Supurare, infectie operatie.

30-10-2017
Farafata
Nu este medic/terapeut
Farafata
Buna seara, am suferit in anul 2014 o interventie de oncluzie intestinala, in 2015 am facut eventratie post chirurgicala. In octombrie 2016 am facut granulom de fir, de atunci pana in prezent am mai avut trei interventii pentru granulom, fistula apoi intestinul subtire lipit de vezica. Ultima interventie a fost in septembrie. Am dezvoltat alergie la firul chirurgical si din octombrie 2016 in urma tuturor interventilor plaga a supurat continuu. Precizez ca am avut tratament cu antibiotice conform antibiogramei dar fara nici un efect. In prezent pansez de 2-3 ori plaga, avand o supuratie galbuie si uneori sange. Multumesc.
2 comentarii
0
30-10-2017, ora 18:10
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Banuiesc ca sunteti sub supravegherea medicului operator. Trebuie sa urmati indicatiile acestuia.
Repetarea antibiogramei si un RMN abdominal care poate elucida originea fistulei cutanate, pot ajuta tratamentul.
0
30-10-2017, ora 19:17
Farafata
Nu este medic/terapeut
Farafata
Da mulțumesc, azi am terminat tratamentul cu zinnat, voi repeta antibiograma. Sunt sub atenta supraveghere a domnului doctor și am efectuat doua tomografii abdominale, în luna ianuarie și luna august.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Infectiile plagilor chirurgicale

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: