sugestii

11-09-2005
loto
Nu este medic/terapeut
loto
imi pare rau sa va spun ca am incercat sa descarc cateva lucruri dar fara sorti de izbanda, cred ca ar trebui sa faceti ceva in legatura cu acest lucru
11 comentarii
0
11-09-2005, ora 00:00
loto
Nu este medic/terapeut
loto
as dori sa descarc ceva despre afectiunile cardiovascularului, daca puteti sa ma ajutati, ar fi ok
0
24-05-2006, ora 00:00
mdfanfara@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mdfanfara@yahoo.com
Adaugă:-Despre stafilococul Alb la copil-consecinte.-despre streptococul Viridas -tratament conjugat
0
09-01-2007, ora 00:00
neluc
Nu este medic/terapeut
neluc
asistentii medicali pot sa colaboreze?
0
22-02-2007, ora 00:00
dr.Alin
Identitate neconfirmată
dr.Alin
Avand in vedere ca nu e posibil un dialog online cu toti pacientii, iar informatiile oferite de ei sunt cel mai adesea incomplete, cred ca ar fi utile un fel de formulare standardizate pentru fiecare specialitate, in care sa se introduca datele personale si sa se poata bifa simptomele, conditiile de aparitie, durata etc, adica ceea ce intereseaza de obicei cand se face o anamneza. Cred ca nu e imposibil si ar creste mult acuratetea interpretarii.
0
23-02-2007, ora 00:00
mdfanfara@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
mdfanfara@yahoo.com
Am scris despre stafilococul alb-la copil-..acum si la adult;-transpiratie putina dar urat mirositoare, o permanenta jena in gat cu faringe iritat, o descuamare tegumentara faciala fragmentara analiza biologica cu depistare in faringe a staf. si in nas...din pacate nu se poate face antibiograma din lipsa de materiale DSP Arges.Strept.Viridas sensibil la Augumentin+genta inj.CE tratament se poate face impotriva STAFILOCOCULUI ALB in afara de eritro.???Cu multumiri...si sper la un raspuns luna aceasta.-completare la 24-05-2006-eventual un tratament conjugat.
0
03-04-2007, ora 00:00
brunetzika
Nu este medic/terapeut
brunetzika
Mi-as dori daca se poate sa tratati si probleme de fertilitate.Va multumesc!
0
12-04-2007, ora 00:00
Xander
Nu este medic/terapeut
Xander
Niste sfaturi/pareri pro/contra pentu adolescentii ce au ales sa faca in viata medicina ar fi foarte bine venite
0
22-04-2007, ora 00:00
cazacu_rodica
Nu este medic/terapeut
cazacu_rodica
As dori sa aflu mai multe detalii despre hemispasmul facial, costul si durata tratamentului cu toxina botulinica.Ce spitale imi puteti recomanda pentru acest tratament sau pentru oricare altul?
0
23-04-2007, ora 00:00
raica
Nu este medic/terapeut
raica
as dori sa stiu mai multe despre vaccinul antihemolitic
0
13-10-2007, ora 00:00
adrian k
Nu este medic/terapeut
adrian k
incercati sa luati legatura cu cativa medici de specialitate si sa faceti o pagina pe care sa putem lua legatura direct cu ei.eu de exemplu sunt kinetoterapeut si as fi interesat sa pot vorbi cu un medic de recuperare.la cate intrebari sunt la sectiunile neuro, pediatrie, oase, articulatii, muschi etc. sunt convins ca avem nevoie de un astfel de medic.voi nu?
0
25-10-2007, ora 00:00
frumusica
Nu este medic/terapeut
frumusica
as dori ca medicii sa ne dea explicatii in legatura cu ceea ce cerem, nu asa ar trebuie ? sau decat discutam intre noi ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.