Sunt un baiat subponderal !!!

Salut, am 19 ani, 179cm si 51kg, (acum cateva luni am tinut un regim de ingrasare, am ajuns la 55 dar m-am lasat), problema este ca nu am pofta de mancare, uneori am impresia ca as manca si un cal dar din o portie ma satur. De ani de zile nu cred ca am mai mancat si al 2-lea fel de mancare la masa. Dintr-o farfurie ma satur, daca o termin si pe aia. Am energie, fac sport, am forta(fata de alti prieteni ai mei cu 20-30-50 kg mai grasi), am viteza, pot sa alerg 4km fara probleme... Uneori uit sa mananc, adica dimineata nu mananc, pe la 12 ciugulesc din masa de dimineata pana la 2 o termin, mananc cand vine mama, pe la 3, cateva linguri de mancare si seara nu prea mananc decat daca nu am mancat la pranz, se intampla sa mai mananc noaptea daca nu am mancat vreun burger sau vreo shaorma in oras. Ce ma sfatuiti sa fac, la doctor am mers, analize mi-am facut nus cate de gura lu mama si nu am nimic, unde ar fi problema, dc nu am pofta de mancare?
2 comentarii

Mi-am facut un utilizator special pentru ca sa-ti raspund pentru ca in copilarie/adolescenta m-am confruntat cam cu aceleasi probleme. Eram sanatos si activ dar prea slab. Nu aveam nici cine stie ce pofta de mancare. Practicam sport dar nu unul care sa imi solicite musculatura puternic. Toate astea pana m-a tras un coleg dupa el la sala si am inceput sa lucrez cu greutati. Din momentul respectiv am inceput sa am o pofta de mancare incredibila care mi-a bagat in sperieti parintii. Ideea e sa te apuci de asa ceva, sa lucrezi cu greutati mari si sa faci repetari relativ putine (sub 10), cam 3-4 antrenamente pe saptamana la inceput pentru a lasa timp necesar musculaturii sa se odihneasca. Cel mai important e sa nu te lasi descurajat si sa ramai hotarat pe ceea ce vrei sa faci. O sa observi cresterea poftei de mancare urmata de cresterea greutatii, asta in cazul in care te alimentezi corespunzator. Corpul o sa ti se modeleze si el foarte frumos. Eu aveam sub 70 kg cand m-am apucat de asa ceva si am ajuns la 90 cam in 5 luni (mancand normal, fara sa folosesc produsele recomandate de profesionisti pentru cresterea masei msuculare). Poti incerca inotul in pauzele de sala... sau orice alt sport. Ai grija doar sa mananci cand ti-e foame si sa iti variezi alimentatia. Probabil in timp sa apelezi si la vitamine/suplimente. Sa dormi noaptea si sa faci cat mai putine excese .. desi la varsta ta e mai greu :)
Inca o chestie importanta, daca ajungi sa faci ce ti-am recomandat si consideri ca merita si vei continua. Pe termen lung e foarte important sa ai grija de articulatii, tendoane si ligamente. Va trebui sa cauti ceva de genu produselor cu cartilagii de rechin and co. pentru a le intari corespunzator si a reduce posibilitatea accidentarilor.
Si nu, nu sunt un malac de 100+kg care merge zilnic la sala :) Ti-am spus doar cum am reusit eu sa rezolv problema greutatii. Am mers cam in toata viata mea in jur de un an la sala.
Inca o chestie importanta, daca ajungi sa faci ce ti-am recomandat si consideri ca merita si vei continua. Pe termen lung e foarte important sa ai grija de articulatii, tendoane si ligamente. Va trebui sa cauti ceva de genu produselor cu cartilagii de rechin and co. pentru a le intari corespunzator si a reduce posibilitatea accidentarilor.
Si nu, nu sunt un malac de 100+kg care merge zilnic la sala :) Ti-am spus doar cum am reusit eu sa rezolv problema greutatii. Am mers cam in toata viata mea in jur de un an la sala.

Ms mult de sfat, o sa il urmez, desi o sa fiu la facultate in 1luna si ceva o sa ma apuc de sala, in ce timp imi ramane.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Icontinenta fecala ciudata
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
- 2Afrodisiace testate
- 3Afrodisiace
- 1O vena pe testiculul drept ca o pasta de pix
- 0Poziție greșita a capului
- 1Epilare definitiva barbati
- 0Durere in partea stanga jos a abdomenului
- 0Cu ce altceva pot înlocui Tribulus terrestris?
- 0Pete albe pe penis