Supurare, infectie operatie.

Buna seara, am suferit in anul 2014 o interventie de oncluzie intestinala, in 2015 am facut eventratie post chirurgicala. In octombrie 2016 am facut granulom de fir, de atunci pana in prezent am mai avut trei interventii pentru granulom, fistula apoi intestinul subtire lipit de vezica. Ultima interventie a fost in septembrie. Am dezvoltat alergie la firul chirurgical si din octombrie 2016 in urma tuturor interventilor plaga a supurat continuu. Precizez ca am avut tratament cu antibiotice conform antibiogramei dar fara nici un efect. In prezent pansez de 2-3 ori plaga, avand o supuratie galbuie si uneori sange. Multumesc.
2 comentarii

Buna ziua.
Banuiesc ca sunteti sub supravegherea medicului operator. Trebuie sa urmati indicatiile acestuia.
Repetarea antibiogramei si un RMN abdominal care poate elucida originea fistulei cutanate, pot ajuta tratamentul.
Banuiesc ca sunteti sub supravegherea medicului operator. Trebuie sa urmati indicatiile acestuia.
Repetarea antibiogramei si un RMN abdominal care poate elucida originea fistulei cutanate, pot ajuta tratamentul.

Da mulțumesc, azi am terminat tratamentul cu zinnat, voi repeta antibiograma. Sunt sub atenta supraveghere a domnului doctor și am efectuat doua tomografii abdominale, în luna ianuarie și luna august.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Infectiile plagilor chirurgicale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: