ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

sunt dependenta de heroina

332 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 11 12 Înainte ›
0
16-10-2010, ora 15:45
zale
Nu este medic/terapeut
zale
@sol85. undeva in vest...am tot uirmarit postarile voastre de un an si ceva, cred..intrebai la un moment dat de tramadol...eu cand eram pe marfa si am vrut sa ma scot cu tramadoale, am ramas pe tramadoale luni de zile..nu e nici o smecherie..doar prelungesti sevrajul, le vomitzi, iei altele si credema ca e nasol raul de la tramadolale..
0
20-10-2010, ora 00:39
zale
Nu este medic/terapeut
zale
mama zice ca a vazut ceva la tv cu pericle gheorghiu...stitzi voi ceva?ca nu vreau sa merg 800km pana acolo degeaba
0
11-11-2010, ora 16:03
Semaca
Nu este medic/terapeut
Semaca
Cine poate sa-mi explice si mie ce se intampla la mine, medicii nu au stiut ce sa spuna, decat ca sa spun mersi ca asa se intampla din cauza ca din pct de vedere chimic organismul meu nu reactioneaza la din astea, cand iau ceva nu se intampla nimica, e ca si cum n-as lua, am fumat si heroina, am tras si ceva Cocaina, nimic, efect 0.
La voi cum naiba va rupe ?! Ca ma uitam la ceilalti cum profita de efect, io.stau cu privitu', normal ca daca odata, de doua ori am obsevat asta, nu am mai luat...ce rost are sa iau un gol.
E cum e ptr voi apa sau laptele, inofensiv dar si pe parte pozitiva, partea proasta e ca nici nu simti euforia aia.Stiu ca nu e bine, mi s-a spus ca daca se intampla ceva eram distrus pana acuma da' totusi mi se parea putin interesant sa vad macar odata cum e.
Am fost si corupt sa iau dar m-am prins dupa aia ca de fapt se urmarea sa ma faca dependent, mi-am dat seama ca de multe ori cine stie ce bausem, dar asa mecanic.
0
14-11-2010, ora 16:03
flashwalker
Nu este medic/terapeut
flashwalker
tu chiar ai fost la medic sa intrebi de ce nu te ia heroina, cocaina ? :|
0
16-11-2010, ora 23:48
Semaca
Nu este medic/terapeut
Semaca
Normal ca am fost, de ce nu pe banii mei, de ce sa-mi fie rusine ?, eram suparat si in acelas timp doream sa aflu macar ca fapt divers ce ar fi, oricum si lor li s-a parut interesant, dar se mirau ca-mi doream sa ma ia, oricum nu se poate face nimic ca sa ma ia dat fiind ca exista o rezistenta totala genetica la droguri, asa ca m-au batut pe umar zicandu-mi sa fiu fericit din cauza asta, si sa nu-mi fie frica oricum de dependenta, ca si daca sunt incapatanat sa iau in gol, daca nu reactioneaza, nu se va instala nici o dependenta.
Unde era sa intreb daca nu pe medici ?
Mda, inseamna ca la voi molecula de heroina e vazuta altfel.
0
18-11-2010, ora 02:49
queen2010
Nu este medic/terapeut
queen2010
Draga sol85,
Am sa iti scriu cateva randuri despre heroina..
Am 20 de ani, si am consumat heroina aproximativ 4 ani, cu mici pauze de o saptamana maxim 2, si nu mai consum de aproape 7 luni de zile, numai am absolut nici o treaba cu ele, prietenul meu trage in fata mea si nu ma intereseaza, pur si simplu..
Am trecut prin sevraj, stiu ce inseamna, insa metadona te poate ajuta, hai sa iti spun ceva, metadona este drog sintetic adik heroina, numai ca este medicament si te poate ajuta in felul urmator, numai daca le iei cu masura si un timp scurt de timp, cat te tine sevrajul atat.
Sa te poti lasa fara absolut nici un rau iti trebuiesc 30 metadoane, iei prima zii 10 o data, a doua zii iei 7, a treia zii iei tot 7, si restul le iei a patra zii, in scadere... Dupa care numai iei nimic, bei fff multe lichide, fie ceaiuri multe, apa, sucuri, orice, sa poti iesi des la toaleta pentru a elimina toxinele din corpul tau mai precis heroina si metadona tot o data, pe langa lichide incearca sa cumperi frusomide de la farmacie pentru a iesi des la toaleta... Dupa asta iti trebuie fff multa ambitie, si o motivatie buna. cum ar fii un nou iubit care sa il placi mult, un copil, ca si in cazul meu.. sau o persoana iubita mult de tine.
tentatia de a trage heroina o vei afea inca 5-6 luni din momentul in care te-ai lasat de tras, insa cu ambitia si vointa ta, impunanduti ca nu mai vrei, doar sa te gandesti la raurile care le ai avut, si momentele acelea cand nu aveai bani si iti era rau, ti se parea toata lumea vesela si tu erai cea mai trista... Vei invinge, si nu uita trebuie sa fii TARE, si sa ai ff multa ambitie si vointa.
Nu exista nici un avantaj pentru a consuma heroina, care este drogul cu cea mai rapida si cea mai mare dependenta, gandeste-te ca pentru 2 ore de placere vei suferi mereu, a doua zii te vei trezi cu gandul la heroina si la bani, dupa ce iti faci prima doza de rau dimineata, vrei si de placere si iar mai iti faci, si asa bagi moarte in tine... Eu am 2 fetite, prima sa nascut insa nu ma lasasem de heroina, cand sa nascut a doua m-am lasat, pentru ea.Am realizat ca defapt numai aveam sentimente pentru nimeni nici pentru mine in timpul in care consumam heroina, aveam in cap numai bani si heroina.. Nu ma interesa de nimeni, numai vroiam nici mancare ca sa ma droghez... Si ma uitam in jurul meu, lumea era fericita si normala cum trebuiau sa fie cu zambet pe fatza in schimb mie imi era rau, si ma gandeam eu de ce sunt asa, si nu mai pot scapa.. Nu este asa!!!!!!!! ambitie si vointa si scapi, si crede-ma dupa aproximativ 4 luni nu vei mai avea nici acea tentatie prea mare, eu am 7 luni si parca m-am nascut din nou, a doua oara, sunt eu pur si simplu care eram si inainte, ma trezesc dimineata sa beau o cafea, sa shimb o vb cu cineva.. om normal, nu ma trezesc ca inainte cu rau, dureri de burta, frisoane, drumuri la toaleta, dureri de picioare, si cum sa ajung mai repede la heroina..
Eu iti doresc bafta, si crede-ma se poate... NU exista nu pot, exista NU VREAU!!!!!!!!!!
0
18-11-2010, ora 10:32
Semaca
Nu este medic/terapeut
Semaca
Ce spui tu e corect, insa nu uita ceva, asa cum ai spus, trebuie ca omul sa fie motivat de ceva, daca nu e, totul e pura teorie, se poate daca esti si ajutat de soarta, daca nu, de unde motivatie ?!
Da, bun, baga moarte, dar daca altceva n-are ?! Asta e, nu ma refer la cei ce au inceput din teribilism, ca aia e altceva.
Exista nu pot atat timp cat nu ai energia necesara sa iesi din inertie, adica daca nu ai o bucurie mare, o motivatie care sa-ti dea putere.
Terminati-va voi astia cu sfaturile "nu exista nu pot, etc", exista orice, depinde de circumstante.
0
13-12-2010, ora 13:53
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
qoueen2010 treb sa iti spun sincer ca ma socat povestea vietii tale si eu am trecut prin multe si am facut multe..dar la tine e prea de tot. ma gandesc ce-a fost in mintea ta sa fii insarcinata si sa n ai puterea sa te lasi de heroina ptr sanatatea ei..ptr tine sa ave-ti o viata mai buna sau sa te gandesti in circumstantele alea daca o nasti ce viata o sa aiba? mai bine nu nasti un copil dak esti deppendent de asa ceva ca nu stii ce urmari are asupra unui copil heroina. si plus ca nu mananci nimic si fumezi, bei cola...nush /..nu te condamn dar ma gandesc nu te a durut sufletul ptr copilul ala. si eu cand consumam doar drogurile ma interesa. eu consumasem la inceput de martie 2009 si pe urma am aflat cand am plekt din tara ca am ramas gravida in aprilie spre sfarsit si ma mustra constiinta daca pateste ceva fata mea ca nu au iesit toxinele.am revenit in tara de 2 ori insarcinata in 4luni dar nici gand sa trag desi anturajul ma cauta la poarta.
0
13-12-2010, ora 13:55
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
semaca cei ca tine greu sa vor lasa de droguri ca nu iti convine sa auzi adevarul si nici sfaturi sa iti de-a...pacat cine iti spune treburile astea sunt ganduri bune.nu e vb de circumstante...este vb de ambitie si de motive si sa fii ajutat macar psihic.!!
0
03-01-2011, ora 12:15
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
La multi ani tuturor, sper ca ati avut parte de sarbatori cel putin la fel de frumoase si "curate" ca si mine! :)
Totul depinde de noi, suntem ceea ce vrem sa fim, am citit ultimele com insa nu am timp acum sa rasp, promit sa revin. Sa aveti un an mult mai bun!
0
03-01-2011, ora 23:27
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
foarte tare, Sol!
0
10-01-2011, ora 21:55
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
sol care mai e viaata ta ? tei ai mai simtit atrasa sa tragi? cat timp ai de cand te ai lasat? sper sa o tii tot asa... Un an nou bun si imbelsugat, departe de droguuri..
0
26-01-2011, ora 00:31
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppppppppppppp mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
26-01-2011, ora 19:03
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
sol ??!
0
27-01-2011, ora 23:34
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
? Sol ai luat-o pe legale ? :P
0
28-01-2011, ora 20:13
mihaela2012
Nu este medic/terapeut
mihaela2012
buna tuturor in primul rand...am citit in mare parte comenatriile voastre..si am vazut problemele voastre...aceasi problema si la mine..am 20 de ani, dependenta de heroina, nu pot sa ma las...si mai am atatea de zis k nu stiu cum sa incep...totu la mine a inceput acu un an.cu o prietena caterinca hai sa tragem bla bla.uite asa am ajuns sa amanetez auru din casa pana au aflat parintii ei.totu a fost ok, eu m-am lasat.am rupt legatura cu ea 6luni, mi-am recuperat tot auru din amanet k mi l-au scos ai ei.nici nu am simtit nevoia sa trag.dupa vreo 4 luni ma suna ea sa ne vedem.accept, ne intalnim, si bineinteles am mers direct sa luam marfa.de atunci m-am apucat iar.5 luni zi de zi, am marit doza de la cateva linii am ajuns la 2 bile.acolo am cunoscut si un tip.el mai mare decat mine.ne-am combinat a fostu roz intre noi.pana acum o saptamana cand am hotarat cu el sa [plec de acasa.am luat tot auru din casa, bani ce am gasit toate hainele si am plecat fara sa imi pese de consecinte.in ziua respectiva nu am putut sa ma duc la el, si am plecat la o prietena unde am stat o noapte.dupa care ai mei au incercat disperati sa ma gaseasca pt ca aflasera de prietenul meu(ei nestiind nimic de el k se drogheaza).m-am intors acasa m-au dus la spital analize peste analize, cu prietenu nu mai am voie sa mai vb, imi verifica tot timpul telefonul, momentan nu mai am voie afara, pur si simplu nu stiu ce sa fac.imi este dor de prieten dar nu am cum sa vb cu el pentru k ai mei si-au luat liber de la munca ca sa stea cu mine acasa.bani nu am, nici nu cred k imi vor mai da vreodata, ma gandesc intruna la marfa si nu stiu ce sa mai fac...am momente cand imi vine sa imi iau viata..m-as duce la psiholog da nu cred k ma poate ajuta nici ala:((...dati-mi un sfat:((
0
28-01-2011, ora 21:22
flashwalker
Nu este medic/terapeut
flashwalker
pff ce sa zic..foarte naspa..insa si eu am trecut prin asta..nu cu heroina, ci cu prafuri...si e ff greu..ink mai imi zboara capul la ele..trebuie o vointa ff mare, e greu intr-adevar, dar dupa un timp vei vedea k va fi mai bine, la inceput e mai greu..
0
29-01-2011, ora 21:17
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
mihaela2012: spune-le alor tai sa te duca la psihoterapeut. Poate asa ai putea macar sa te intelegi pe tine mai bine. Sa-ti intelegi reactiile, motivatiile, etc.
Oricum daca citesti povestile de pe aici...ar trebui sa inveti multe...
0
29-01-2011, ora 21:18
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
sol, zi ceva!
0
29-01-2011, ora 22:08
mihaela2012
Nu este medic/terapeut
mihaela2012
o sa incerc sa ma duc si la psihoterapeut...dar nu stiu ce sa zic.nu am chef de nimic.nu am chef sa vorbesc cu prietenii ca sa nu mai zic de iesit in oras cu sormea.k ea e singura cu care ma lasa afara.pur si simplu am o stare de depresie totala.orice mi-ar zice parintii ma enerveaza.ma cert cu ei din orice.nu mai suport pe nimeni.nu ma mai suport nici pe mine:((
0
30-01-2011, ora 14:47
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
@ank scuze pt intarziere... Sunt ok, ultimul comentariu l-am scris dupa prea mult vin :)) aveam numai ganduri negre... gen mai aveam putin si plecam dupa marfa. Cred ca am avut noroc ca mi s-a taiat filmul si am adormit repede, inainte sa fac vreo prostie mai mare. Nu sunt mare fan alcool pentru ca nu prea ma mai controlez cand beau, evident din mes de mai sus :)) de aceea de obicei il evit, dar nu am numai zile stralucite, mai am si zile in care imi vine sa sparg tot prin casa :P insa cu cat trece mai mult timp cu atat sunt mai sigura pe mine, cu atat zilele negre sunt mai putine. Asta ma face sa merg mai departe.
@dan :)))) nu sunt pentru mine legalele...
@mihaela parca ma vad pe mine dupa un an de marfa... ma refer la cum gandesti, nu la fuga de acasa cu aurul si banii. Eu dupa un an de marfa m-am hotarat sa renunt la ea, nu m-a obligat nimeni, ai mei habar nu aveau, am facut-o pentru ca simteam ca trebuie, cred ca atunci am deschis si topicul asta, dar nu am reusit, gandul imi statea numai la marfa, exact cum zici si tu. Pot sa te tina ai tai inchisa ani de zile, intr-o zi tot o sa scapi si stii unde o sa ajungi, nu? Eu am plecat atunci din tara, si in prostia mea incercam sa ma mint singura, sa ma fac sa cred ca dorinta de a ma intoarce in Bucuresti nu are nici o legatura cu marfa. M-am intors dupa cateva luni, din aeroport taxiul m-a dus direct in Ferentari. Cuvintele sunt de prisos. Nu poate nimeni sa te ajute daca nu reusesti sa constientizezi tu singura ca nu e bine si ca trebuie sa te schimbi. Gandul la marfa si dorinta asta de a trage, inconstienta uneori, o sa te opreasca din a face ceva, din a realiza ceva, din a evolua. Practic ori tragi, ori esti in abstinenta dar cu gandul la marfa tot nu ajungi nicaieri. Trebuie sa vina de la tine, sa incepi sa iti vezi viata fara marfa. Sa mergi cu pasi mici mai departe. Eu am luat sfaturile astea aproape ca pe o gluma atunci de la cineva care avea 10 ani de dava in spate, credeam ca eu sunt altfel :)) nu e nimeni altfel cand vine vorba de marfa. Ce sa zic, incearca sa-ti dai seama de cat de grava e situatia asta, nu astepta sa iti dai seama de asta in momentul cand o sa ajungi sa incerci sa-ti iei zilele. Crede-ma, acolo ajungi daca nu faci TU ceva pt tine. Nu dramatizez deloc, sunt doar realista, majoritatea celor de aici sunt sigura ca sunt de acord cu asta.
0
30-01-2011, ora 16:54
mihaela2012
Nu este medic/terapeut
mihaela2012
@sol mersi mult pentru sfaturi.incerc cat de cat sa imi calmez gandurile.nu am mai tras de 2 sapt.pt k nu am avut cum, dar incet incet nici nu mai simt nevoia.de vreo saptamana nu am mai pus nici tigare in gura(si fumez de 6 ani).in schimb mananc enorm.saptamana asta am pus pe mine 3 kg.peste o saptamana ma voi duce si la psiholog.sper cu timpul sa trec peste, sa am puterea sa si uit tot.si apropo sol, tu cati ani ai?de cat timp nu ai mai tras?
0
30-01-2011, ora 19:59
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
Doua saptamani e inca foarte putin chiar daca stiu ca pentru tine o zi pare o luna in perioada asta... Dar dupa o luna, doua, o sa dispara putin din pofta asta. Ai precizat clar ca nu ai tras pentru ca nu ai avut cum, nicidecum pentru ca nu ai vrut, si asta conteaza mult, pana cand nu o sa VREI sa nu tragi nu o sa rezolvi nimic.
Nu stiu daca e o idee atat de buna sa te lasi si de fumat... Ca mananci mult, asta e bine, presupun ca ai pierdut in greutate cat timp ai tras. Iar la psiholog iti recomand si eu sa te duci, de cele mai multe ori chiar ajuta. Si cand o sa vrei intr-adevar sa te lasi, incearca un tratament cu suboxona sau naltrexona daca crezi ca nu reusesti fara nimic.
De uitat nu-ti face prea multe sperante, nu o sa uiti niciodata. In schimb trebuie sa inveti cum sa traiesti cu asta. O sa te cam urmareasca toata viata.
Eu am 26 de ani si au trecut 7 luni de cand n-am mai pus mana pe nici un fel de drog.
0
30-01-2011, ora 20:19
mihaela2012
Nu este medic/terapeut
mihaela2012
da am zis k nu am tras pt k nu am avut cum.dar am stat foarte bine si m-am gandit la tot.si nici nu mai vreau.din fericire nu am rauri.decat imi e greata dupa fiecare masa atat.ceea ce zic eu k e foarte bine.si nu vreau sa mai trag pt k asta ar insemna sa ma duc intr-un anumit loc sa iau marfa si nu vreau...pt k ca acolo l-as intalni si pe baiatu cu care am stat si nu mai vreau sa mai am nimic de a face cu el niciodata.oricum am rupt legatura definitiv cu anturajul ala si nici nu vreau sa mai aud de ei vreodata.sunt constienta de faptu k am parintii alaturi de mine, si chiar vreau sa trec peste, stiu k pot face asta, desi momentan nu am nimic care sa ma motiveze, decat faptu k am 20 de ani, si am o viata frumoasa dar mi-o complic singura ca proasta.si apropo sol ma bucur pentru tine ca ai avut curajul sa nu mai tragi.k iti trebuie mult curaj.te pup si tinem legatura
0
31-01-2011, ora 18:07
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
k
0
05-02-2011, ora 20:40
ank0107
Nu este medic/terapeut
ank0107
mihaela2012...ce faci acolo? :)

sol, las ca are si vinul farmecul lui:)
0
07-02-2011, ora 09:35
mihaela2012
Nu este medic/terapeut
mihaela2012
ank0107...multumesc bine.nu am mai luat nimic sunt ok.ma simt alt om dupa tot ce s-a intamplat, si sper sa nu mai ajung niciodata acolo:D
0
07-02-2011, ora 17:10
Nuada
Nu este medic/terapeut
Nuada
Poate o sa ai puterea sa treci definitiv peste asta, dar din experienta iti spun ca o sa fie dificil, o luna, doua, sau sapte nu inseamna ca ai scapat de heroina.Am 14 ani de consum de heroina (da 14) si credema ca si dupa doi ani tot mai poti recadea, am avut perioade in care am stat foarte mult timp fara heroina(7-8 luni), apoi din senin m-am dus si am tras.Heroina este tot timpul cu tine, sta ascunsa intr-un loc din mintea noastra, si cand prinde ocazia se zbate sa iasa si sa ne faca sa o luam iar.
Am doi ani in care nu am tras nimic, si cred ca tot nu ma pot cataloga "vindecat de heroina".Am dus o viata de rahat cat timp am fost drogat, si nu doresc nimanui sa treaca prin ce-am trecut eu.Sfatul meu este sa stati tot timpul in alerta pentru a putea scapa de heroina.Substitutele de heroina sau alte medicamente nu fac decat sa prelungeasca agonia drogului.
Va doresc multa sanatate, noroc si putere de a sta departe de droguri.
0
11-02-2011, ora 09:50
sabyn
Nu este medic/terapeut
sabyn
salut! nici nu stiu cum sa incep, sunt prea multe de spus.Sunt un dependent de heroina, sunt tragator de aproape 2 ani, vreau sa va spun ca am inceput sa iau din casa pt droguri, pt heroina.Am fumat aproape jumate de an dupa care am inceput sa mi injectez!Am inceput sa fac jaf in casa, ai mei sunt la pamant cu nervii din cauza mea, am pierdut servici, prieteni si cel mai apropiat om si anume prietena mea.Nu pot sa ma las, am incercat aproape tot, ma scol si ma culc cu gandu la heroina, am rauri foarte mari si dese, fac orice sa nu mi fie rau.adica fac orice sa fac rost de bani ca sa mi cumpar!nu mai pot continua asa, dar nici fara, cum sa fac?am ascultat o mie de sfaturi de la o mie de persoane, chiar nu mai pot sa ies din lumea asta e un blestem, cum sa fac ce sa fac?va rog din inima din suflet...!imi e gandul numai si numai la heroina, recunosc ca mi place dar stiu ca nu e un drum bun, chiar deloc, as vrea sa inkid ochii si sa uit ca exista heroina...va rog spuneti mi ce as putea sa mai fac..daca mai e de facut ceva...:(
0
11-02-2011, ora 14:45
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Hm.Sa sti ca nu esti singurul care simte asta si ca toti am trecut prin asta mai mult sau mai putin. Sfaturi asa cum ai zis, ai citit si ai sa mai citesti 1001.Fiecare are un sfat dar tre sa sti ca tu esti singurul care le poti cerne si sa alegi din ele ce ti se potriveste tie. Ce mi-a facut mie bine nu inseamna ca-i va face si celui de langa mine.Mai intai tre sa sti ca indiferent de ce cale vei alege pt. a incerca sa te lasi, NU vei reusi de unul singur. Neaparat tre sa ai sprijinul familiei. Prin sprijin nu tre sa intelegi ca tre sa-ti dea bani de marfa. Chiar daca esti major (din cate vad in avatar) tot tre sa fie cineva cu tine care sa mearga impreuna cu tine pe la tot felul de centre si care sa te sprijine moral. Daca vrei sa-ti dau si eu un sfat care EU CRED ca este ce-l mai bun in prezent (si crede-ma ca in afara de suboxona le-am luat pe absolut toate la rand), este sa te duci la un centru si sa intri in program de Methadona sau Suboxona. Dece zic asta? In primul rand (vorbesc de Methadona pt. ca la suboxona nu ma pricep prea bine)Methadona este singura care i-ti va scoate marfa din cap si deci nu ve-i mai fura din casa, etc. Deci asta te va face sa redevi "normal" atat cat se poate deocamdata. Vor spune multi ca vei deveni dependent de metha, etc. Eu zic ca deoacamdata pt. mine este singura care ma tine departe de marfa. REPET :am incercat absolut toate metodele in afara de Suboxona si nimic nu ma tinut departe de ele decat methadona. Am dat si 10mii Euro la dr.Waiman (acelerare neuronala) si nimic.Dar i-ti mai spun ca pe altii ia ajutat si au reusit. Deci ce functioneaza la mine la altul se poate sa nu functioneze si invers. Eu pot doar sa-ti spun ca singurele care-ti scot marfa din cap si nu te mai gandesti la ea este Methadona.(poate si Suboxona dar nu stiu sigur) O sa gasesti foarte greu locuri libere la methadona dar la Suboxona ve-i gasi locuri aproape in toate centrele. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns
332 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 11 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.