciocurile de papagal.
- 2coloana stramba in doua locuri, dureri permanente
- 18Dureri la baza coloanei bazin piciorul drept!
- 58Mielom multiplu sau boli metastatice
- 3probleme de coloana vertebrala sau...?
- 0CT coloana lombara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
- 2Dureri ale coloanei in zona de la ceafa, posibil o forma de spondiloza
- 3Poate ajuta Homeopatia in tratarea eficienta a coloanei vertebrale?
- 4durere intre umar si coloana
- 1Inel deplasat la coloana
- 1Dureri de coloana, care se lasa pe piciorul stang
Mai multe informații despre: Coloana vertebrala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: