Sunt ochelarii singura solutie pentru ochii obositi? Afecteaza in vreun fel echilibrul?
Buna ziua,
Sunt programator si petrec mult timp in fata calculatorului. De vreo doi ani incoace am inceput sa am probleme cu ochii. Imi obosesc foarte tare dupa vreo 2-3 ore la calculator, mi se usuca, ma pisca si mi se inrosesc foarte tare. Acum 2 ani medicul mi-a recomandat ochelari (fara dioptrii) doar pentru calculator. Dar in ultima vreme nu prea ma mai ajutau nici ei. Am fost din nou la medic si mi-am facut ochelari cu +0, 5. Sunt si pentru aproape si pentru distanta. Ce mi se pare ciudat e ca vad usor incetosat cu ei imediat dupa ce ii pun la ochi. Iar cand imi intorc privirea spre obiecte indepartate, ametesc usor. Dar intr-adevar nu ma pisca ochii.
Acum, am cateva intrebari. Daca conduc foarte mult am acelasi simprome la ochi ca si cum as sta la calculator fara ochelari. Mi se inrosesc si ma pisca. Ochiul drept se inroseste mult mai tare imi apare si o umflatura sub el.
Imi petrec tot timpul liber afara, pe dealuri si munti stand mult in vant si soare. Nu port ochelari de soare pentru ca mi se par deranjanti. Acelasi lucru il patesc si in acest caz cu ochii. Intrebarea mea e daca sunt ochelarii singura solutie. Cat de mult ma ajuta sa scap de simptomele respective? Exista vreo posibilitate sa-mi afecteze senzatiia de echilibru daca ii port timp indelungat? Intreb asta pentru ca fac sporturi care necesita echilibru si nu vreau sa fiu afectata in nici un fel.
Multumesc
Sunt programator si petrec mult timp in fata calculatorului. De vreo doi ani incoace am inceput sa am probleme cu ochii. Imi obosesc foarte tare dupa vreo 2-3 ore la calculator, mi se usuca, ma pisca si mi se inrosesc foarte tare. Acum 2 ani medicul mi-a recomandat ochelari (fara dioptrii) doar pentru calculator. Dar in ultima vreme nu prea ma mai ajutau nici ei. Am fost din nou la medic si mi-am facut ochelari cu +0, 5. Sunt si pentru aproape si pentru distanta. Ce mi se pare ciudat e ca vad usor incetosat cu ei imediat dupa ce ii pun la ochi. Iar cand imi intorc privirea spre obiecte indepartate, ametesc usor. Dar intr-adevar nu ma pisca ochii.
Acum, am cateva intrebari. Daca conduc foarte mult am acelasi simprome la ochi ca si cum as sta la calculator fara ochelari. Mi se inrosesc si ma pisca. Ochiul drept se inroseste mult mai tare imi apare si o umflatura sub el.
Imi petrec tot timpul liber afara, pe dealuri si munti stand mult in vant si soare. Nu port ochelari de soare pentru ca mi se par deranjanti. Acelasi lucru il patesc si in acest caz cu ochii. Intrebarea mea e daca sunt ochelarii singura solutie. Cat de mult ma ajuta sa scap de simptomele respective? Exista vreo posibilitate sa-mi afecteze senzatiia de echilibru daca ii port timp indelungat? Intreb asta pentru ca fac sporturi care necesita echilibru si nu vreau sa fiu afectata in nici un fel.
Multumesc
3 comentarii
Buna! Inteleg, prin ce treci. Noi folosim in familie o singura pereche de ochelari Pinhole. Sunt pentru corectat vederea, nu au dioptrii si se folosesc 30 de minute pe zi - de aceea suntem mai multi abonati! dar trebuie sa faci asta zilnic. Nu am auzit sa nu aiba rezultate. De asemenea, acum sunt si traininguri care te ajuta sa iti corectezi majoritatea problemelor de vedere, chiar sa renunti la ochelari. Si iti pot recomanda in particular si altele, probate de mine.
Eu cand am ochii obositi la tv sau pc sug o granula din remediul homeopatic Senega CH7 si in cateva secunde sunt ok din nou. La altii nu ajuta asta ci remediu Ruta CH7. Poti incerca.
equilibrum, daca te ia ameteala cand porti ochelarii inseamna ca nu iti sunt buni.
Dupa simptome, ma gandesc sa nu fie din alta parte problema ta.
Ochii comunica cu nasul prin canalul nasolacrimal.
Daca ai o sinuzita de mai mult timp, iti da si astfel se senzatii.
Spui ca iti place sportul si mai si conduci, ceea ce este foarte probabil sa ai o sinuzita - stai in curent, praf, poate si aer conditionat unde filtrele nu prea se curata - si te imbolnavesti.
Fa-ti un exudat nazal cu antibiograma si vezi daca iese ceva.
Daca este, te tratezi si ai scapat de problema.
Antibiograma sa o faci neaparat ca sa aflii la ce antibiotic este sensibila bacteria. Tratamentul nu trebuie sa intrerupt timp de 10 zile si sa il iei la ore fixe neaparat, ca sa nu dezvolte bacteria rezistenta la tratament.
Dupa simptome, ma gandesc sa nu fie din alta parte problema ta.
Ochii comunica cu nasul prin canalul nasolacrimal.
Daca ai o sinuzita de mai mult timp, iti da si astfel se senzatii.
Spui ca iti place sportul si mai si conduci, ceea ce este foarte probabil sa ai o sinuzita - stai in curent, praf, poate si aer conditionat unde filtrele nu prea se curata - si te imbolnavesti.
Fa-ti un exudat nazal cu antibiograma si vezi daca iese ceva.
Daca este, te tratezi si ai scapat de problema.
Antibiograma sa o faci neaparat ca sa aflii la ce antibiotic este sensibila bacteria. Tratamentul nu trebuie sa intrerupt timp de 10 zile si sa il iei la ore fixe neaparat, ca sa nu dezvolte bacteria rezistenta la tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Ce tratam. as putea lua pt ochi f. obositi?
- 9Ochelari noi prescrisi deformeaza formele geometrice.
- 3Probleme cu noii ochelari prescrisi
- 5dioptrii ochelari pt.copil de 9 ani
- 5Analize oftalomologice
- 14am fost internat si pshiatrie da tot degeaba
- 0Imi obosesc ochii foarte repede
- 1Ochii Obositi
- 1Vad conturul obiectelor privite
- 3Ajutați ma cu o părere, va rog!
- 2Răspuns urgent! mi se face rau de la ochelari
- 2ochelari noi dioptrii gresite?
- 1Lentile ochelari ciobite
- 0Ochelari de vedere copil 10 ani