ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Stie cineva sigur de Mirela Wagner sau Gherghit Gabriela

50 comentarii 1 2
0
24-06-2010, ora 08:11
catamisu20
Nu este medic/terapeut
catamisu20
Da ms de raspunsuri.acum as vrea totusi sa merg sa-mi fac niste analiza mai concret sa imi ia proba de puroi de acolo si sa vada la ce e sensibil.voi nu ati facut si treaba asta inainte sa luati cordyceps?????La medici am fost cu gramada.dar fiecare dupa cum va spuneam incerca cva nou, dar nici unul nu a incercat sa gaseasca cauza ci direct efectul.sa vada ce da rezultate.acum as face analizele astea dar nu stiu exact cum se numesc.
0
27-06-2010, ora 12:17
celestron10
Nu este medic/terapeut
celestron10
Si eu am comandat din America mi le luase o cunostinta si mi-a facut un pachet cu 10 bucati pe primele luni, dar nu va pot descrie ce am patit la vama din Romania.Cu greu a vrut sa-mi dea pachetul spunind ca nu am avize, documente de unde provin si multe altele, cu greu l-am convins ca depinde viata unui om de ele si il rog sa intelega cu multa milogeala se hotaraste sa-mi dea pachetul si imi spune ca am de paltit inca de 2 ori suma care o dadusem pe medicamente.Ramin blocata si intreb de ce? Senin imi spune ca fac si figuri eu nu stiu ca acizele si TVA sint atita.Am ramas fara cuvinte deoarece transportul mi se platise de cunostinta mea dein State.Aceste legi ale Roamniei te fac sa nu mai poti vorbi si sa vrei sa pleci cit mai departe de tarisoara ta.Nu cred ca mai exista o tara cu asa legi proaste.Am intrebat si eu pe distribuitoarea din Roamnia, ca va dati seama am luat din Romania dupa ce le-am terminat ca nu mi se renta suma pe care o econommisisem ca mi sa trimis de acolo era de 123 lei la 10 cutii ce se intinpla de au taxele asa de mari in Roamnia? Raspunsul a fost ca eu nu am trecut print toate, la dinsa se mai trece si prin control sanitar care costa si acela.si o mare porcarie ce sa mai spun.Nu stiu parlamentarii nostri nu pot sa faca ceva si pentru noi oameni, numai pentru ei, e de plecat de aicea cit de departe.
0
27-06-2010, ora 12:35
celestron10
Nu este medic/terapeut
celestron10
Eu la inceput rugasem o cunostinta sa mi le trimita din State ca si mie mi se pareau mult mai ieftine.Dar cind ma anuntase de la vama ca trebuie sa merg ca am un pachet, vamesul imi spune la inceput ca daca am aviz, documentele pe acele medicamente de la ministerul sanatati si multe alte documente de care eu nu stiam nimica.Cu greu l-am convins ca viata unei persoane depinde de aceste medicamente si pina la urma i-am dat de inteles ca ii dau si lui ceva si imi spune ca am de platit de 2 ori pretul medicamentelor pe care eu deja le platisem la cunostinta mea cu tot cu transport care si ala destul de mare 87$ numai transportul.El imi explica ca acizele, Tva si nu mai stiu ce mi-a mai explicat el acolo dar pe mine ma lasat cu gura cascata si fara sa mai pot spune caeva.Am scos banii platesc si plec spre casa unde ajungind fac un calcul, suma pe care eu am economisito a foste de 112 lei la 10 cutii si nervi mei la pamint si ziua pierduta in vama unde am stat 4 ore.Deci dragii mei aceasta este tara unde noi traim si legile noastre.Normal dupa ce sau terminat medicamentele le-am luat din Romania si am intrebat-o pe distribuitoare daca si ea pateste asa ceva, raspunsul ei a fost ati scapat ieftin, noua pe linga documente trebuie sa mai facem inca o data controalele sanitare care sint altii banii nu ca ar face un control dar numai sa se ia banii de pe noi.Daca si cu medicamentele parlamentari nostri grasi si frumosi fac asa ceva ce mai avem de facut decit sa plecam naibi de aicea.Medici te trateaza ca pe un gunoi si asa mai departe.Este de groaza fratilor...
0
17-09-2010, ora 16:46
xstranger
Nu este medic/terapeut
xstranger
Buna Ziua

Daca intradevar doriti acest produs, nu-l comandati de la distribuitorul din Romania, este hotie pe fata, cei de la alohamedicines nu mai trimit in Romania, deoarece zic ca au un distribuitor local si anume binecunoscutul site unde se cere 260 ron pt o cutie.Din america se pot comanda 3 la 39 USD, deci e hotie pe fata.Va pot da o solutie alternative, pe care eu am folosit-o, incercati sa va comandati de pe ebay este cineva care trimite in ro si cere 21$ pe o cutie, ceea ce mi se pare mult mai convenabil.Sper sa aveti bafta multa
0
19-09-2010, ora 14:28
eviii
Nu este medic/terapeut
eviii
Pentru celeston10:
Doresc mai multe amanunte daca se poate -*
Am inceput tratamentul prescris de d-na Wagner cu multa incredere si citind pe site-uri ne-am descurajat.

Cu multumiri

(*modificat de administrator)
0
20-09-2010, ora 19:30
cristianam
Nu este medic/terapeut
cristianam
Buna la toata lumea,

Cei care ati inceput tratamentul cu cordyceps si red reishi, nu va descurajati. eu si prieteni de ai mei am urmat tratamentul si ne simtim foarte bine. Acum merg cu una pe zi pentru intretinere.Eu am luat pentru sistemul imunitar si stafilococ si nu mai am treaba.
Sunt spectaculoase aceste tratamente. Nu uitati trei aspecte: trebuie avut rabdare, este un tratament homeopat care se face pe cateva luni, (deci trebuie timp ca organismul sa se detoxifieze, caci sunt antioxidate puternice aceste tratamente)si nu va descurajati, fiti atenti la orice schimbare din organism. Nu uitati sa fie ciuperca pura. Intrati pe net pe yuotube si veti vedea documentare. Eu nu mai am nevoie de documentatie, am simtit o pe pielea mea si oricine ar spune lucruri urate in legatura cu Mirela Wagner, eu va spun: este o doamna si un om deosebit dezinteresat, care nu vrea decat sa ajute. Eu i am scris cred ca de zece ori, si de fiecare data mi a raspuns cu promptitudine si se vede ca se implica. Au fost oameni tratati de cancer cu aceste ciuperci.
sanatate la toata lumea, caci e cea mai de pret
0
24-11-2010, ora 09:03
totemg2000
Nu este medic/terapeut
totemg2000
@xstranger: Poti te rog sa ne dai mai multe detalii despre vanzatorul de pe ebya? Am cautat pe ebay dar nu am gasit decat un singur produs de la Aloha Medicinalis, si nici acela nu era expediat in Ro. Daca doresti, poti sa-mi trimiti -*

(*modificat de administrator)
0
30-11-2010, ora 02:09
xstranger
Nu este medic/terapeut
xstranger
@totemg2000 Acceseaza link-ul de mai jos, dai un contact vanzatorului si iti va raspunde cu promtitudine, sper sa te ajute

----*

(*modificat de admin)
0
30-11-2010, ora 07:28
totemg2000
Nu este medic/terapeut
totemg2000
@ xstranger: Multumesc mult pentru adresa...link-ul direct nu mi-a mers dar am ajuns la produs intrand pe pagina de ebay.co.uk si facand un search dupa item number-ul din adresa. Mai am totusi o intrebare: cum a fost pentru tine la vama? nu ai avut probleme? mi-e teama sa nu le platesc degeaba si aici sa mi le confisce.
0
16-02-2011, ora 22:29
yo vali
Nu este medic/terapeut
yo vali
cer ajutorul tuturor care ma pot ajuta cu o problema legata de autenticitatea suplimentului naturist cordyceps de la aloha si in special celor care au cumparat direct de la firma mama din state si nu prin intermediarii nostri din romania. am facut o comanda recent de mai multe tuburi de cordiceps la o firma din romania prin site-ul oficial dar in varianta romana, care se numeste www.tratament-naturist.com reprezentata prin: pfa.goga costel str. bp hasdeu nr.9 cluj cu trimitere din localitatea prejmer.str sportului nr.151 brasov [asta ce scria pe factura si pe livrare], nu numai ca au fost ambalate direct in punga de sigiliu de la fun curier [ceea ce mi se pare anormal, trebuiau puse intr-o cutie si apoi sigilate in aceea punga de plastic] dar mi sau parut foarte suspecte ca ambalarea produsului fara timbru cu holograma originala reflectorizanta in dreapta scrisului[ea fiind ca o fotografie mata metalizata aurie dar nu holograma, pe care scrie vag in arc de cerc aloha medicinals inc hawaiisi in mijlocul emblemei made in AMERICA.[eu credem ca ar trebui sa scrie made in usa cum mai scrie si pe alte produse].folia capacului de plastic sa rupt aproape instantaneu.dupa care am ajuns la o folie lipita foarte bine de capac pe care scrie: saled for your protection.in interior am gasit 90 casete transparente care ocupau tubul pana la jumatate restul cu vata.pe capacul de sus nimic.va scriu aceste detalii celor care detin produsul original si ma pot ajuta sa deslusesc misterelei tubului care nu este secretizat cu emblema reflectorizanta [pare a fi o copie, practic o hartie metalizata pe margini si lipita pe un tub oarecare ].ma astept la orice de la orice mai ales ca vad ca metodele de aducere in romania sunt foarte secrete si la preturi fabuloase de catre persoane necunoscute de nimeni pana acum.personal am folosit 1 luna pana acum cordyceps de la organika 4:1 la 200 mg [care isi face bine treaba si este 100 de lei]. si tubul era inzestrat cu folie cu holograma pe capacul superior folia de plastic care era prins capacul abia am rupt o cu un cutit, capacul interior era original.am vrut sa incerc ceva mai bun si am gasit la aloha 6:1 525mg.aceasta comparatie m a facut sa va scriu in sperata unui ajutor din partea dvs..eu personal acum cred ca este un fals.sper sa nu acuz pe nimeni cu ceva daca ma insel dar nu pot lua legatura cu nimeni pt. a afla acest detaliu de la firma distribuitoare sau distribuitorii necunoscuti.va multumesc pt. intelegere si sper sa ma ajute cineva care detine produsul original cu detalii.
0
01-06-2011, ora 14:48
sorescuiulia
Nu este medic/terapeut
sorescuiulia
Sint S.I.I. din Bucuresti, 51 ani, diagnostic carcinom cu celule scuamoase col uterin, cu celula mica, microinvaziv, din data de 1 oct. 2009

Am cunoscut realitatea acestei boli la ea acasa, respectiv la Institutul Oncologic Bucuresti, incredibil cu cita usurinta doctorii romani taie si indica tratamente care duc la moarte !!!! Imi va trebui timp sa-mi revin fizic si psihic doarece pina v-am gasit si in disperarea celui care afla de boala m-am supus radio terapiei, lucru pe care il regret nespus !!!
Diagnosticul meu este cancer col uterin - stadiu 1 A - si m-am vindecat cu ajutorul tratamentului indicate de Dr. Mirela Wagner, la trei luni de la inceperea tratamentului nu mai exista nici urma maligna in organismul meu.
Am insotit regimul recomandat de dvs., m-am lasat de fumat exact cum mi-a spus dinsa, respectiv dupa primele trei zile, ma simt minunat, nu pot sa va multumesc pe cit meritati!
In continuare urmez regim si indicatiile date de dinsa si as vrea ca toti bolnavii de aceasta boala sa aiba incredere in Dumnezeu, in puterea naturii si in oameni ca dvs. si sa se vindece, sa termine cu porcaria de la Institutul Oncologic, cu rablele lor de aparate si metodele invechite si nerusinate cu care pretind ca isi exercita profesia asa numitii doctori de acolo!!!!!!! Este evident ca nu au pic de rusine si umanitate si sant disperati dupa bani !!!!!!!!

Sper, adica sant convinsa ca voi reusi sa scot orisice urma de raze si sa redevin absolut normala.In legatura cu suplimentele de la Aloha sint cele originale, nu mai faceti atitea fite unde nu TREBUIE, ar trebui sa faceti la medici nostri care sint niste incompetenti, nu la oameni care se inplica si ne ajuta.

Va multumesc, va rog sa va faceti cunoscuta mai mult daca puteti ca sa vindecati cit mai multi bolnavi. "

Sorescu Iulia
Bucuresti
0
27-11-2012, ora 23:24
mihai156S
Nu este medic/terapeut
mihai156S
moculina as vrea sa ma ajuti cu tratamentul asta care spui tu de la mirela wagner, -*

(*modificat de admin)
0
06-12-2012, ora 19:55
mihai156S
Nu este medic/terapeut
mihai156S
dragii mei vreau sa va spun si voua ce am patit cu doamna mirela wagner care nu exista de fapt, sa va spun ce sa intamplat.Tatal meu sa operat de cancer la colon si am intrat pe internet sa vad daca exista tratamente naturiste care sa-l ajute si asa am dat de doamna asta care nu exista dar sugereaza tratamente.Cum mi-am dat seama ca este ireala ? Pt ca am cumparat pastilele de la acea doamna din bv si nu au avut nici un efect, dar poate dumnezeu are grija de ea pt ca nu cred ca i-si da seama ca oamenii aici sunt pt a se agata de orice speranta cat de mica.Vreau sa stiti ca am trimis un alt e-mail dar de pe alta adresa si cu totul o alta boala si m-ia trimis acelasi e-mail cu toate ca erau 2 boli total diferite adica un copy paste,.va las acest mesaj ca sa va faca sa va ganditi de 2 ori inainte sa le cumparati si voi si daca nu ma credeti va las id meu de mess si varog sa-mi lasa-ti un mesaj acolo sa conversam despre asta, -
0
25-03-2013, ora 23:38
deeamary
Nu este medic/terapeut
deeamary
Eu m-am otravit cu tratamentul doamnei Mirela Wagner!!! Am contactat-o printr-un email deoarece chiar am crezut ca ma pot vindeca de hepatita cronica.Dansa mi-a facut o schema de tratament si evident le-am luat.La inceput nu simteam nimic decat eruptii rosii pe piele dar apareau rar.In luna a 5-a de tratament eruptiile ma ardeau de nu mai rezistam si am facut hepatomegalie(marirea ficatului), aveam dureri de imi venea sa ma urc pe pereti.Mentionez ca inainte ce acest "tratament"ficatul arata normal la CT si eram destul de bine doar ca voiam sa elimin virusul insa nu stiam ce rau imi voi provoca cu acel tratament pe baza de ciuperci.La cateva luni dupa tratamentul pe baza de ciuperci, fiind foarte rau am ajuns la urgente si apoi m-au internat in spital, ma simteam fff rau.Inainte de asta, i-am trimis d-nei Wagner un email in care i-am spus despre reactia alergica si mi-a zis ca e de la dus, detergenti(sa fim seriosi eu folosesc doar gel de dus Dove si eruptiile mele rosii erau semn clar de alergie din pacate la acele ciuperci.La spital mi-au zis doctorii sa nu mai iau asa cea deoarece mi-am facut doar rau, ieri am fost externata si ma bucur tare ca sunt inca vie, m-am speriat foarte tare de cat de tare mi s-a agravat ficatul in urma acelui tratament dat de dansa.Evident in spital mi-au facut analizele, viremia nu mi-a scazut deloc asa cum promiteau acel tratament cu ciuperci, din contra mi-a facut doar rau.Din curiozitate, desi trebuia sa fac asta din timp, m-am documentat despre compozitia acelor ciuperci si am gasit site-uri in lb engleza ca acele ciuperci sunt foarte toxice pentru ficat si ca a fost inregistrat un caz de deces in urma complicatiilor la ficat.Insa, atentie!!!aceasta schema de tratament nu apare nicaieri ca ar fi vindecat pe cineva, exista doar un articol in care scrie ca immune asist(doar el singur nu si restul din schema) a fost combinat cu ribavirina(tratamentul medical clasic) si a avut efect benefic dar nu si restul din schema de tratament.Si inca un lucru dubios toate acele cutii de medicamente pe baza de ciuperci au cam acceasi compozitie, nu inteleg care e diferenta?platesti 3 cutii cu aproximativ aceeasi compozitie si denumire diferita?In acea schema de tratament, dozele sunt foarte mari, atata substanta de te intoxica si oricum se pare ca articolele chiar acelor care le-au inventat si cercetat(nu care le vand) nu mentioneaza vindecare, decat una din ele era adjuvant combinat cu ribavirina clasica data de gastroenterolog.In plus, eu le-am cumparat din SUA la un pret foarte mic, am cumparat 9 cutii cu doar 220 de dolari, da exact noua cutii, iar voi din Romania suntei excrocati si dati 200 de dolari pe doua cutii nu noua cutii cum am luat eu, aici daca iei 2 cutii deja ai reducere iar a treia e aproape gratis si chiar daca iei una tot e foarte ieftin e diferenta mare de pret vi se vinde de cateva ori mai mult decat pretul real, nu va lasati pacaliti.In plus pierderea financiara e nimica fatza de pierderea si agravarea sanatatii! Mentionez ca imi asum raspunderea la ceea ce am scris si pot sa atasez analizele mele inainte si dupa tratamentul de la aloha dat de dr.Mirela Wagner prin care se poate vedea cat mi s-a agravat starea si m-am mai si intoxicat de la ele.Oricum au contraindicatii in afectiuni autoimune si se pare ca si la ficat iar unii sunt alergici la orice fel de ciuperci, pt mine schema-doza era toxica.Iar voi ganditi-va bine inainte sa luati ceva, chiar daca cine vi le recomanda e medic nu e suficient sa fie medic trebuie sa aiba studii intense de fitoterapie, terapii complementare si studii de caz cu privire la acestea ceea ce la facultatea de medicina nu se fac decat farmacologie clasica.Intrebati aceste persoane care pretind ca sunt doctori si va vand aceste produse cate cursuri si laboratoare au facut in facultate privind direct aceste ciuperci?va zic eu nimic, au facut doar farmacologia cu medicamente clasice, mai ales ca acele ciuperci cresc prin Brazilia, Japonia.Eu sunt studenta in ultimul an in domeniul medical si va pot spune ca la cursul si laboratoarele de farmacologie am studiat doar efectele medicamentelor clasice care le scriem pe retete la cabinet, iar daca cineva doreste sa studieze terapii naturiste trebuie sa studieze acestea suplimentar adica sa faca scoala suplimentar nu sa copieze articole de pe internet facute de altii.Daca cineva are efecte adverse serioase poate da in judecata persoana care i le-a dat.In plus aici in SUA dna.Mirela Wagner nu scrie deloc in lb engleza despre aceste tratamente si acest tratament este dedicat doar publicului romanesc care e usor de manevrat si stors de bani.Chiar va rog cautati pe google si vedeti ca aici in SUA doamna nu se adreseaza in nici un fel cu scheme de tratament pt americani ca doar e malpraxis daca ar faceo, asa ca scrie doar in lb, romana si pentru romani.Eu am fost atat de disperata sa ma vindec incat m-am lasat manevrata si mi-am facut rau.Nu contest faptul ca acele produse pot avea si efect benefic dar schema de tratament este alta nu doza aceea toxica, si combinat cu tratament clasic evident, sa vina in ajutor ca intaritor al imunitatii cate o pastiluta nu cate 3 pastile de 3 ori pe zi cu aceeasi substanta activa, aceleasi ciuperci dar cu denumire si pret diferit, ceea ce contine immune assist gasiti si in celelalte cutii alaturate.Pentru ca cineva sa poata prescrie acele scheme de tratament cereti sa vi se faca dovezile urmatoare: atestat ca a studiat terapii complementare nu doar medicina plus articolele cu numele lor in care apare studiul de caz si loturi de pacienti si metoda de verificare plus dovada cum ca sunt valide studiile de caz si nu false.Ca altfel oricine poate posta orice, daca patiti ceva grav consultati un avocat si inaintati procesul pentru malpraxis! Exista totusi si oameni seriosi care se ocupa cu medicina naturista, cand am fost la Bucuresti am fost la un dr care se ocupa cu naturiste dar avea cabinet normal, receptionere, asistente, laborator acolo plus ca pe tot peretele lui era plin de diplome inramate si era plin de pacienti la usa lui.Eu din pacate am plecat din tara si nu am mai apucat sa ma tratez la dansul asa ca in SUA am facut prostia vietii mele, m-am otravit frumos cu tratament cu ciuperci luat de la cineva de pe internet care nu poate sa faca nici o dovada ca a studiat terapii complementare si cum ca are atestat, ca a studiat exact acele ciuperci personal in laborator si exact cu schema care o recomanda ar avea prezentare studii de caz care sa poata fi verificate nu sa fie puse fals, insa aceste lucruri nu exista.Ei se ascund dupa faptul ca produsele au aviz de trecere ca supliment alimentar, dar astfel se poate intelege cate o pastiluta nu o intreaga schema toxica plus ca eu m-am agravat si nici nu mi-a ajutat deloc.dar cu cat schema are mai multe pastilute cu atat curg si banii vostri.Daca patiti ceva nu uitati ca si pe teritoriul SUA cat si teritoriul romanesc exista lege si sanctiune severa privind malpraxisul, aceste persoane care va intoxica pot fi gasite de autoritati dupa ip-urile cu care posteaza pe siteuri si organele competente se vor ocupa dar nu lasati sa ajungeti in situatia asta.Chiar referitor la veridicitate, seriozitate am gasit recent un produs un ceai numit kombuko ceai pe un site dar acolo era plin de oameni care isi postau analizele inainte si dupa tratament si se putea verifica efectul bun al produselor spre deosebire de cazul acestor tratamente cu ciuperci, cu ele nu am vazut nicaieri analize postate inainte si dupa boala ca sa se poata verifica.Mentionez inca o data ca pot posta si face publice analizele mele inainte si dupa tratamentul dat de dr.Mirela Wagner, astfel puteti vedea cat m-am agravat eu de la acest tratament.
0
26-03-2013, ora 00:20
mihai156S
Nu este medic/terapeut
mihai156S
dragi mei, va rog sa intelegeti ca am fost atat de disperat incat am cumparat aceste pastile de la aceasta doamna doctor mirela wagner care va spun sincer NU EXISTA este o persoana din bv ca persoana de contact care o sa va tr pastilele acasa, eu am facut asta am dat in total 34 mil pt 2 luni de tratament.nimeni nu intelege disperarea unui decat acel care trece pri asa ceva, dar se pare ca unii gasesc o sursa de bani in suferinta altora, si va raspuns imediat la intr dvs legate de aceasta doamna
0
06-09-2013, ora 14:33
aqnlmfyz
Nu este medic/terapeut
aqnlmfyz
mirela wagner e teapa totala =))
e o persoana care doar profita de necazul altora, va vinde iluzii care mai rau va fac, NU mai fiti atat de naivi !!!!!
0
06-09-2013, ora 23:31
mihai156S
Nu este medic/terapeut
mihai156S
doamna mirela wagner este doar o persoana care profita de cei care mai spera, NU CUMPARATI MEDICAMENTELE EU LE-AM CUMPARAT SI LE DAU GRATIS DACA LE VRETI DAR VREAU SA STIE TOATA LUMEA CA NU EXISTA DOAMNA ASTA, INCERCATI SA GASITI CEVA DESPRE EA IN LOS ANGELES, EU M-AM INTERESAT DE DANSA ACOLO SI NIMENI NU STIE NIMIC, ESTE CINEVA CARE VINDE PASTILELE SI ATAT DAR NU ESTE SPERANTA
0
11-04-2014, ora 20:05
blueskyblue
Nu este medic/terapeut
blueskyblue
--

De: Mirela Wagner mirela_wagner@yahoo.com
Enviado: 10 de abril de 2014 23:11
Para:..
Assunto: Răspuns: caderea parului

Va recomand aceasta schema, care va stopa caderea parului si va rezova si problema imunitati care cred ca este scazuta daca cade parul.Produsele le gasiti pe www.tratament-naturist.com.

Immun-Assist 3/zi

Pure Reishi Red 3/zi

Prof.Dr.Mirela Wagner

În Joi, 10 Aprilie 2014 2:43:08, ...@my.ipleiria.pt a scris:

doamna doctor,

am probleme cu caderea parului si la cati medici am fost atatea raspunsuri mi-au dat rezultatele nu se vad

pierd parul tot si autostima si vointa de a mai scoate capul in lume, si bucuria de a trai

nu mai merg la cursuri, desi am o bursa Erasmus si am sanse sa castig un bun loc de munca in afara tarii.

Daca ma puteti ajuta cu vreun tratament.
mii de multumiri anticipate

...
Schimbul de e-mail-s.

Iubitilor, oricare va este suferinta, nu va cheltuiti banii cu profesor doctor Mirela/ doctor profesor Mirela. Se pare ca nici ea nu s-a hotarat care titlu sa-l insuseasca mai intai.
V-am redat raspunsul pe care l-am primit.
E identic cu cel primit de o prietena pentru o alta boala.
Aici are o cacofonie, dar in alt mesaj e o incercare sa intelegi ce scrie, si se scuza ca nu mai stie romaneste si ca a plecat de multi ani din tara.

E inselatorie. E ceea ce ea/el spune destul de simploriu O SCHEMA.

SCHEMA ei/lui este sa castige banii disperatilor si a condamnatilor la suferinta.

Pentru cine are credinta in Dumnezeu, mai bine platiti pomelnice la manastiri din tara sau din Athos.
Pentru cine nu are, stiu si eu cum sa va mangai? Ingrijitiva cum puteti, dar nu ramaneti si bolnav si in mizerie materiala.

Sanatate sa va dea Domnul.

A.A.
0
17-05-2014, ora 03:18
Danutz70
Nu este medic/terapeut
Danutz70
Adresez pentru inceput un cordial salut tuturor persoanelor ce activeaza pe acest forum, este atat de util sa completam informatziile pe care le putem gasi expuse pe diferite site-uri, cu o cazuistica concreta. In mod normal nu as fi expus un comentariu, insa avand in vedere dezbaterea destul de intensa gasita aici, permitetzi-mi sa va impartashesc shi experientza mea. In urma cu 2 ani, tatal meu a fost diagnosticat cu o gastrita veche de peste 15 ani cu tendintza de a evolua in ulcer, shi avand in vedere varsta lui, am incercat sa caut un tratament naturist pt afectziunea lui, cunoscut fiind faptul ca in general medicamentele de sinteza pot sa determine reactzii secundare adverse, in ciuda efectului terapeutic puternic. Ca urmare a schemei de tratament propusa de d-na Prof.Dr. Mirela Wagner, bazata pe Hericium shi o dieta adecvata, tatalui meu i-au disparut durerile specifice afectziunii in mai putzin de 3 saptamani, shi dupa aprox. 40 de zile nu a mai prezentat nici sangerarile ce se regaseu uneori in saliva. Dupa 4 luni de tratament, afectziunea a fost complet vindecata, constatarea fiind comfirmata de examenul clinic de specialitate. Este adevarat, problema tatalui meu nu a fost atat de grava precum cele pe care le-am lecturat mai sus, insa nu am cuvinte suficiente pt a-i multzumi acelui mare suflet care ne-a recomandat calea spre vindecare. Voi adresa mereu aceleashi ganduri minunate oricarui medic ce se dedica cu tot sufletul alinarii suferintzei omeneshti. Despre produse... shi mie mi s-au parut destul de scumpe in comparatzie cu pretzurile de la producatorul din USA, insa calitatea lor a meritat totzi banii.
0
20-03-2015, ora 11:11
iuliana2666
Nu este medic/terapeut
iuliana2666
hello!!! treziti-va la realitate domnilor, doamnelor!! nu exista nici o mirela wagner asa presupusa mirela wagner este gabriela galea nu are nici un doctorat.ea isi aduce medicamentele din sua iar voi pt ea sunte-ti niste prosti care scot cateva milioane bune din bugetul casei pt suplimente alimentare care nu va face foarte mult rau.irma ei este trecuta pe goga costel danut (iubitul ei)mie personal mi-a furat bani fiind copilul ei.dar macar pe voi va fura frumos si elegant! daca doriti sa faceti ceva inpotriva ei mergeti la cel mai apropiat birou antirauda si va recuperati si bani si puteti sa va recuperati bani...nu si sanatatea dar macar salvati alti oameni care ar putea beneficia de un tratament cu adevarat bun! POATE VA INTREBATI DE CE EU NU FAC O SESIZARE...VA SPUN SI DE CE...PENTRU CA IMI ESTE RUSINE SA SPUN CE FACE MAMA MEA...ASA CA VA LAS PE VOI SA FITI MAI INTELIGENTI SI SA SALVATI ALTE VIETI!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
50 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lista tratamente naturiste ce nu s-au dovedit eficiente în cancer
  •