Sunt însărcinată?
Buna ziua.De curând ne-am hotarat ca vrem sa avem un bebe.Am început să încercăm iar acum câteva zile si a dat drumul(imi cer scuze de expresie sar nu stiu cum altfel sa formulez).Problema este ca in urmatoarele doua zile mie trebuia sa imi vina.Intrebarea mea este următoare e posibil ca fiu însărcinată asa de repede..in doar 2 zile...sau este absurd si menstruatia sa imi întârzie pur si simplu.Mentionez ca imi vine regulat de obicei si in momentul de fata mi a întârziat 3 zile
2 comentarii
Buna ziua,
menstruatia poate intarsia din mai multe motive atat fizice cat si psihice (dorinta foarte mare de a ramane insarcinata poate provoca simptomele unei sarcini fara sa fie cazul). Pentru confirmare va recomandam un test de sange BetaHcg care in cazul unei sarcini iese modificat
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
menstruatia poate intarsia din mai multe motive atat fizice cat si psihice (dorinta foarte mare de a ramane insarcinata poate provoca simptomele unei sarcini fara sa fie cazul). Pentru confirmare va recomandam un test de sange BetaHcg care in cazul unei sarcini iese modificat
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Aveti dreptate.Mi-a venit...intarziase câteva zile.Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: