sunt dependenta de heroina
Mai Mihaita, aici nu se face trafic, nu se promoveaza consumul, iar daca vrei droguri cauta-le in Ferentari, ne jignesti pe toti de aici prin cererea ta.
Poate nu ai inteles bine titlul..Despre droguri si dependenta.nu inseamna ca noi iti vom spune (mai ales sa iti facem intrare) de unde sa-ti cumperi tu droguri, cum sa consumi sau alte tampenii care iti trec tie prin cap. Citeste tot topicul si ai sa vezi unde te duce consumul de droguri, povesti reale pe noi cei care le-am scris le-am trait pe pielea noastra, trebuie sa-ti doresti moartea sau o viata de rahat, daca dupa tot ce ai citit aici inca mai vrei droguri.
Alegerea este a ta, dar te rog cauta asta in alta parte.
PS: Ar fi frumos ca noi sa publicam nume si adrese de traficanti aici, am usura munca politiei 50%, intra omu aici ia adresa, numele, face flagrantu, si gata cazu.Hahahahaha super tare!!!!!!!!!!!
Poate nu ai inteles bine titlul..Despre droguri si dependenta.nu inseamna ca noi iti vom spune (mai ales sa iti facem intrare) de unde sa-ti cumperi tu droguri, cum sa consumi sau alte tampenii care iti trec tie prin cap. Citeste tot topicul si ai sa vezi unde te duce consumul de droguri, povesti reale pe noi cei care le-am scris le-am trait pe pielea noastra, trebuie sa-ti doresti moartea sau o viata de rahat, daca dupa tot ce ai citit aici inca mai vrei droguri.
Alegerea este a ta, dar te rog cauta asta in alta parte.
PS: Ar fi frumos ca noi sa publicam nume si adrese de traficanti aici, am usura munca politiei 50%, intra omu aici ia adresa, numele, face flagrantu, si gata cazu.Hahahahaha super tare!!!!!!!!!!!
poate asa scap de pur, vreau sa ma odihnesc.imi cer scz daca te-am deranjat.asta ar fi bn pt mn in mom asta
Deci asta e cel mai trist comentariu publicat pe forumul asta... Am ramas fara cuvinte.
Nu k-ul este raspunsul, nici un alt fel de drog, singura cale e sa ceri ajutor de specialitate. Ai foarte mare nevoie de ajutor. Nici nu stiu ce sa mai scriu, fara ajutor esti pierdut. Sunt atat de revoltata pe cei care comercializeaza porcarii ca pure, oare cati copii trebuie sa mai moara ca sa le inchida o data pentru totdeauna? Nu mai stiu ce sa scriu.
Nu k-ul este raspunsul, nici un alt fel de drog, singura cale e sa ceri ajutor de specialitate. Ai foarte mare nevoie de ajutor. Nici nu stiu ce sa mai scriu, fara ajutor esti pierdut. Sunt atat de revoltata pe cei care comercializeaza porcarii ca pure, oare cati copii trebuie sa mai moara ca sa le inchida o data pentru totdeauna? Nu mai stiu ce sa scriu.
imi doresc de 1000 de ori mai mult ca tine.sunt nedormit de 5 zile de mancat nu mai zic.
Mda.fac ravagii legalele astea, nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, pentru ca am prieteni care trec si ei prin asa ceva si inca nu si-au revenit dupa legale. Sunt extrem de periculoase, iar despre inchiderea magazinelor de vise nici o sansa atat timp cat banii se duc spre parlamentarii (inclusiv aia europeni mioritici), parlamentari care nu le pasa de nimic si de nimeni, calca pe cadavre pentru bunastarea lor. Sincer ar trebui pusi la zid (cei corupti) si impuscati fara cel mai mic regret, atat ei cat si familiile lor, pentru a nu mai perpetua specia lor infecta.
90% sunt corupti pana in maduva oaselor si slabe sanse sa se inchida aceste magazine, dar cum speranta moare ultima, poate intr-un final utopic se vor inchide.
Iar pentru cei cazuti in plasa legalelor imi pare rau, si sper din tot sufletul sa aveti puterea sa renuntati la ele.
Trist, trist, trist.
90% sunt corupti pana in maduva oaselor si slabe sanse sa se inchida aceste magazine, dar cum speranta moare ultima, poate intr-un final utopic se vor inchide.
Iar pentru cei cazuti in plasa legalelor imi pare rau, si sper din tot sufletul sa aveti puterea sa renuntati la ele.
Trist, trist, trist.
Salutare.Prezenta in vise a drogului la care ati renuntat este perfect normala(indiferent ca vorbim de heroina, alcool sau tutun).Nu va ingrijorati, in timp o sa dispara aceste vise, nu trebuie sa va simtiti vinovati.
Am si eu o curiozitate:puteti sa imi spuneti si sa imi detaliati ce alte droguri ati mai folosit?Sunt curios dc v-ati apucat direct de heroina sau ati avut etape de "trecere" si sunt de asemenea curios dc. ati combinat heroina cu altceva.De exemplu.ma gandesc ca dc ati fi luat LSD nu va mai gandeati la heroina(o perioada de 7-8 ore cel putin).
Nu in ultimul rand vreau sa va felicit pe cei care sunteti pe drumul de renuntare la acest iad, si nu va faceti griji, totul e in capul vostru, puteti reusi, numai sa incercati sa ganditi pozitiv si sa vedeti aspectele pozitive ale vietii.Mult succes in continuare!
Am si eu o curiozitate:puteti sa imi spuneti si sa imi detaliati ce alte droguri ati mai folosit?Sunt curios dc v-ati apucat direct de heroina sau ati avut etape de "trecere" si sunt de asemenea curios dc. ati combinat heroina cu altceva.De exemplu.ma gandesc ca dc ati fi luat LSD nu va mai gandeati la heroina(o perioada de 7-8 ore cel putin).
Nu in ultimul rand vreau sa va felicit pe cei care sunteti pe drumul de renuntare la acest iad, si nu va faceti griji, totul e in capul vostru, puteti reusi, numai sa incercati sa ganditi pozitiv si sa vedeti aspectele pozitive ale vietii.Mult succes in continuare!
Din pacate sol85 nu mai este printre noi.
Nu mai am cuvinte, drog nenorocit
Nu mai am cuvinte, drog nenorocit
de ce spui k sol 85 numai este printre noi ? tu vb serios? doar ce-a dat un comm mai sus? sau tu te referi k numai intra pe acest site? k nu te inteleg. fii mai explicit te rog.
Aceasi intrebare o am si eu, doar ca robert2011 si-a facut cont numai ca sa lase un coment asa ca...
???
Asta e o gluma proasta sau e posibil sa ma confunzi cu cineva?
Nu inteleg...
Asta e o gluma proasta sau e posibil sa ma confunzi cu cineva?
Nu inteleg...
vai sol.. ma intristasem. ce naibii.. ma gandeam poate stie el ce zice. dar banuiam k ai sa intri si ai sa fii uimita de prostia unora... !! ce mai sol? care mai este viata ta? ai mai cazut prada tentatiei?
buna tuturor:*...m-am gandit sa ma intru si eu pe forum sa vad care mai e mersul pe aici...sunteti bine???
@sol tu ce faci cum mai esti?mai ai vise nebune?:))
eu una sunt mult mai bine:D...de vreo 2 luni sunt curata si imi e mult mai bine:X...pupici tuturor:*
@sol tu ce faci cum mai esti?mai ai vise nebune?:))
eu una sunt mult mai bine:D...de vreo 2 luni sunt curata si imi e mult mai bine:X...pupici tuturor:*
mihaela. iti urez din suflet s-ai ambitia sa stai departe de ele.. k nu sunt bune... iti distruge viata si te face s-ai un trecut putin km intunecat. eu numai am de gand sa fac prostiile astea si fiind departe de ele ma tin de cuvant, dar si cand am mers in tara mi am invins slabiciunea. eu stand intr un cartier kre se gasesc usor... ma mai gandesc la ele..dar asta e. cand a fost o data un interviu al unei fete kre zicea k de 7ani nu a mai facut nimic...dar k tentatie mai exista si de fiekre data knd iese pe strada ii este frica ca o sa cedeze...am crezut k exagereaza.dar na k daca n-ai de-a face cu asa ceva..nu il poti intelege pe celalant orikt ti ai dori..!
Buna. un timp n am mai intrat pe acest forum..mi am limpezit putin mintea si am lasat deoparte acest gand, care din pacate mi a fost readus si cu mai multa suparare si sentimentul de neputinta tineriilor in fata acestui drog nenorocit, precum heroina. azi am aflat ca un bun prieten al meu a fost inchis.. si k la 3zile iubita lui (Si ea consumatoare de mult timp)... a murit la 3 zile dupa ce-a fost el luat.avand o rana la picior..unde isi facea mereu cu seringa.. si sa facut infectie.netratata aceasta infectie sa dus in tot organismul si a murit :( D-zeul sa o ierte si sa o odihneasca in pace. A murit la doar 23 de ani... si stau si ma intreb DE CEEE/... Daca nu era acest drog nenorocit..ma intreb ce destin ar fii avut aceasta fata :(.. ce simt parintii ei, rudele ei.prietenii.!!! avea tot ce vroia, nu ii lipsea nimic. offff ii multumesc Domnului k mi a dat sansa si minte multa sa fug din mijlocul acestui viciu malefic. :(
Salutare tuturor, imi pare rau sa aud de prietena ta, dar crede-ma ca pana acum am cam 5-6 prieteni care s-au dus (bineinteles din cauza drogurilor), si spre rusinea mea trebuie sa recunosc ca nu am invatat sau tras concluzii din aceste drame, ci am continuat sa consum heroina. Singurul lucru care ma determinat sa ma opresc a fost sotia mea, care ma invatat ca pe un copil mic adevaratele valori ale vietii, si careia ii datorez totul.
Cu toate ca am atata timp de cand nu am mai folosit heroina si nici alt drog, nici acum nu imi pot iesi din cap (dovada ca intru pe acest forum), poate ca si locuiesc asa aproape de zona unde se vand si vad mereru copii drogati pe strazi, ma vad pe mine in locul lor, si imi amintesc ca asa mergeam si eu nepasator si agitat in acelasi timp, cu fata lasata, cu mancarimi peste tot, si cu o hemoragie verbala demna de profesor universitar, cautand drumul spre o alta doza. Punand toate acestea in balanta, ma bucur ca am reusit sa stau atat timp departe de droguri, ma sperie ca inca nu imi dispare deloc "heroina" din cap, si ma intristez cand vad atati copii care au cazut in capcana heroinei.
Viata-i scurta, probleme multe, droguri...si mai si...concluzia? Aveti cuvantul domnule Basescu!
Cu toate ca am atata timp de cand nu am mai folosit heroina si nici alt drog, nici acum nu imi pot iesi din cap (dovada ca intru pe acest forum), poate ca si locuiesc asa aproape de zona unde se vand si vad mereru copii drogati pe strazi, ma vad pe mine in locul lor, si imi amintesc ca asa mergeam si eu nepasator si agitat in acelasi timp, cu fata lasata, cu mancarimi peste tot, si cu o hemoragie verbala demna de profesor universitar, cautand drumul spre o alta doza. Punand toate acestea in balanta, ma bucur ca am reusit sa stau atat timp departe de droguri, ma sperie ca inca nu imi dispare deloc "heroina" din cap, si ma intristez cand vad atati copii care au cazut in capcana heroinei.
Viata-i scurta, probleme multe, droguri...si mai si...concluzia? Aveti cuvantul domnule Basescu!
Nuada nu era prietena mea si ea...defapt nici nu o cunosc. decat pe el. dar tineretea ei ma facut profund sa ma intristez si sa ma gandesc ce a putut sa faca heroina din ea. cum sa pierdut o fata frumoasa si cu un viitor bun in fata...ptr niste clipe de rastalmaceala ce simti knd tragi hero. si eu stau aproape de zona aia si este f greu sa stai departe de ele. mai ales cum dai de o prbl parca e primul refugiu in care te poti duce si care te poate alina. din fericire am plecat din tara..mi am intemeiat o familie.. !!! dar cand sunt in tara ma gandesc la ele nu stiu daca exagerez k la prima mea dragoste...si asta ptr k sunt agitata...ma gandesc cum sa fac...daca sa fac? imi bate inima tare... :( offf. iti spala creieri as crede acest praf blestemat. cei kre ave-ti cine sa va ajute... lasati-va ajutati si fugi-ti cat mai pute-ti... k nu stii cand iti vine sfarsitul de la acest blestem.
Buna tuturor, nu am mai intrat de mult, ma bucur sa citesc ca sunteti bine, @Mihaela nu mai am vise nebune :))) am si uitat de ele, te felicit pentru reusita sper sa fie la fel si de acum inainte, nu are nici un sens sa mai dai inapoi acum. @Elena cu timpul o sa treaca si pasiunea asta nebuna pe care ai facut-o pentru dava, cu cat te gandesti mai putin la ea, cu atat mai bine, incearca sa iti ocupi mintea cu altceva, proiecte, hobbiuri, orice altceva... La mine nu mai e tentatia aia mare, am revenit la viata de acum cativa ani si mi-e foarte bine asa.
In rest toate bune, eu va doresc tuturor un Paste cat mai fericit si cat mai curat :) sper sa citesc numai de bine!
In rest toate bune, eu va doresc tuturor un Paste cat mai fericit si cat mai curat :) sper sa citesc numai de bine!
Ma bucur k sunt persoane kre se las de prostioare. viata este atat de frumoasa.. daca inveti sa traiesti fara droguri este super bine. ptr k drogurile iti da o liniste falsa... o stare de relaxare ptr putin timp.. si cand te trezesti si iti mai este si rau... incepi sa disperi si ti se pare k viata ta este un infern si te gandesti cu nostalgie ce frumos era cand nu te drogai si te trezeai dimineatza si vedeai cerul insorit si soarele care face o zii f frumoasa de primavara.. sa te poti bucura de o plimbare in parc si etc. Cred k am uitat sa mai traim, ne am afundat in prbl si ne am refugiat in droguri. eu am cam uitat de ele..fapt ptr kre nici n am mai intrat pe site.am vazut un e-mail si am vrut sa vad ce mai face-ti?cum a-ti petrecut pastele
NUMAI BINE.
NUMAI BINE.
buna tuturor..sol85 am citit comentariile tale...am 17 ani si st socata ce pot face drogurile dintr un om...as vrea sa stiu daca canabisul este periculos...? prietenul meu este la puskrie din kuza k a fost prins cu o substanta verde cred k hasis asa s a spus in ziar...are o sentinta d 1 an jum...si mai are 6 luni...imi spune ca s a lasat si ca atunci knd va iesi nu va mai fuma dar nu stiu cum sa l ajut sa se lase...
daca prietenul tau a primit o sentinta de un an jumate, cu siguranta nu a fost doar pentru consum, prin urmare poate vrei sa te gandesti bine pe cine vrei sa "ajuti sa se lase"...si de ce anume sa se lase.
a si vandut...dc nimeni nu are incredere k se va lasa de consumat si de vandut? chiar vr sa l ajut...cred k are nev de cineva kre sa i fie alaturi...de canabis ce stii? e grav? e greu sa te lasi de canabis? prefer sa incerc dekt sa l las asa sa si distruga viata...
de "vandut" nu stiu ce sa zic, nu ma bag sa exprim vreo parere. insa despre consum...eheee, aici e poveste lunga...
nu am cunoscut niciodata pe nimeni care sa se fi lasat de iarba. am vazut oameni care s-au lasat o vreme, adica au facut pauze, asa cum am facut si eu, dar de lasat definitiv...nu prea!
(au Parazitii un vers care zice "fumam de 15 ani si ne tot oprim"...asta ca sa intelegi cum sta treaba:)))
ideea e ca iarba e un drog foarte permisiv, nu se poate compara cu heroina, cocaina ori legalele. nu are aceleasi efecte si nici aceleasi riscuri.
pentru mai multe detalii, intra pe subiectul dedicat marijuanei, gasesti acolo multe informatii. filtreaza-le, alege-le pe cele competente si o sa-ti poti face o parere. uite link-ul, daca nu de descurci sa cauti:
http://forum.romedic.ro/prod/marijuana_014909.html/
nu am cunoscut niciodata pe nimeni care sa se fi lasat de iarba. am vazut oameni care s-au lasat o vreme, adica au facut pauze, asa cum am facut si eu, dar de lasat definitiv...nu prea!
(au Parazitii un vers care zice "fumam de 15 ani si ne tot oprim"...asta ca sa intelegi cum sta treaba:)))
ideea e ca iarba e un drog foarte permisiv, nu se poate compara cu heroina, cocaina ori legalele. nu are aceleasi efecte si nici aceleasi riscuri.
pentru mai multe detalii, intra pe subiectul dedicat marijuanei, gasesti acolo multe informatii. filtreaza-le, alege-le pe cele competente si o sa-ti poti face o parere. uite link-ul, daca nu de descurci sa cauti:
http://forum.romedic.ro/prod/marijuana_014909.html/
Buna, imi pare rau pentru prietenul tau, daca a ajuns in penitenciar, atunci viitorul nu suna bine... Nu spun asta pentru ca nu am incredere in prietenul tau, nu il cunosc nu stiu ce poate, dar o spun pentru ca, cel putin in Romania, nu conteaza pentru ce intrii, ce conteaza e ca atunci cand iesi de acolo stii sa faci de toate, si nu ma refer la lucruri bune... Daca a luat un an si jumatate, atunci cel putin un an o sa isi petreaca timpul cu persoane pe care nici nu ai vrea sa le cunosti. Un an in penitenciar te schimba, nu te face sa regreti ce ai facut ci te transforma intr-un delicvent. Acum ce sa zic, poate ca prietenul tau este un caz aparte si pentru el lucrurile se vor schimba in bine, dar am dubii dupa tot ce am vazut pana acum. Acum cateva zile am aflat si eu ca cel care mi-a facut cunostinta cu lumea asta urata a drogurilor a murit. In penitenciar.
Important e sa stii sa alegi intre bine si rau, imi dau seama ca ai o varsta foarte frageda dupa caracterele pe care le folosesti cand scrii de aceea sper sa iti dai seama la timp ce e bine sau nu pentru tine. Prietenul tau, cu sau fara tine, se va descurca, tu alege sa iti traiesti viata sanatos si curat. Spui ca ai citit majoritatea posturilor de aici, e usor sa iti dai seama unde te duc drogurile intr-un final, alegerea e intotdeauna a ta.
Si ce e mai important, nu e o joaca.
Important e sa stii sa alegi intre bine si rau, imi dau seama ca ai o varsta foarte frageda dupa caracterele pe care le folosesti cand scrii de aceea sper sa iti dai seama la timp ce e bine sau nu pentru tine. Prietenul tau, cu sau fara tine, se va descurca, tu alege sa iti traiesti viata sanatos si curat. Spui ca ai citit majoritatea posturilor de aici, e usor sa iti dai seama unde te duc drogurile intr-un final, alegerea e intotdeauna a ta.
Si ce e mai important, nu e o joaca.
deja sunt in ceata...m am hotarat sa l sprijin pana iese iar dak at knd iese nu si "revine" at ma voi indeparta...nu e genu kre sa ma ameninte k nu l m bag in seama sau ceva...de multe ori i am zis k nu vr sa m vbm si a reactionat normal...ma gandesc k acolo nu poate fuma joint uri...e la minori si nu cred k acolo intra asa usor ceva ce nu e permis..
eu nu am pus gura pe asa ceva si nici nu am de gand!
eu nu am pus gura pe asa ceva si nici nu am de gand!
salut pe toti colegii de suferinta.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat?Caut un spital cu o sectie de dexintoxicare, nu sunt din Bucuresti dar vin pana acolo daca e nevoie chiar daca trebuia sa fac 800km.care sunt regulile la spitalele din Bucuresti?Ma primeste cineva?imi da tratament acasa, retete?Fara nimic am mai incercat si dupa 2 zile am sarit direct in ele.. nu mai merge mai fartilor, am deja 30 de ani si anii trec repede si degeaba in stilul asta..nu am facut niciodata tartamente cu metadona, eventual spunetim voi care ar fi variantele daca vin pana in Bucuresti/
I s-a intampla la cineva de aici sa-i ridice permisul auto dupa ce a mers la spital si declarat consumator?Sau nu are nici o treaba?
Esti anonim asa ca nu are cum. Si nu a patit nimeni asa ceva
sol, care mai e treaba? :) toate bune? zi-ne ca ai avut o vara de vis...
si restu', ce mai ziceti, cum o mai duceti?
si restu', ce mai ziceti, cum o mai duceti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ce m-am lasat de heroina mi s-a dereglat menstruatia, m-am ingrasat
- 371Dependent de metadona (sintalgon)
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 14Ecstasy
- 8Dependenta psihica!
- 5droguri.urgent!
- 3cum pot prepara metadona?
- 6Va rog ajutati-ma: Simt ca traiesc in lumea pe care eu mi-o imaginez
- 30Ceva serios? [medicii, astept raspunsuri]
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 26Ajutor! Fratele meu se drogheaza de vreo 3 ani
- 1Adevarul despre toate 'legalele'
- 4Dependent dupa 2-3 luni de consum ocazional?
- 7test drog si alcol
- 4dependenta? de ce am tendinta sa sun din nou acea persoana sa imi mai aduca?
- 10Etnobotanice
Mai multe informații despre: Dependenta de heroina Heroina Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: